Siis huhhuh, teen teille nyt seuraavaksi jonkun viikkoyhteenvedon, koska tää kulunut viisipäiväinen on ollut aivan eeppinen! On ollut hitosti töitä (deadlinet lähestyy nopeammin kuin joulu syyskuussa), paljon lanseerauskekkereitä, avajaisia, synttäripirskeitä. Telkkaristakin on tullut timanttisia ohjelmia toisen perään. Pesin myös pyykkiä, hyvästelin takaisin Lontooseen lähteneen siskon, tein pari mahtavaa haastattelua, kävin Kiasmassa.. Kyllä väsyttäis, ellei viikonlopuksi olis taas kutkuttavia suunnitelmia! Huomenna lähden ekan kerran tuhanteen vuoteen TURKUUN, ja olen jo nyt niin liekeissä pienestä roadtripistä, että halusin omistaa perjantaisen soittolistani huomiselle ajomatkalle.

Veljeni muutti Turkuun hiljattain opintojen perässä, ja pääsen nyt ensimmäistä kertaa tervehtimään ja kitkemään mahdollisesti jo nyt tarttunutta murretta. En rehellisesti sanottuna edes muista koska viimeksi olisin käynyt Turussa, ja nyt turkulaisen kämppiksen omaavana munhan suorastaan KUULUU sivistää itseäni molemmilla puolella jokea. En ole oikeastaan suunnitellut Turkupäiville muuta kuin päätöntä pyörimistä (ANTAKAA TURKULAISET VINKKEJÄ JA TULKAA KAIKKI SANOMAAN MOI JOS NÄETTE MUT EKSYNEENÄ!!!!!), mutta yksi asia on varmaa. Aion päätyä Blankosta Dynamoon ja Hesen kautta himaan (hotelliin).

Teille onnettomille jotka ette pääse viikonloppuna maakuntamatkailemaan, haluaisin omistaa nämä kuusi klassikkokappaletta. Vaikka ei pääsisikään ratin taakse raidaamaan, niin samaan tunnelmaan pääsee näillä sulosävelillä - sen takaan.

 

MOTARILTA MULTIIN

Eräs vanhin ystäväni (terkkuja Aine X!)  totesi joskus, että aikoo esittää tämän kappaleen akustisesti hautajaisissani. No, tiedä siitä, mutta ruuhkassa istumiseen tämä sopii kuin nyrkki silmään/ pirun sarvet Angus Youngin päähän.

 

ANKARAA KRUISAILUA JA HYVIÄ DRINKKEJÄ

 Tää on just se anthem niihin hetkiin, kun roikkuu coolisti käsivartta myöten jonkun tuunatun auton ikkunasta, päällä sellasia pulumaisia liikkeitä tehden. YAAAAAS.

 

YHTEISLAULUN PAIKKA

 Illan hämärtämä moottoritie, vain katuvalojen hohkaama asfaltti.. Tämä biisi potkii reissun väsyttämää tehokkaammin kuin kilo sokeria ja galloona batteryä. Plussaa mahdollisuudesta akuutteihin musikaali-tanssiliikkeisiin takapenkillä!

 

TARVITSEN APUA TANKKAUKSESSA

 Ja energiaboost senkus jatkuu! Tämä kappale sopii saumattomasti pururadoille ja lenkkeilyn taustanauhaksi, miksei siis hiekkateillekin. Triviatieto: olen saanut kerran tankata auton, se oli mahtavaa! t. ajokortiton

 

DUH OBVIOUS CHOICE

Ei kaipaa selityksiä. 

 

VIELÄ ENEMMÄN OBVIOUS CHOICE

 "Vois olla tää räppilaiffi vähän hohdokkaampaa Jenkeissä" YOU TELL THEM, CHEKKONE!!!!!! Vaikka ei matkustaisikaan lihamukille Lahteen, niin Keekin klassikkoraita vie nollasta sataan täydellisiin amistelutunnelmiin. TÄTÄ AUTOILUMUSAN KUULUU OLLA! KANSALLISAARRE!

 

Juuh elikkä kivat perjantait kaikille & nyt niitä Turkuvinccejä!

Kommentit (9)

Vierailija

Heeei jos kaipaat muuta seuraa Turku-visiitille, voin toimia paikallisoppaana, kun en oo ehtinyt kehittelemään muutakaan jännää vielä viikonlopulle! :D

Mutta siis muuten nää ois ehkä hyviä vaihtoehtoja: Gaggui Kaffela, ravintoloista ainakin Tintå, Blanko ja Mami (monta muutakin loistavaa kyllä).

Turun Taidemuseossa on myös menossa nyt Jacques Henri Lartiguen Riviera-näyttely, mikä on takuulla näkemisen arvoinen.

Ja sit tietty se Dynamo! Ja Hese. :D

Nina

Heii tervetuloa Turkuun! Jos vaan ilmat sallii, niin käy ihmeessä jollain jokilaivoista tai istu vaikka pussikaljalle jokirantaan, eiköhän sieltä vielä sitä tunnelmaa löydy ;) ravintoloista suosittelen Niskaa, ihan mahtavaa ruokaa!

MaaM

Jos tosiaan ei ala liiaksi sataa vettä, niin jokiranta iltavalaistuksessaan on nähtävä :) Lisäksi ehdottomana tärppinä Kulkulupa-tapahtuma, jossa pääsee kurkkimaan taiteilijoiden työhuoneisiin (http://kulkulupa.net).

Emppis

Totaaaa..mites olikos tää sun veli sinkku? ku sellaiset nokkelat ja nopee älyset miehet tuntus kadonneen tältä planeetalta (tai jos em.piirteet löytyy ni ollaan muuten vaan aika hukassa ittensä kanssa). Sun huumori kun vaan uppoo, ni vois kuvitella olevan perheessä jaettu ominaisuus :D

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram