Tyttö on saapunut kotikaupunkiinsa, niin myös valkoiset nietokset ja rauhallinen joulumieli. Helsinki on henkeäsalpaavan kaunis, ja lumisade riemastuttaa kuin pikkulasta - jos joku näkee leveässä virbneessä hymyilevän tanskattaren tekevän lumienkeleitä, niin se olen minä.

Viimeisetkin jouluostokset on nyt tehty, laukkuun pakattu lautapelejä, Suomi-herkkuja, viiniä ja muutamat lahjapaketitkin. Nyt on aika siirtyä joulunviettoon perheen kesken - tietokone ja puhelin jäävät nyt hetkeksi lomailemaan.

Tämän postauksen (ja aina yhtä ihanan Mariah Careyn!) myötä toivotan kaikille lukijoille rauhallista, onnellista ja rentouttavaa joulunaikaa! Nyt on aika ladata akkuja, kerätä lämmittävää kerrosta kylkiin, ja viettää muutama täysin stressitön päivä lähimmäistensä kanssa. Tätä on odotettu! 

 

Hyvää joulua kaikille! <3

 

 

-Vivve

Kommentit (4)

Leba

Ota hyvä asento ja varaudu kilometrikommenttiin, sillä tää on Se Ensimmäinen Kommentti ikinä sun blogiin ikinä, vaikka olenkin alusta asti mukana roikkunut!

Syyskuun 8. päivä vuonna 2012 oli ensimmäinen päivä, kun mä näin henkilön nimeltä Vivian Valpuri. Mä muistan lukeneeni Annan 24-vuotis synttäripostausta ja kiinnitin huomiota siihen, miten joku muija voikaan näyttää niin upealta kuin sä. Siis huhhuh. Kelasin, että jos tuo silloin vielä täysin anonyymi henkilö joskus aloittaa blogin, niin siitä tulee paras blogi ikinä.

Ja apua mikä riemu siitä syttyi kun sä oikeasti aloit kirjoittamaan blogia! Sä oot sellainen ihminen, jonka juttuja mä jaksan lukea ja kuvia katsella ihan loputtomasti ja ihan vaan fiilistellä sitä, miten joku voikaan olla noin upea pakkaus. Ihanaa, että sillä jossain on ihminen, joka uskaltaa olla oma itsensä, nauttia elämästä täysillä ja käyttää pelkästään mustia ja harmaita vaatteita, hitto vie!

Ettei tää nyt menisi ihan pelkäksi hehkutukseksi, niin mä meen nyt siihen asiaan, miksi mä alunperin innostuin tätä kommenttia kirjoittamaan. Kirjoitit nimittäin jokunen postaus takaperin vuodenvaihteessa alkavasta herkkulakosta. Täällä ilmoittautuu yksi sokerihiiri! Se on ihan julkinen vitsi, että mulla säilyisi pöydällä karkkikulho paria tuntia pidempään… Shit happens. Jos jossain on karkkia, niin mä muuten syön sen, eikä mikään voi estää sitä tapahtumasta. Jostain ihmeen syystä mun hampaat on pysyneet kunnossa ja painokin on vielä suhteellisen normaaleissa mitoissa, vaikka oonkin kiskonut sokeria jo vuosia kaksin käsin päivittäin. Kyllä, ihan hirveää myöntää, mutta niin se vain on.

Vaikka herkkulakko tarkoittaakin mulle lähes samaa kuin kuolemantuomio, niin mä aion olla mukana! Jos mä nyt parin kuukauden aikana saan vähennettyä sokerinkulutustani edes siihen, että söisin sitä vain muutaman kerran viikossa, niin se olisi jo voitto! Jos kertaakaan oot repsahtamaisillasi niin muista että täällä on ainakin yksi ihminen, joka elämänsä ensimmäistä kertaa liittyy mukaan herkkulakkoon ihan vain siitä syystä, että säkin teet sen!

Terveisin fangurl95, joka ei ole koskaan kirjoittanut yhtä pitkää ja noloa ihkutuspostausta kenellekään. Kerta se on ensimmäinenkin...

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram