Maanantaina kalenteriin tarttuessani spottasin heti hempeästi sydämillä koristellun merkinnän – ystävänpäivä on taas ovella! Ystävänpäivän kunniaksi Nalleviesti halusi muistaa kaikkia rakkauspäissään taplaavia lukijoitani -20% alennuksella heidän palveluistaan, eli nyt olisi sopiva hetki muistaa mielitiettyjään suloisella lahjalla. Nalleviestin nettisivuilta löytyy valmiita paketteja aina valmistujaislahjoista vastasyntyneiden muistamiseen, mutta tietenkin omanlaisen yllätyksen kustomointi on mahdollista. Ihaninta tuossa palvelussa on mielestäni se, että he toimittavat näitä suloisia lahjoja ympäri maailmaa, ja tuo olisi mukava tapa muistaa muualla Suomessa tai ulkomailla asuvaa rakasta. Australiassa asuvat ystäväni saivat hiljaittain esikoisensa, ja voisin kuvitella esimerkiksi tuon awww-fiiliksiä herättävän pehmopupun tai alanurkan suojelusenkeli-nallen olevan ihastusta herättävä lahja pienelle tyttärelle. Hauska viskipullon kanssa heiluva nalle saisi myös varmasti monta iloista ottajaa lähipiirissäni, oli sitten perjantain ystävänpäivä mielessä tai ei!

Nalleviestistä infottiin, että mikäli haluaa pienen lahjan saapuvan juuri sopivasti perjantaiksi, tilaus on klikkailtava torstaina klo. 16 mennessä!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram