Pikainen tervehdys eilen illalla takaisin Suomeen palanneelta reissaajalta!

 

Haluan palata työmatkan sisältöön sekä oikealla kameralla napsimiini kuviin (!!kuvitella, pakkasin sen mukaan ja jopa sain sitä käytettyä) rauhassa ajan kanssa mitä pikimmiten, reissu oli nimittäin lyhykäisyydessään upea. Vaikka kyseessä oli siis täysin ja puhtaasti työmatka, teki keväinen Pariisi jälleen vaikutuksen sisälläni asuvaan raitapaitaiseen ja patonki kainalossa köpöttävään Ranska-faniin! Ympärillä oli valoisaa ja vehreää, ruoka ei jättänyt kylmäksi ainoallakaan suupalalla, rose-viinin juomakausi korkattiin alkaneeksi useampaankin kertaan, ja – kliseistä tai ei – Pariisilaisten pettämätön tyylitaju ihastutti jälleen. Myös ihmisten mukavuus, vastaantulijoiden hymyt sekä rento ilmapiiri toivat mielen sopukoihin kevätfiilistä kotiin kannettavaksi. Sekös passaa, sillä shoppailulle jäi aikaa hyvin niukasti, mutta muutaman pienen hankinnan saatoin itselleni tehdä.. Niistä sitten seuraavaksi!

Reissun tarkoitus lyhykäisyydessään oli siis Pariisin muotiviikoilla pyörähtäminen, ja syksyn ja talven mallistojen valitseminen. Päivät hujahtivat lähes minuuttiaikataululla tapaamisista showroomeihin juostessa, ja iltaisin kaatui kuin kanadalainen punapuu sänkyyn näkemään kauniita unia villapaidoista ja nahkanilkkureista.. Kaikki pläräämämme mallistot olivat kiitettävän runsaita, monipuolisia ja innostavia, ja oli jälleen tehokas muistutus miten paljon rakastan työtäni. Sisäänostojen tekeminen on haastavampaa mitä ehkä voisi kuvitella, sillä huomioitavia asioita on loputtomasti. Se on kuitenkin ehdottomasti mukavin työtehtävä omasta paletistani, ja siksi oli niin huikeaa päästä ensimmäistä kertaa noin isolle lammikolle kalastamaan helmiä tulevaan sesonkiin. Koska muotijuttuja tulee pyöriteltyä yli ja ympäri työn merkeissä, en ole niistä juurikaan blogiin ammentanut. Jos kuitenkin joku aivan tietty osa-alue tai mikä ikinä materiaaliasia kutkuttaa mieltä, niin heittäkää ideoita kommenttiboksiin, niin katson jos keksisin jotain kiinnostavaa!

Sitten vielä blogipohjasta. Näin tiistai-iltana vasta ensimmäisen kerran blogini “in action”, ja heti tuli muutamia hienosäätöjä tehtävälistalle. Tekstikenttää tullaan suurentamaan luku-urakkaa helpottamaan, samoin kuvien kokoa tullaan hieman kasvattamaan. Tuleeko mieleen muita viilausta kaipaavia juttuja? Kuulisin näistä asioista mielelläni, sillä näin varhaisessa vaiheessa portaali ja ulkoasu hakee muotoaan, ja kaikkeen voi vaikuttaa käyttömukavuuden hyväksi.

 

Mukavaa keskiviikkoa kaikille ja palataan pian!

 

ps. Saako laskiaispullia enää mistään?!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram