Muutama päivä sitten sain illalla töihin aivan mahtavan puhelun lätäkön toiselta puolelta Ruotsista.
Ihana Acnen yhteyshenkilö soitti, ja ilmoitti meidän saavan pienen lisäerän kaikkialta (-ja kun sanon kaikkialta, todella tarkoitan sitä. Koko world wide webkin on pelkkää sold outtia tämän kulttimaineessa olevan huivin kohdalla!) loppuunmyytyä Canada-villahuivia. Noh, kyseinen uutinen ei kamalan paljoa lämmitä omaa hanuriani, sillä minulta se jo löytyy muutamassa värissä, mutta tiedän moneen muun jääneen paitsi tätä täydellisyytä. Viimeiset pari kuukautta olen saanut joka ikinen päivä kirjoittaa vähintään viisi identtistä meiliä aiheesta ei oo ei tuu kukaan jälleenmyyjä ei saa lisää FORGET IT. Eikä sillä, tykkään kyllä höpötellä asiakkaiden kanssa puhelimessa ja naputtaa meilejä tuntemattomille, mutta niiiiin monta kertaa olen lähes heltynyt luopumaan omistani jollekin sitä epätoivoisesti haluavalle.
Kunnes nyt ei tarvitse enää potea myötäharmia muiden puolesta, pieni lisäerä on tänään perjantaina saapunut! Juuri täydellisen pehmeän utuista meleerattua harmaata! Aistin ilmassa huivihysteriaa.

Onneksi/valitettavasti en ole itse puodissa tätä oletettavaa joukkohysteriaa todistamassa, vaan vietän parhaillani ansaittua vapaapäivää. Ohjelmassa on siis se suuri hiusmuodonmuutos, ja sitten rakkaiden bloggaajakolleegojen ystävien kanssa Glorian Blogawardseihin pyörähtämään!


Viikonloppu on muutenkin nyt niin paikallaan ylimääräisine vapaapäivineen, sillä jälleen olisi runsaasti lautasella. Rakas lontoonrakeeni Anna saapuu viikonlopun pikavisiitille Stadiin, ja Glorian kemujen lisäksi lauantaina vietetään pitkästä aikaa kiireetöntä laatuaikaa yhdessä.
Mä olen valitettavasti maailman huonoin skypettämään ulkomailla asuville ystäville ja perheenjäsenille, ja koska WhatsAppailu ei koskaan mene ns. pintaa syvemmälle juttujen tasossa, on parasta nähdä kasvotusten ja päästä purkamaan kunnolla viimeaikain tapahtumia. Ja kysymään taas tuhat ja sata erilaista blogiin liittyvää hienosäätöä, heh. 

Lauantai-ilta sujuu puolestaan nostalgisissa merkeissä, kun suuntaan ihanan ystäväni ysäriteemaisiin synttärijuhliin! Paitsi että rakastan kotibileitä, myös naamiaiset ja teemapukeutumiset ovat ihan ykkösiä - ei tarvitse stressata minuuttiakaan tuleeko yli-tai alipukeutuneena! Tämän iltaman ainoa haaste oli tehdä suuri ja tärkeä päätös ollakko yhden illan ajan ysärin huippumalli muhkealla kauniitjarohkeat-frisyyrillä ja samettipikkumekolla, vaiko pirinistigrungeilija Nirvana-toppeineen ja pilottitakkeineen. Myös näiden kahden yhdistelmä voisi olla todella "out of the box". Otan kameran mukaan, eli kuvamateriaalia luvassa sekoituslimpparista, trollipeikkokoristeista sekä tietenkin flanellipaitojen loputtomasta merestä.

 Koska aurinkoiset, tai edes ei-sateiset, päivät ovat olleet kortilla, ei asukuviakaan ole tippunut. Onneksi tälle viikolle osui muutama kaunis syyspäivä, ja kiltti naapurini, personal trainerini ja ystäväni Alexa nappasi muutaman kuvan ohikulkiessaan. Kuvien pääosassa paitsi tuo parjattu, jättimäinen ja lämmin Acnen Canada-huivi, myös samaisen merkin unelmanpehmeä ja superlämmin angorapipo viime syksyn mallistosta. Sama hattu tuli myös neonkeltaisena, ja koska joku neverhöörd-Elin Kling kerran pisti sen päähänsä julkisesti, ne myytiin nopeasti kuin tarjousbanaanit Alepan hyllyiltä. Minun onnistui nappaamaan tämä viimeinen harmaa yksilö, ja ellen ihan väärin muista, se oli ensimmäinen hankintani tässä työssä aloitettuani.

Muistan monen ei-niin-asiaan vihkiytyneen ystäväni suorastaan kauhistelleen miten tai miksi pistän pipoon niin julmetusti rahaa, mutta minulle se oli päivänselvää; täydellisiä, laadukkaita pipoja ei kasva puissa. Tai ei usein edes siellä kauppojen hyllyilläkään. Kyseessä ei ollut mikään heräteostos, vaan todella sellainen rakkautta ensisilmäyksellä- ostos. Henkilökohtainen ostopolitiikkani on muutenkin sellainen, että hintalappu on täysin toissijainen asia mikäli joku asia on vaan ylitsepääsemättömän ihana, ja jos tiedän käyttäväni sitä todella runsaasti. Vuosien virheostokset ovat osoittaneet, että parempi ostaa yksi aivan ihana ja kovaa kulutusta kestävän laatuinen asia kuin neljä korvaavaa tuotetta. Koskaan vielä en ole pettynyt, mitä saattaa toki jeesata se, että ammattilaisena erottaa sekundan joukosta helmet, shoppaili sitten ketjuliikkeessä tai tyyriimmissä putiikeissa.

Tämä täydellisen sävyinen ja -mallinen myssy on ollut todella kovassa käytössä reilusti yli vuoden, ja useammasta pesusta ja tuiskeesta huolimatta kunto on priimaa! Yhtään angorahötöä ei varise naamalle, neulos on edelleenkin joustavaa mutta napakkaa, ja muoto on säilynyt pesusta huolimatta tismalleen samanlaisena mitä ostohetkellä. Olen kyllä ollut hyvin tyytyväinen kaikiin ostamiini Acnen tuotteisiin, mutta tietäen angoravilloissa olevan suuria laatueroja, olen ollut tästä ostoksesta erityisen iloinen. Laatuun on järkevää satsata silloin, kun se kestää aikaa designiltään ja käyttöiältään.


Suosikkipipon ja lempparihuivin lisäksi päällä oli IROn farkkupaita, Zaran lörttötoppi, Stokiksesta ostetut nahkashortsit, Falken sukkahousut sekä ne Whyredin maailman ihanimmat talvibuutsit, jotka kelsivuorestaan huolimatta ovat olleet näilläkin keleillä ahkerassa käytössä.

Palaillaan myöhemmin on the road-henkisillä postauksilla viikonlopun riennoista, ja nyt ei muuta kuin ihanaa kreisibailausviikonloppua kaikille!

..JA mikäli postauksesta ei ilmennyt tarpeeksi selvästi että mistä niitä Canadoita nyt saakaan syysviimaan lämmittämään, niin puoti on tämä, ja siellä pistäytymällä voi noutaa omansa. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram