Hyväääää sunnuntaita kaikille! Tanskaan palaaminen on sujunut kiireisissä ja vähän haikeissakin merkeissä, eikä bloggailu ole ollut ensimmäisenä mielen päällä.. Kun on kuukauden poissa luennoilta, on oletettavastikin pikkuisen kiinniotettavaa heti alkuun. Päivät ovat siis sujuneet aamusta iltaan kirjastossa farkkujen takalistoa kuluttaen, mutta onneksi suurin osa urakkaa on (toistaiseksi) selätetty.

Koulukiireiden lisäksi sain torstaina sydäntäsärkeviä uutisia nuoruudenystäväni poismenosta, ja kieltämättä on ollut todella rankkaa selviytyä muutamasta viime päivästä, saati keskittyä täysillä brändäyksen tutkimustyön kirjoittamiseen. Yhteiset muistot ovat pyörineet mielessä jatkuvasti, loputtomasta kyynelvirrasta ja kovertavasta kaipuusta aloittamattakaan. Kuitenkin, elämä jatkuu, ja on ehkä ollut ihan hyväkin voida uppoutua kiireeseen ja töiden pakertamiseen, eikä antaa ylivaltaa suurelle surulle. Blogimaailmassa on tosi kliseistä todeta, että blogini on hyvän mielen paikka ja pyhitetty vaan kivoille jutuille blaablaablaa, mun mielestä ns. oikea elämä on tervetullutta sisältöä. Silti, tällaisen huomattavasti "blogimaailmaa" tärkeämpää ja syvästi ravistelevaa surua piti voida sulatella yksin omassa rauhassa, eikä tulla heti löpisemään jotain blogiin. Tarvitsin muutaman päivän muiden asioiden läpikäymiseen.

Yksi ajankohtainen ilmoitus täytyi kyllä tulla blogin puolelle rustaamaan, nimittäin legendaarinen ja huippukätevä blogilista.fi lopettaa huomenna 1.6. toimintansa! Blogilista on ollut kuluneina vuosina se mun mielestä kaikkein helpoin kanava etsiä itseä kiinnostavia blogeja, ja esimerkiksi Australiaan sata vuotta sitten muuttaessani sen plärääminen oli kovassa käytössä. Ihan erilainen suhde Blogilistaan tuli sitten, kun tämä blogi näki vuonna 2013 päivänvalon. Oma pieni blogini oli listan ykköspaikalla huikeat 7 kuukautta putkeen, ja oikeastaan tuntuu siltä, että tuosta palvelusta on kiittäminen nopeasti kasvanutta blogin suosiota. Blogilista jää siis omalta osaltani muistoihin oikein näppäränä ja hienona palveluna.

Koska yksi näppärin blogini seuraamiskanava sulkeutuu, on ehkä hyvä hetki muistuttaa muista olemassaolevista! Bloglovin' onkin teistä usealla käytössä, mutta nyt viimeisimmätkin voivat klikata KAS NÄIN helposti Vivve Valpurin seikkailut sinne omalle seurantalistalle. Jostain käsittämättömästä vitun ärsyttävästä bugista johtuen blogiani EI löydä sen omalla nimellä vieläkään (terkkuja vaan IT-tukeen!), mutta tämän linkin takaa löytyy The One And Only.

Toinen vaihtoehto on sitten tuo ihana luppoajan tuhoaja, jonka parissa "torkutan" joka aamu, ja johon lopetan illan sometukseni hampaita harjatessani, eli iiiihana Instagram! Jos joku ei tiennyt, niin olen siellä todella kekseliäällä nimimerkillä vivianvalpuri, että klik klik vaan sinne seurailemaan!

Pakko kyllä sanoa, että mä olen kyllä maailman huonoin Instailija. Aina välillä mietin, että nyt ryhdistäydyn ja alan postata vaikka pari kertaa päivässä jotain kivaa ja nättiä ja hauskaa tai jännittävää, mutta en ikinä tee niin! Mulla on hirveä itsesensuuri mun Instaamiin juttuihin (juu voi olla vaikeaa uskoa, tiedän), mutta oikeasti aina mietin tuhat kertaa ennen päivittämistä. Ehkä nyt TAAS lupaan pienen ryhtiliikkeen asiaan, ja yritän alkaa Insta-spämmääjäksi.

Ainiin, on mulla myös Facebook! Sitä seuraa toistaiseksi säälittävät 120 ihmistä (joista n. puolet on mun sukulaisia ja loput jotain ex-hoitoja), että ehkä voisitte kaikki piristää mun sunnuntaita, ja alkaa sankoin joukoin likettää menemään tuota pientä sivua. FB-sivulleni pääset TÄSTÄ, mene sinne NYT!  Sinne päivitän (melkein) aina uusimmat postaukset, ja ehkä kaks kertaa vuodessa jotain muuta. Mitä ootte muuten mieltä, te sukulaiset ja entiset poikkikset, pitäiskö tollasta FB-sivua päivttää myös jollain "pienemmilläkin" kuulumisilla ja triviaalilla höpöttelyllä? Vai onko Instagram se paikka sille? Kuinka usein jaksaa edes saman muijan some-vuodatusta?! Mä en tiedä yhtään, siis pliis kertokaa.

Lopuksi vielä yksi lempparein eläinvideo koskaan, koska tällä viikolla olen kyllä kaivannut enemmän piristystä ja söpöjä ja tsemppaavia eläinkuvia mitä koskaan. Olkaa hyvät, kiitos kun seuraatte mun vuodatusta, ja oikein rentouttavaa sunnuntaita <3 Mulla on välillä vähän sellanen tunne mun blogista niinkuin tää olis mun 17-vuotias tytär, joka on välillä ihan vitun rasittava ja oikukas, mut jota kuitenkin katson aina liikuttuneena ja onnellisena, ja jolle muistan ehkä liian harvoin mainita että rakastan sitä ja oon ylpeä siitä. :D joo noniin moikka.

...EIKU!! Kiitos ihan mahtavista ja hauskoista kommenteista edelliseen postaukseen! Ne on tuoneet mun synkkiin päiviin sanoinkuvailemattoman paljon iloa. <3

 

Kommentit (8)

minni

.."blogimaailmassa".. en tiedä bloggaajista, mutta voin varmasti sanoa suuren lukijajoukon puolesta, että torstainen uutinen on ravisuttanut myös meitä. :( Paljon voimia ja halauksia surun keskelle!

Kaisaminneli hiirulainen

(Täysin suru-uutisen ignoratakseni) OOT NIIN HAUSKA XD Ja otan osaa <3

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram