Jälleen jokalauantaiseen tapaani olen kerrankin reaaliajassa naputtamassa. 
Eilinen viini-ilta kruunasi raskaan viikon, ja pienellä tyttöporukalla maisteltiin muutamaa laatua Blossaa (miten on mahdollista, että mulle oli jäänyt yksi pullo viimevuotista Blossaa kaappiin pölyttymään? No, oli ainakin vuosikerrat kunnossa), ja riehaannuttiin uhamaamaan sadetta ja liipastiin Restroomin tungokseen. Viimekerrasta tuolla minikokoisessa karaokelääväräkälässä oli kulunut aivan liian kauan aikaa, ja oli aivan hysteerisen hauskaa. Illan ehdoton suosikki oli Riki Sorsan Haaveissa vainko oot mun, todella koskettava tulkinta. 
 
Sadekelistä huolimatta aamulla huolellisesti kähertämäni hiukset selvisivät vaativista sääolosuhteista kiitettävällä arvosanalla. Ehkä ärsyttävintä on käyttää arvokasta aikaansa hiusten nypläämiseen jos ensikosketus kosteaan ilmaan saa koko komeuden lätistymään tai pörröttymään. Viini-illan lisäksi minulla oli toinen syy panostaa hiusten huolelliseen puunaamiseen: Sunsilk otti minuun yhteyttä, ja lähetti uuden Smooth & Shiny- sarjansa tuotteita minulle testiin, ja haastoi minut väkertämään pikkujouluihin sopivan kampauksen. No, firman pikkujouluihin on vielä viikkoja, mutta ei ne varmaan kovin paljoa glamourimmat bileet ole mitä karaokebaarissa lonkerotuoppiin laulaminen eilen. 
 
Paatuneena kosmetiikkafriikkinä en voinut vastustaa Sunsilkin pakettiin tarttumista - etenkään, kun olen jo aikaisemmin löytänyt tuosta kyseisestä sarjasta loistavan kuivien kiharoiden elvyttäjän. Shampoo ja hoitoaine tuoksuvat hyvälle, vaahtoavat runsaasti, ja jättivät haiveneni sileiksi ja kiiltäviksi, mutta ilokseni myös ilmaviksi. Hyvää peruskamaa siis, mutta tuo hoitosuihke on sellainen, jonka jätän varmasti vakikäyttöön selektiivisten brändien öljyjen ja suihkeiden rinnalle. 
 
Loin siis tällaiset kiharat eilen, ja täytyy kyllä sanoa että olen aivan rakastunut tähän uuteen väriin! Kuvien auringonpaiste saa ne näyttämään keltaisimmilta mitä ovatkaan, mutta tykkään todella paljon tästä vaaleudesta luonnollisen tyvivärini kontrastina. Lisäksi nyt kun kaikki haparot latvat on jätetty kampaamon lattialle, näyttävät kiharatkin paljon runsaammilta sekä tietysti parempikuntoisilta. Hiuslaatuni on aivan piikkisuora ja todella sileä, ja jottei se valuisi aivan pitkin päätä, kiharran sen piippausraudalla pienissä osioissa muutaman kerran viikossa. Tänään taas muutama suihkaus tuota kosteuttavaa suihketta, ripaus hiuspuuteria, ja olen good to go tämän illan tupareihin. 
 
Varoitus! Luvassa naamakuvia!
 


 Siinä missä arkipäivät sujuvat tiiviisti duunin, salilla hikoilun ja blogin ääressä hikoilun parissa, on jokainen viikonloppu niin täyteen buukattu, että se kovasti hypetetty "oma aika" on jäänyt viimeaikoina aika mysteeriksi. Niin ihanaa mitä hyvin järjestetyissä kemuissa onkin pyörähtää, niin rentouttavaa mitä viini-illat ja rumat sekä laaja-alaiset tanssiliikkeet karaokeräkälässä ovatkin, niin kyllä nyt täytyy raivata kalenterista tilaa myös maalaamiselle, kävelylenkeille ja ihan vaan telkkarin tuijottamiselle. Toisaalta - joululomaan on aikaa enää pikkuisen yli kuukausi (!!!!!!!), ja koska oikeastaan en vietä joulua, aion viettää kuusi päivää omassa seurassani juurikin noita ylläolevia suosikkiaktiviteettejani harrastaen.

Ehkä myös opettelen tekemään jotain uusia kampauksia iänikuisen jättinuttura-kalanruotoletti-hollywoodkiharat- settien sijaan. 


Postauksessa näkyvät tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram