Tänään onkin sitten luvassa asupostaus pitkästä aikaa. 
Mulla oli suunnitelmissa kirjoitella teille jotain ihan muuta, mutta sain ihanalta Doralta sunnuntaina räpsityt kuvat, ja saattekin nyt sitten nauttia tästä kuvasarjasta "Vivve edestä, Vivve takaa..". Mukana myös kaksi karvaista kuvausassistenttia, jotka nauttivat poseeraamisesta varmaan malliakin enemmän.
 


Ja koska perinteiset asupostaukset eivät olisi mitään ilman pikku kuulumisia, niin sullotaan nekin tänne väleihin. Eilen maanantaina vietin hyvin ansaittua ja jouluakin harvinaisempaa arkivapaapäivää. Tein henkilökohtaisen nukkumisennätyksen, ja heräsin vasta puoli kahdentoista korvilla siihen, että WhatsAppini kiljui sinne pommitettuja viestejä. Meillä oli frendien kanssa sovittu sushibuffa-treffit kahdeksitoista, eikä siis auttanut muu kuin laittautua triplavauhdilla normaaliin verrattuna.

Treffit oli sovittu Tokyo 55:sen buffaan, joka osoittautui karvaaksi pettymykseksi. 15€ hintaan tarjolla oli vain ihan peruspaloja, ei mitään erikoisempia herkkuja. Onneksi ruokaan ei kuitenkaan tarvitse koskaan pettyä vaikka ensimmäinen arpa olisikin tyhjä, ja suuntasimme Kippoon jugurttijädelle. Aurinkoisen kirpakat syyssäät ovat hellineet Stadilaisia, ja oli aivan mieletöntä kävellä aurinkolasit nenällä valoisasta säästä nauttien. Nyt kun tuhannen järven jääkaapissa on alkanut jo tämä loputon pimeys ja koleus, osaa aurinkoisia ja kauniita päiviä arvostaa todella.Herkkuhetkestä toivuttuamme oli edessä se viimeaikain jännittävin juttu, eli paluu kuntosalin hikikammioihin! Alexa piti mulle kunnon esittelykierroksen Esportilla, ja ennen spinningtuntia tehtiin tiukka lihastreeni. Tai siis, tiukka kaltaiselleni keltanokalle. Jollain sairaalla tavalla sellainen itsensä haastaminen tuntui todella hyvältä, ja siitä sulavasti pääsikin jatkamaan spinnaamaan.

Vihasin spinningiä yli kaiken Australiassa, jossa PT:ni kehotti mua niillä tunneilla ahkerasti käymään. Se oli niin helvetin tylsää, peffaan sattui järkyttävän paljon, ja okei haloo tarvitseeko edes sisätiloissa pyöräilyn idioottimaisuutta perustella kenellekään? Kuten asenteeseen kuuluu, täytyy itseään mielestäni altistaa aina toisinaan myös niille asioille, joita ei heti ensin rakasta. Kuten herkkusienet ja kylmäallas ja spinning.

Jotta tässä tekstissä ei olisi mitään mitä ei voisi ennalta arvata, niin kyllä - spinningissä oli todella hauskaa! Okei, edelleenkin ekan kymmenen minuuttia tujotin herkeämättä kelloa, kirosin kovaa penkkiä, ja yritin pähkäillä pakoreittiä. Pakotin itseni kuitenkin jatkamaan, ja siinä kohtaa kun olin menettänyt tunnon alaruumiistani, se oli oikeastaan ihan kivaa. Tunnin loputtua olo oli uskomattoman hyvä, kaikkensa antanut ja aivan litimärkä hiestä ja nälkiintynyt, mutta erittäin hyvä.

 
Tähän väliin voisin smoothisti kertoa asusta. Ei, en aina vie koiriani ulos yli kymmenen sentin koroissa, mutta tekisin sen koska vaan uudelleen jos tietäisin superkuvaaja ja maailmansymppiksinbloggaaja-Doran olevan minua vastassa kamera kourassa. Päätin selkeästi sunnuntain kunniaksi pukeutua mukavasti ja lämpimästi, ja yllä oli seuraavaa: 
 
 
  • takki: Samuji
  • huivi: Acne
  • mohairmekko: Acne
  • sukkahousut: Falke
  • kengät: Acne 'Track' 
  • laukku: Marc by Marc Jacobs
  • koirat: Mexico
 


Kyseinen Samujin villakangastakki Alp Coat on viime syksyn malliston kaunokainen, jonka ylisuuri malli ja vajaamittaiset hihat ovat erikoisuudessaan ajaton, ja väljyytensä ansiosta myös hyvin lämmin. Täydellinen pitkien nahkahanskojen kanssa. Muut vaatteet ovat saaneet täällä jo tarpeeksi kehuja, mutta kerrottakoot vielä, että Trackit jalassa jaksoi erinomaisesti kertaakaan horjahtamatta runsaan kolmen tunnin kävelylenkin kaupungilla. Hyvä saavutus miltä tahansa kengiltä - etenkään kun pikku lauma oli mukana säntäilemässä.
 


Tiistaina repäisin, ja nousin 6:30, heitin takin niskaani ja pipon silmille, ja lähdin aamujoogaan venyttelemään jumiutuneita lihaksiani. Nomaalisti herään kolme tuntia myöhempään, mutta viiden minuutin koomauksen jälkeen ei edes tajua heränneensä aivan liian aikaisin. Lämpimässä joogasalissa venyttely oli täydellinen aloitus aamulle!
Aamun meditointia lukuunottamatta tiistai oli hyvin tavallinen päivä työjuttuineen ja kotona ruoanlaittoineen ja löllöttelyineen. Täydellinen, rento aloitus hektiselle viikolle!


Loppuviikon ohjelmassa on ystävien treffaamista ja työjuttuja, mutta viikonloppuna pitkä odotus palkitaan kun rakas, ihana siskopuoleni saapuu käymään kotimaassaan! Tiedossa on siis yhdet railakkaat kaksvitoset ensin ystävien kanssa, ja sitten perheen kesken lauantaina. Tuntuu että viimeisestä näkemisestä olisi jo ikuisuus, vaikka eihän kesästä ole kuin "vasta" kolme kuukautta. Viikonlopun kestävä visiitti tulee varmasti vilahtamaan ohi yhtä nopeasti mitä alkaakin, mutta syssen vierailua on odotettu niin hartaasti, että täytyy todella ottaa ilo irti jokaisesta hetkestä yhdessä. Perhe on paras. 


Ja koska jotain kuitenkin kiinnostaa Kinder-rehabini tila, niin kerrottakoot minun olleen jo reilun viikon kuivilla Maxien maailmasta. Valitettavasti herkkuhimotus on vaihtunut mokkapaloihin, joita täytynee leipoa heti kun mahdollista. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram