Hilirimpsis vaan kaikille onnettaren (kuka lieneekään hehheh) valitsemille voittajille Korumaa.fi:n äitienpäiväarvonnassa! Kolme onnekasta voittajaa löytyvät nimimerkkien takaa Nasu, Eskob sekä Ässä! Lähetän meilitietonne eteenpäin, niin saatte pikaisesti palkintonne kenties sinne äitienpäivän lahjapakettiin. Onnea leidit ja kiitos kaikille tasapuolisesti jälleen kerran hauskoista ja liikkiksistä vastauksistanne, tulen vastaamaan loistaviin kysymyksiinne oman postauksen kera tällä viikolla, kuten myös kirjoittamaan ihan oikean postauksen mahdollisimman pian.. Esimerkiksi heti seuraavaksi!

Sananen vielä heille, jotka pahoittivat ehkä mielensä siitä, että käytän aina tällaisista kilpailu-postauksista sanaa arvonta, vaikka kerronkin valitsevani voittajat omasta mielestäni hauskimmista/erikoisimmista/whatever kommenteista. Ymmärrän kyllä että kismittää, jos on vain lähettänyt kaksi sanaa ja meiliosoitteensa, ja sitten kuuleekin, että kilpailussa panostus palkitaan. Minusta on kuitenkin reilua, että he, jotka ovat nähneet vaivaa ja suoneet ajatuksia vastaukseensa -tietämättä onko kyseessä oikeasti arvonta vaiko parhaan kommentin valinta- ansaitsevat tulla niistä palkituiksi. Olen kuitenkin aidosti pahoillani mielipahan aiheuttamisesta, ja jatkossa lupaan käsi sydämellä kirjoittaa SEL-KE-ÄS-TI onko kyseessä arvonta vaiko parhaan kommentin kilpailu. Mitäs jätätte aina niin mainioita kommentteja, että tuntuisi väärältä vaan arpoa!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram