Meillä on kämppikseni kanssa tapana kerääntyä kahdeksi kippuraksi upottavan pehmeille sohvillemme, ja keskustella läpi tärkeimmät kuulumiset. Tärkeimmillä tarkoitan totta kai niitä näennäisesti turhimpia - Sipilän puheet ja pakolaiskriisit keskustellaan ihan muualla. Olennaisempaa sohvatreffien terapiatreffeissä on nimenomaan se, että saa purettua jollekin samanhenkiselle ne arkiset, pienet asiat, jotka kulloinkin ihastuttavat tai ihmetyttävät.

Yleissävyni on viime aikoina ollut alavireinen. Ei pohjamudissa, todellakaan, mutta kuitenkin hieman uupunut ja hukassa oleva. Jatkuva kiire jättää jälkensä, vaikka onkin tietysti osin itse aiheutettua. En voi sille mitään, että koko ajan tapahtuu ihan kauhean paljon kaikkea, jossa haluaa olla mukana vaikka ei ehkä olisikaan voimia. Valitsen aina ennemmin lähtemisen kuin jäämisen, vaikka pikkuhiljaa alan sisäistää oman jaksamisen rajallisuuden. Kuitenkin, mietin aina uupumuksen reunalla keikkuessa miten tylsää ja yksipuolista elämä on taas Tanskassa koulua painamassa, ja miten paljon silloin ikävöin täyttä kalenteriani.. Ääripäiden ihminen, se on ehkä vain hyväksyttävä.

Klisee tai ei (kyllä), niin olen alkanut joka iltaisessa sohvaterapiassa keskittymään niihin elämän hyviin asioihin. Se, että olen väsynyt, ei valittamalla muutu, mutta jotta voisin nukahtaa onnellisena ja kiitollisena, on keskityttävä hyvään. Ja sitähän riittää! Liian helposti kuka tahansa meistä lipeää näkemään arjessaan vain sitä arjen harmaata, ja vastuuta vapauksiensa sijaan. Mitä jos vaan tekisi diilin itsensä kanssa, että joo, nyt on tällaista, mutta hei - suuntaapa katseesi kaikkeen tähän kivaan, mitä koko ajan tapahtuu!

Kuten esimerkiksi:

  • Nyt on paras tv-syksy aikoihin. Okei, olen toki sikäli jäävi moista arvioimaan, sillä en ole omistanut telkkaria aikoihin, ja näköradion viihdepläjäys on ollut nettitv:n varassa. Sitä ei tule koskaan katsottua samalla spontaanilla asenteella mitä "oikeaa" telkkua, ja sitä katsoo krantusti pari ohjelmaa, jos nyt sattuu muistamaan, ja raaskii antaa aikaansa. Olen häpeilemättä ottanut ilon irti kotimme telkkarista, ja onnellisia ovat ne illat, joina saan maata sohvalla jauhamassa kuulumisia JA katsomassa suosikkiohjelmiani. Tällä hetkellä ihastuttaa Ensitreffit Alttarilla (en kestä sen pitkän miehen keskijakaustukkaa, ja se itkijäpariskunta saa minun graniittisydämeni särkymään!) ja Suomen Täydelliset Venäläisnaiset. Ja totta kai Hottikset. Ja National Geographyn Badass Animals. Ja Catfishin uudet jaksot sunnuntaisin. Myöskään Sinkkisten uusinnat eivät haittaa ollenkaan. Aion myös eh-dot-to-mas-ti lisätä lautaselleni Antti Holma Shown!

Kuvattiin kotioloissa mulle vähän uutta materiaalia printin puolelle, ja vaikka inhoankin olla kuvattavana, näistä behind the scenes -otoksista tuli jotenkin lämmin olo. Nämä räpsyt eivät ole ehkä kauneimpia poseerauskuvia, tai valokuvauksellinen riemuvoitto, mutta niissä näen itseni sen näköisenä, jona tahtoisin itseni nähtävän. Onnellisena typeryksenä.

  • Työpaikan ruokala on hyvä, ja se on tietysti mukavaa, koska se lienee kiireisimmänkin päiväni rauhallisin ja monipuolisin ruokailuhetki. Parasta on kuitenkin laitoskeittiön puurobaari, josta saa hakea aamupalapuuron mukaansa aamu-uutisten kanssa nautittavaksi. Joo joo, kotona puuron keittely on halvempaa, mutta rutiinikseni on tullut juoda kotona Berocca Boost (love that shit), ja nauttia kiinteä ravinto vasta työnteon sivussa. Toi-mii. Puuro on saatanan hyvää.
  • Olen nähnyt aivan kipeitä unia viime aikoina, ja - okei melkein hävettää tunnustaa - olen ehkä vähän saattanut huomaamattani vahingossa innostua lukemaan unientulkintaa. Olen ollut unissani toistuvasti raskaana, ja yhtenä yönä kiroilin sitä, kun lasketusta ajasta huolimatta lasta ei kuulunut. Viime yönä suuhuni kasvoi ylimääräisiä hampaita, jotka kaikki nypin pois yksitellen, ja pistin talteen. Unientulkinta kertoi minun selkeästi aistivan, että suuria muutoksia on tulossa, ja elämässä kääntymässä aivan kokonaan uusia lukuja. Toivottavasti ei kuitenkaan mitään äitiyslomaa ihan vielä..
  • Maaret Kallio, tuo ETAsta (daa, ensitreffit alttarilla!) tuttu parisuhdeterapeutti, omaa maailman pehmeimmän äänen lisäksi myös taidon pukea sanoiksi asioita, joita olen usein pyöritellyt mielessäni öiden pimeinä tunteina. Tänään itkin puurolautaseeni tätä tekstiä reippaista tytöistä, sillä se tuntui niin omalta ja riipi niin syvältä, etten kehdannut jakaa sitä Facebooksissa. Täytyy pitää hyvä spiritti ja ikihymy naamalla, eikä jakaa kaikille 1292:lle läheisimmälle ystävälleni, että oikeasti olen se tyttö, jonka "Reippauden kerrosten alla sykkii usein myös kovasti yksinäinen sydän", kuten Maaret Kallio sen kauniisti muotoilee. 

Koskaan ei ole niin kiire, etteikö ehtisi kampaajalle. Ihana Tiina Jemma Helsingistä taikoi kutreille monisävyisen kilpparivärin, ja pätkäisi hevitukasta heikot pois. Lopputulos on kaunein ja luonnollisin koskaan, ja näyttää oikeastaan aika lailla vain siltä, että olen vain sattunut heräämään maagisen kauniilla hiusvärillä. Jatkoon!

  • Tasan viikon päästä olen Berliinissä. Ihan itsekseen, omaa aikaa, kokonaista viisi päivää! Tekisi mieli laittaa tähän kaikki maailman voimasanat voidakseni alleviivata teille sitä, miten paljon olen tätä odottanut. Luulen, että kaikki maailman raskausunet ja putoavat hampaat ja kiljuvat lokit ovat yrittäneet minulle viestiä, että tätä minä kaipaan. Välimatkaa nähdäkseni lähemmäs.

Eilen oli Mikä Viini! -tapahtuma Vanhalla, jossa pidimme lystiä Jennin, Natan, ja kämppikseni voimin. Ja lystiähän riitti! Itkunauroin niin paljon, että kyyneleet taisivat olla proseccoa suolaveden sijaan. Se tunne on ihan mieletön, kun saa olla sellaisten ihmisten kanssa, joiden vieressä voi olla täysin sensuroimaton versio itsestään. Snapchat-sekoilut näkyvät vielä muutamia tunteja, joten ottakaahan kullannuput seurantaanne @vivianvalpuri, jos ei vielä löydy snäppifeedistänne. Mites tää meidän kihlajaiskuva?! #vivvewhitetrash

Kommentit (18)

-M-

Tuttu oli jakanut tuon Maaret Kallion kolumnin ja kyllä. Ujosti vain tykkäsin tekstistä, en minäkään omalla seinälläni kehdannut jakaa, koska kyllä tässä nyt perkele ollaan reippaina tyttöinä vaikka taivaalta sataisi happoa ja aamuisin tekisi mieli lähinnä jäädä tuijottamaan kattoa (pitää tuijottaa, koska uni ei tullut yöllä niin ei se kai tule aamullakaan).

Mutta kaiken kaikkiaan, varmasti tuo positiivisiin asioihin keskittyminen olisi rakentavampaa kuin mudissa mölliminen. Että reippaana tyttönä taidan illalla koittaa teekupin kanssa keskittyä siihen, miten hyvää mansikkajätskiä Suomessa tehdään.

(Eka kommentti ikinä, huippu blogi, ei lisättävää!)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Siis ehkä mulla on nyt joku hormonaalinen tila päällä (esim. se henkinen raskaus, hahaha. EI.), sillä mua alkoi itkettää sun kommentti myös ihan kauheesti. Aika samoissa fiiliksissä mennään sisko, myös mansikkajäätelön suhteen. Jymy on parasta.

Kiitos että kommentoit, älä pliis jätä vikaks, jos nää on aina näin osuvia! <333333

-M-

Aina helpottaa, kun tietää ettei ole yksin näiden rypemistensä kanssa. Kulunut kesä ja alkanut syksy on kyllä ollut sellaista kyntämistä että oksat pois, joten tämä kyseinen teksti osui itselläkin oikeaan saumaan.

Ei jää vikaksi kommentiksi, promise! Ja mitämitä, se oli just sitä Jymyä, mitä meinasin fiilistellä!

Yours truly sohvakippura

Haluaisin lähettää sulle tätäkin kautta pusuja, sillä melko ihana teksti! <3 Vois lisätä viralliseen sohvaterapian konseptiin kohdan, missä erityisesti mainitaab sen päivän kolme ihaninta pikkujuttua, koska niistä se päivän hyvä fiilis rakentuu!

Ps. Maaret Kallio on kyl parasta ikinä!

Katri

Kaksi asiaa! 01. Mitävv- ettei edelliseen postaukseen saanut kommentoida, mua nauratti ääneen se sun drinkkisi nimi. "Endless summer" on just sellanen klassikko, mikä on hiton hyvää, mutta sitä ei kehtaa tilata ääneen sen nimen takia. 02. Ootko ajatellut printata parhaimpia kommentteja seinälle tai muistivihon väliin? Tuli vaan mieleen, koska yläasteella ystävänpäivänä kaikilta tutuilta saadut raapustukset isoon paperisydämeen lämmitti vuosia myöhemminkin.

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

1. I KNOW!!! Holhoussuomi on berberistä tällasissa asioissa - jengi meneekin just siitä turmiolle, jos olisivat saaneet mahdollisuuden julki-nauraa Natan rumalle juomalle ja meidän yleiselle hölmöilyille!

2. Puhut nyt varmaan blogikommenteista? TODELLAKIN pitäis tehdä niin, saan täältä niin paljon iloa ja vilpitöntä onnea joka päivä, että vois alkaa kokoomaan jotain pientä kirjaa niistä itse itselleen, sadepäivien varalle. Kiitos taas tästäkin <3

Heinz

Mikä Viini oli ehkä parasta! Sisäinen juopponi jopa jätti laittamatta liikaa painoarvoa sille, että 6cl(oikeesti vähintään 10cl mun lasissa) keskimäärin 2€, mutta kuin hienoa oikeesti hifistellä ja leikkiä viiniasiantuntijaa ja haistella&maistella ihan törkeen hyviä viinejä ja bongailla törkeen hyvännäköisiä viinihifistelijäjanttereita :D Hieno kokemus, laitan kalenteriin ensi vuodelle. Ja parilla kympillä luento päälle, olen älykkäämpi kuin ikinä ja aion leijua viinituntemuksellani jatkossa as much as I can.

Ps. Maaret Kallio on paras.

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Joo, oli kyllä huikee tapahtuma ja money well spent! Just puhuttiin tyttöjen kanssa, et jollain 10-15 eurolla sais maistella hyvän kattauksen viinejä sopivan kokoisissa maisteluannoksissa SEKÄ toki vielä ilmaiseksi runsaasti tietoa ja osaamista merkkien edustajilta. Ensi vuonna uudelleen, ihan varmasti!

Ps. niiiiin on <3.

Vierailija

Moncler

Moncler pas cher

Moncler pas cher

Moncler Femmes :

language:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Welcome!
se connecter
ou S'inscrire

Votre panier est vide

Moncler 2014 Nouveau
Moncler Hommes
Moncler Femmes

Devises

US Dollar
CNY
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Krone
Swedish Krone
Danish Krone

Catégories

2014 Moncler
Moncler Femmes
Moncler Femmes
Moncler Gilets Femmes
Moncler Manteaux Femmes
Moncler Hommes
Moncler Bottes
Moncler Écharpe & Caps
Moncler Châle

A la une -   [plus]
Moncler Doudoune Sauvage femmes Zip col en fourrure crème€455.72  €196.75
Economie : 57%Femmes Doudoune Moncler Lievre Classic Black court€443.28  €209.20
Economie : 53%Moncler Manteau Lontre Designer pour les femmes -Rouge€456.50  €209.97
Economie : 54%Moncler Vestes d'hiver de femme pure __gVirt_NP_NN_NNPS<__ col Couleur Noir Double€455.72  €197.53
Economie : 57%

Promotions -   [plus]
Manteau Moncler hommes mi-longue avec capuche Café€443.28  €192.09
Economie : 57%Manteau Moncler Hommes Elegance Army Green€456.50  €201.42
Economie : 56%Moncler Remise Down Vest pour les hommes Multiple Logo Violet€307.18  €120.54
Economie : 61%

maison :: 
Moncler Femmes

Moncler Femmes

Filter Results by:
Articles commençant par…
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Affiche 1 à 18 (sur 420 articles)
 1  2  3  4  5 ...  24  [Suiv >>] 


2013 Nouveau! Bouton postal Moncler Vestes Trinon Femmes Black HatAvec le premier matériau de classe , de la mode dans la conception et confortable à...
€440.17  €196.75
Economie : 55%


2013 Nouveau! Collier Moncler Doudoune Femmes OXALIS nu» 2013 Nouveau! Collier Moncler Doudoune Femmes OXALIS nu » , un autre grand...
€440.17  €195.98
Economie : 55%


2013 Nouveau! Manches longues Moncler Femmes Avec d'orMoncler Doudoune Femmes , de la marque haut du monde , il veille à la qualité des...
€527.27  €187.42
Economie : 64%


2013 Nouveau! Manches longues Moncler Femmes Avec NoirMoncler Doudoune Femmes , de la marque haut du monde , il veille à la qualité des...
€527.27  €187.42
Economie : 64%


2013 Nouveau! Manches longues Moncler Femmes Avec VioletMoncler Doudoune Femmes , de la marque haut du monde , il veille à la qualité des...
€527.27  €232.53
Economie : 56%


2013 Nouveau! Manteau Moncler en vedette des femmes Slim coupe-vent noir» 2013 Nouveau! Manteau Moncler en vedette des femmes Slim coupe-vent noir » , un...
€577.04  €229.42
Economie : 60%


2013 Nouveau! Manteau Moncler en vedette des femmes Slim coupe-vent vert armée» 2013 Nouveau! Manteau Moncler en vedette des femmes Slim coupe-vent vert armée »...
€577.04  €229.42
Economie : 60%


2013 Nouveau! Manteau Moncler en vedette des femmes Slim rouge protégeant du vent» 2013 Nouveau! Manteau Moncler en vedette des femmes Slim rouge protégeant du vent...
€577.04  €229.42
Economie : 60%


2013 Nouveau! Manteau Moncler Femme à capuche coupe-vent CaféAvec le premier matériau de classe , de la mode dans la conception et confortable à...
€577.04  €229.42
Economie : 60%


2013 Nouveau! Manteau Moncler Femme à capuche coupe-vent léger TanAvec le premier matériau de classe , de la mode dans la conception et confortable à...
€577.04  €229.42
Economie : 60%


2013 Nouveau! Manteau Moncler Femme à capuche coupe-vent noirAvec le premier matériau de classe , de la mode dans la conception et confortable à...
€577.04  €229.42
Economie : 60%


2013 Nouveau! Manteau Moncler femmes à capuchon rouge protégeant du ventAvec le premier matériau de classe , de la mode dans la conception et confortable à...
€577.04  €232.53
Economie : 60%


2013 Nouveau! Moncler Bas Femme Fourrure Veste col brun clairMoncler Femmes , de la marque haut du monde , il veille à la qualité des...
€527.27  €248.08
Economie : 53%


2013 Nouveau! Moncler Conception Femmes Down Jacket pied de colDifférents styles et de couleurs à choisir , un bon choix pour la winter.they...
€527.27  €185.87
Economie : 65%


2013 Nouveau! Moncler Conception Femmes Down Jacket pied de col abricotDifférents styles et de couleurs à choisir , un bon choix pour la winter.they...
€527.27  €185.87
Economie : 65%


2013 Nouveau! Moncler Conception Femmes Down Jacket pied de col blancDifférents styles et de couleurs à choisir , un bon choix pour la winter.they...
€527.27  €185.87
Economie : 65%


2013 Nouveau! Moncler Conception Femmes Down Jacket pied de col noirDifférents styles et de couleurs à choisir , un bon choix pour la winter.they...
€527.27  €185.87
Economie : 65%


2013 Nouveau! Moncler Doudoune Adis pour les femmes Zip Noir» 2013 Nouveau! Moncler Doudoune Adis pour les femmes Zip Noir » , un autre grand...
€440.17  €198.31
Economie : 55%

Affiche 1 à 18 (sur 420 articles)
 1  2  3  4  5 ...  24  [Suiv >>] 

Nouveaux produits pour septembre - Moncler Femmes
Moncler Vestes Epine Pour Femmes Coupe-vent col bleu foncé
€443.28  €177.31
Economie : 60%

Moncler Doudoune Femmes Sweat à capuche zippé noir
€455.72  €206.86
Economie : 55%

Moncler Epine Vestes pour femmes coupe-vent Col Zip Noir
€436.28  €177.31
Economie : 59%


Moncler Femmes Gilet court sans manches Bouton Black Hat
€373.29  €128.32
Economie : 66%

Moncler Femme Manteaux Style Zip long Porpora
€456.50  €227.08
Economie : 50%

Moncler Femme Manteaux Style Zip long -Vert
€456.50  €227.08
Economie : 50%


Bouton Moncler Down Vest Femmes Black Hat
€373.29  €132.21
Economie : 65%

Moncler Femmes Gilet court sans manches Bouton Red Hat
€373.29  €128.32
Economie : 66%

Moncler Vestes Epine Pour Femmes Coupe-vent col Zip Kaki
€443.28  €177.31
Economie : 60%


Moncler Femme Manteaux Style Zip Long Black
€456.50  €227.08
Economie : 50%

Moncler Doudoune Femmes Zip gris à capuche
€455.72  €206.86
Economie : 55%

Moncler Down Vest féminine Bouton Black Hat
€373.29  €132.21
Economie : 65%


Moncler Femme Manteaux Style Zip long Brown
€456.50  €227.08
Economie : 50%

Moncler Veste unisexe zippés à capuchon brillant Rouge
€373.29  €140.76
Economie : 62%

Moncler Femmes Gilet court sans manches Bouton Chapeau Bleu
€373.29  €128.32
Economie : 66%

Promotions du mois de septembre
Moncler Doudoune Femmes Noir Zip Pure Color Blanc
€455.72  €191.31
Economie : 58%

Moncler Doudoune Femmes Blanc postal Pure Color noir
€455.72  €191.31
Economie : 58%

Shirt Moncler Doudoune femme manches longues rouge Rib
€455.72  €202.20
Economie : 56%


Moncler Veste unisexe - Quilted Body Warmer Navy
€373.29  €135.32
Economie : 64%

Moncler Vestes pour femmes d'hiver Zip capuche blanc
€455.72  €188.98
Economie : 59%

Moncler Manteau femmes avec de longs ceinture café
€456.50  €221.64
Economie : 51%

.articles{width:900px; margin:0 auto;}
.articles ul{width:900px; }
.articles li{width:450px; float:left;}

n

maison
livraison
de gros
Suivi de commande
coupons
Modes de paiement
Contactez-nous
Tableau des Tailles

Moncler Manteaux
Moncler Vestes
Moncler Manteaux
Moncler Vestes
Moncler


Copyright © 2012-2014 Tous droits réservés .

vestes moncler

vestes moncler

Vierailija

montresrépliques de montres suissesrépliques rolex suisse à vendre

Datejust

#sddm
{ margin: 0 auto;
padding: 0;
z-index: 30;
background-color:#F4F4F4;
width: 80px;
height:23px;
float: right;
margin-right: 70px;}

#sddm li
{ margin: 0;
padding: 0;
list-style: none;
float: left;
font: bold 12px arial}

#sddm li a
{ display: block;
margin: 0 1px 0 0;
padding: 4px 10px;
width: 60px;
background: #F6F5F5;
color: #F6F5c6;
text-align: center;
text-decoration: none}

#sddm li a:hover
{ background: #49A3FF}

#sddm div
{ position: absolute;
visibility: hidden;
margin: 0;
padding: 0;
background: #EAEBD8;
border: 1px solid #5970B2}

#sddm div a
{ position: relative;
display: block;
margin: 0;
padding: 5px 10px;
width: auto;
white-space: nowrap;
text-align: left;
text-decoration: none;
background: #EAEBD8;
color: #2875DE;
font: 12px arial}

#sddm div a:hover
{ background: #49A3FF;
color: #FFF}

Language


Deutsch


Français


Italiano


Español


Português


日本語


Russian


Arabic


Norwegian


Swedish


Danish


Nederlands


Finland


Ireland


English

Welcome!
Identifiez-vous
ou enregistrer

Votre panier est vide

Modes de paiement
Contactez-nous
coupons

maison
New Models
Cosmograph Daytona
Submariner
Datejust

Devises

US Dollar
CNY
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Krone
Swedish Krone
Danish Krone

Catégories

Rolex Nouveaux modèles
Cosmograph Daytona Rolex
Rolex Submariner
Rolex Datejust Lady 31
Rolex Datejust
Rolex Datejust II
Rolex Datejust 36
Rolex Datejust Special Edition
Rolex Day-Date
Rolex Day-Date II
Rolex Rolex Deepsea
Réplique Rolex Explorer
Rolex Explorer II
Rolex Lady-Datejust
Rolex GMT-Master II
Rolex Lady-Datejust
Rolex Milgauss
Rolex Yacht-Master II
Rolex Yacht-Master
Rolex Oyster Perpetual
Rolex SKY- DWELLER

Les meilleures ventes


Rolex Datejust Montre : acier 904L - M116200 -0074 Replica
€8,328.18  €155.54
Economie : 98%
Rolex Datejust Montre : Everose Rolesor - combinaison de l'acier 904L et or Everose 18 ct - M116231 -0071 Replica
€5,327.89  €124.43
Economie : 98%
Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116233 -0150 Replica
€8,780.79  €146.20
Economie : 98%
Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116233 -0169 Replica
€5,329.44  €132.21
Economie : 98%

A la une -   [plus]
Rolex Milgauss Montre - Rolex Replica Timeless Luxury Watches Replica€8,228.63  €163.31
Economie : 98%Rolex Lady-Datejust Montre - Rolex Replica Timeless Luxury Watches Replica€5,864.49  €128.32
Economie : 98%Rolex GMT-Master II Montre - Rolex Replica Timeless Luxury Watches Replica€18,613.77  €167.20
Economie : 99%Rolex Explorer II Montre - Rolex Replica Timeless Luxury Watches Replica€29,467.07  €172.64
Economie : 99%

Promotions -   [plus]
Rolex Datejust 36 mm Watch: or Everose 18 ct - M116285BBR -0008 Replica€6,506.85  €151.65
Economie : 98%Rolex Datejust 36 mm Watch: or jaune 18 carats - M116238 -0058 Replica€6,530.96  €163.31
Economie : 97%Rolex Datejust 36 mm Watch: Blanc Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or blanc - M116244 -0034 Replica€8,754.34  €148.54
Economie : 98%

maison :: 
Rolex Datejust

Rolex Datejust

Filter Results by:
Articles commençant par…
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Affiche 1 à 17 (sur 17 articles)
 


Rolex Datejust Montre - Rolex Replica Timeless Luxury Watches Replica
€9,300.28  €151.65
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : acier 904L - M116200 -0060 Replica
€6,765.82  €129.09
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : acier 904L - M116200 -0074 Replica
€8,328.18  €155.54
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : acier 904L - M116200 -0100 Replica
€7,394.18  €157.87
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : Blanc Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or blanc - M116234 -0091 Replica
€4,967.04  €134.54
Economie : 97%


Rolex Datejust Montre : Blanc Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or blanc - M116234 -0152 Replica
€6,344.31  €157.87
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : Everose Rolesor - combinaison de l'acier 904L et or Everose 18 ct - M116201 -0059 Replica
€6,632.83  €144.65
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : Everose Rolesor - combinaison de l'acier 904L et or Everose 18 ct - M116201 -0071 Replica
€6,404.97  €150.87
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : Everose Rolesor - combinaison de l'acier 904L et or Everose 18 ct - M116231 -0071 Replica
€5,327.89  €124.43
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : Everose Rolesor - combinaison de l'acier 904L et or Everose 18 ct - M116231 -0089 Replica
€7,277.53  €145.43
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : Everose Rolesor - combinaison de l'acier 904L et or Everose 18 ct - M116231 -0092 Replica
€7,460.28  €150.87
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116203 -0128 Replica
€9,066.19  €130.65
Economie : 99%


Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116203 -0138 Replica
€5,911.92  €154.76
Economie : 97%


Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116233 -0150 Replica
€8,780.79  €146.20
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116233 -0169 Replica
€5,329.44  €132.21
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116233 -0175 Replica
€9,250.50  €161.76
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : or jaune 18 carats - M116238 -0076 Replica
€7,112.66  €147.76
Economie : 98%

Affiche 1 à 17 (sur 17 articles)
 

Nouveaux produits pour avril - Rolex Datejust
Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116203 -0128 Replica
€9,066.19  €130.65
Economie : 99%

Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116233 -0150 Replica
€8,780.79  €146.20
Economie : 98%

Rolex Datejust Montre : acier 904L - M116200 -0060 Replica
€6,765.82  €129.09
Economie : 98%


Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116233 -0175 Replica
€9,250.50  €161.76
Economie : 98%

Rolex Datejust Montre : or jaune 18 carats - M116238 -0076 Replica
€7,112.66  €147.76
Economie : 98%

Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116203 -0138 Replica
€5,911.92  €154.76
Economie : 97%

Promotions du mois de avril
Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116233 -0175 Replica
€9,250.50  €161.76
Economie : 98%

Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116233 -0169 Replica
€5,329.44  €132.21
Economie : 98%

Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116203 -0138 Replica
€5,911.92  €154.76
Economie : 97%


Rolex Datejust Montre : Everose Rolesor - combinaison de l'acier 904L et or Everose 18 ct - M116231 -0089 Replica
€7,277.53  €145.43
Economie : 98%

Rolex Datejust Montre : or jaune 18 carats - M116238 -0076 Replica
€7,112.66  €147.76
Economie : 98%

Rolex Datejust Montre : Jaune Rolesor - combinaison de l'acier 904L et 18 ct en or jaune - M116203 -0128 Replica
€9,066.19  €130.65
Economie : 99%


Vivez une Rolex

Contactez votre revendeur Rolex locale

Trouver un détaillant

maison
navigation
vente en gros
Suivi de commande
coupons
Modes de paiement
Contactez-nous

NOUVELLES Replica Watches
Montres Rolex
AAAA Montres Rolex
Fausses montres Rolex
Rolex Oyster
Pas cher Montres Rolex


Copyright © 2012-2014 Tous droits réservés .

Rolex Yacht-Master II

répliques de montres

Vierailija

mécanique suisse mouvement répliques de montresmontresmontres

AAA + Audemars Piguet Montres Audemars Piguet Montres en ligne

language:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Welcome!
S'inscrire
ou Inscription

Votre chariot est vide

Accueil
Réplique montres
Répliques de montres Omega
Répliques de montres Cartier

Devises

US Dollar
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Krone
Swedish Krone
Danish Krone
CNY

Catégories

Replica montres Breitling
Audemars Piguet
Montres Rolex
Patek Philippe
Replica Omega Watches
Replica TAG Heuer

A la une -   [plus]
Replica TAG Heuer Aquaracer série CAF1010.FT8011 montre des hommes de quartz ( TagHeuer )€2,856.03  €189.72
Economie : 93%Replica TAG Heuer Aquaracer série CAF101F.BA0821 montre des hommes de quartz ( TagHeuer )€2,940.66  €185.07
Economie : 94%Replica TAG Heuer Aquaracer série CAF101B.FT8011 montre des hommes de quartz ( TagHeuer )€3,414.96  €185.07
Economie : 95%

Accueil :: 
Audemars Piguet

Audemars Piguet

Filter Results by:
Articles commençant par…
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Affiche 1 à 18 (sur 232 articles)
 1  2  3  4  5 ...  13  [Suiv >>] 


Audemars Piguet Royal Oak vintage avec cadran blanc -Dame Taille AAA Montres
€1,081.59  €212.04
Economie : 80%


Case réplique Audemars Piguet Millenary Parfait en or rose avec cadran bleu -Dame Taille AAA Montres
€2,130.63  €211.11
Economie : 90%


Case réplique Audemars Piguet Millenary Quintessential en or rose avec cadran blanc -Dame Taille AAA Montres
€1,227.60  €216.69
Economie : 82%


Chronographe travail magnifique réplique Audemars Piguet Royal Oak Offshore Cas D'or AAA Montres
€25,197.42  €219.48
Economie : 99%


Chronographe travail magnifique réplique Audemars Piguet Royal Oak Offshore Complet Rose AAA Montres
€1,198.77  €218.55
Economie : 82%


Limited Edition Replica Grande Audemars Piguet Royal Oak Offshore travail AAA Montres
€16,089.93  €217.62
Economie : 99%


Manuel réplique magnifique Audemars Piguet Jules Audemars Skeleton Winding AAA Montres
€2,167.83  €214.83
Economie : 90%


Manuel réplique moderne Audemars Piguet Jules Audemars Skeleton Winding AAA Montres
€26,665.89  €212.97
Economie : 99%


Replica Audemars Piguet Grand classique ETA 2836 Mouvement or rose cas AAA Montres
€18,185.22  €216.69
Economie : 99%


Replica Audemars Piguet Grande Royale chronographe de travail Or Rose AAA Montres
€1,427.55  €212.04
Economie : 85%


Replica Audemars Piguet Millenary moderne Diamond Bezel Avec MOP Dial -Dame Taille AAA Montres
€3,263.37  €212.97
Economie : 93%


Réplique cool Audemars Piguet Chronographe Royal Oak Offshore Tourbillon AAA Montres
€25,183.47  €217.62
Economie : 99%


Réplique cool Audemars Piguet Grande Complication Chronographe Automatique AAA Montres
€1,816.29  €221.34
Economie : 88%


Réplique cool Audemars Piguet Jules Audemars AAA Montres
€17,188.26  €212.04
Economie : 99%


Réplique cool Audemars Piguet Jules Audemars AAA Montres / 01
€1,981.83  €212.04
Economie : 89%


Réplique cool Audemars Piguet Jules Audemars AAA Montres / 02
€22,247.46  €224.13
Economie : 99%


Réplique cool Audemars Piguet Jules Audemars remontage manuel Diamond Bezel AAA Montres
€1,668.42  €221.34
Economie : 87%


Réplique cool Audemars Piguet Royal Oak AAA Montres
€15,583.08  €218.55
Economie : 99%

Affiche 1 à 18 (sur 232 articles)
 1  2  3  4  5 ...  13  [Suiv >>] 

\ n

Accueil
Expédition
vente en gros
Suivi de commande
coupons
moyens de paiement
Contactez nous

Omega réplique
Patek Philippe réplique
Rolex Replica
IWC
réplique
réplique


Copyright © 2012-2015 Tous droits réservés .

répliques de montres de haute qualité

répliques de montres de haute qualité

Vierailija

mécanique suisse mouvement répliques de montres

montres

montres

Top qualité réplique suisse montres Rolex répliques de montres en ligne .

#sddm
{ margin: 0 auto;
padding: 0;
z-index: 30;
background-color:#F4F4F4;
width: 80px;
height:23px;
float: right;
margin-top: 4px;
margin-right: 70px;}

#sddm li
{ margin: 0;
padding: 0;
list-style: none;
float: left;
font: bold 12px arial}

#sddm li a
{ display: block;
margin: 0 1px 0 0;
padding: 4px 10px;
width: 60px;
background: #F0F0F0;
color: #D5D5D5;
text-align: center;
text-decoration: none}

#sddm li a:hover
{ background: #49A3FF}

#sddm div
{ position: absolute;
visibility: hidden;
margin: 0;
padding: 0;
background: #EAEBD8;
border: 1px solid #5970B2}

#sddm div a
{ position: relative;
display: block;
margin: 0;
padding: 5px 10px;
width: auto;
white-space: nowrap;
text-align: left;
text-decoration: none;
background: #EAEBD8;
color: #2875DE;
font: 12px arial}

#sddm div a:hover
{ background: #49A3FF;
color: #FFF}

Language


Deutsch


Français


Italiano


Español


Português


日本語


Russian


Arabic


Norwegian


Swedish


Danish


Nederlands


Finland


Ireland


English

Welcome!
S'inscrire
ou Inscription

Votre chariot est vide

Accueil
Montres Rolex
Répliques de montres Omega
Répliques de montres Cartier

Devises

US Dollar
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Krone
Swedish Krone
Danish Krone
CNY

Catégories

Patek Philippe réplique
Audemars Piguet
Breitling réplique
Montblanc
Montres réplique d'un couple
Montres Rolex
Date Jour Rolex
DAYTONA Rolex
Rolex Datejust
Rolex Explorer II
Rolex GMT Master II
Rolex Oyster Perpetual
Rolex Submariner
YACHTMASTER Rolex
Replica montres Chopard
Replica montres IWC
Replica montres Panerai
Replica montres U-BOAT
Replica TAG Heuer
Réplique A Lange & Söhne
Réplique montres Bell & Ross
Réplique montres Breguet
Réplique VACHERON CONSTANTIN
Répliques de montres Cartier
Répliques de montres Hublot
Répliques de montres Omega
Répliques de montres suisses

A la une -   [plus]
Répliques de montres TAG Heuer Mikrogirder 20000 Chronographe bazel blanc cadran noir et blanc€657.51  €218.55
Economie : 67%Répliques de montres TAG Heuer Mikrogirder 20000 Chronographe bazel cadran blanc rouge€655.65  €218.55
Economie : 67%Répliques de montres TAG Heuer Monaco Bluejeans CW2119.EB0017€550.56  €195.30
Economie : 65%

Accueil :: 
Montres Rolex

Montres Rolex

Filter Results by:
Articles commençant par…
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Affiche 1 à 24 (sur 219 articles)
 1  2  3  4  5 ...  10  [Suiv >>] 


Replica Watches Rolex Datejust 1601A
€531.03  €194.37
Economie : 63%


Replica Watches Rolex Datejust 1601B
€554.28  €190.65
Economie : 66%


Replica Watches Rolex Datejust 1603
€533.82  €189.72
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Datejust 16233
€550.56  €193.44
Economie : 65%


Replica Watches Rolex Datejust 17013
€551.49  €193.44
Economie : 65%


Replica Watches Rolex Day- DATEII 218235
€544.05  €194.37
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Day- DATEII 218239
€546.84  €195.30
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Day-Date 118235A
€555.21  €194.37
Economie : 65%


Replica Watches Rolex Day-Date 118238A
€587.76  €195.30
Economie : 67%


Replica Watches Rolex Day-Date 118239
€551.49  €195.30
Economie : 65%


Replica Watches Rolex Day-Date 1182392BR
€537.54  €194.37
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Day-Date 118346A
€532.89  €192.51
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Day-Date 118389A
€528.24  €192.51
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Daytona 16520
€525.45  €194.37
Economie : 63%


Replica Watches Rolex Daytona 16523
€544.98  €195.30
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Daytona 6239
€555.21  €193.44
Economie : 65%


Replica Watches Rolex Daytona 6241
€530.10  €190.65
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Daytona 6262
€538.47  €195.30
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Daytona 6262A
€555.21  €195.30
Economie : 65%


Replica Watches Rolex Daytona 6263
€544.98  €197.16
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Daytona 6265
€541.26  €192.51
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Daytona 6265A
€545.91  €197.16
Economie : 64%


Replica Watches Rolex Oyster PERPETUALAir - King Date 5700
€549.63  €192.51
Economie : 65%


Replica Watches Rolex Oyster PERPETUALAIR KING 114200E
€528.24  €197.16
Economie : 63%

Affiche 1 à 24 (sur 219 articles)
 1  2  3  4  5 ...  10  [Suiv >>] 

.articles{width:900px; margin:0 auto;}
.articles ul{width:900px; }
.articles li{width:450px; float:left;}

\ n

Accueil  
Expédition  
de gros  
Suivi de commande  
coupons  
Moyens de paiement  
Contactez nous  
Omega réplique  
Patek Philippe réplique  
Rolex Replica  
IWC  
réplique  
réplique  

Copyright © 2012-2015 Tous droits réservés .

répliques de montres de haute qualité

répliques de montres de haute qualité

Vierailija

montres | montres | montres

Répliques de montres Cartier : Professional réplique montres magasins, ozon-watches.com

#sddm
{ margin: 0 auto;
padding: 0;
z-index: 30;
background-color:#F4F4F4;
width: 80px;
height:23px;
float: right;
margin-top: 4px;
margin-right: 70px;}

#sddm li
{ margin: 0;
padding: 0;
list-style: none;
float: left;
font: bold 12px arial}

#sddm li a
{ display: block;
margin: 0 1px 0 0;
padding: 4px 10px;
width: 60px;
background: #F0F0F0;
color: #D5D5D5;
text-align: center;
text-decoration: none}

#sddm li a:hover
{ background: #49A3FF}

#sddm div
{ position: absolute;
visibility: hidden;
margin: 0;
padding: 0;
background: #EAEBD8;
border: 1px solid #5970B2}

#sddm div a
{ position: relative;
display: block;
margin: 0;
padding: 5px 10px;
width: auto;
white-space: nowrap;
text-align: left;
text-decoration: none;
background: #EAEBD8;
color: #2875DE;
font: 12px arial}

#sddm div a:hover
{ background: #49A3FF;
color: #FFF}

Language


Deutsch


Français


Italiano


Español


Português


日本語


Russian


Arabic


Norwegian


Swedish


Danish


Nederlands


Finland


Ireland


English

Welcome!
S'inscrire
ou Inscription

Votre chariot est vide

Accueil
Montres Rolex
Répliques de montres Omega
Répliques de montres Cartier

Devises

US Dollar
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Krone
Swedish Krone
Danish Krone
CNY

Catégories

Montres Rolex
Répliques de montres Cartier
Calibre de Cartier Montres
Cartier Ballon Bleu montres
Cartier Santos 100 Montre
Montre Cartier Tank MC
Répliques de montres Cartier
Audemars Piguet
Replica Bracelet Cartier
Replica IWC
Replica montres Panerai
Replica montres Patek Philippe
Replica Montres Piaget
Replica Omega Watches
Réplique Bell & Ross Montres
Réplique IWC Portugaise 7 Jours
Réplique Tag Heuer
Répliques de montres Hublot

A la une -   [plus]
Réplique Sea Dweller DeepSea automatique Mens Watch 116660€664.20  €187.20
Economie : 72%Replica Submariner Oyster Date de PVD montre 116610DLC€666.00  €194.40
Economie : 71%Replica Submariner Date de remorquage Tone cadran bleu 116610LB€666.00  €189.00
Economie : 72%

Accueil :: 
Répliques de montres Cartier

Répliques de montres Cartier

Filter Results by:
Articles commençant par…
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Affiche 1 à 21 (sur 70 articles)
 1  2  3  4  [Suiv >>] 


Acier Replica Cartier Ballon Bleu Montre W69010Z4
€626.40  €193.50
Economie : 69%


Cuir Replica Cartier Tank Solo Noir Ladies Watch W1018255
€624.60  €188.10
Economie : 70%


Cuir Replica Cartier Tank Solo noir Mens Watch W1018355
€626.40  €193.50
Economie : 69%


Diamonds Replica Cartier Ballon Bleu Montre automatique WE900951
€675.00  €192.60
Economie : 71%


Diamonds Replica Cartier Ballon Bleu Montre automatique WE9009Z3
€676.80  €191.70
Economie : 72%


Diamonds Replica Cartier Ballon Bleu Montre moyen WE900252
€651.60  €193.50
Economie : 70%


Diamonds Replica Cartier Ballon Bleu Montre WE900251
€650.70  €191.70
Economie : 71%


Diamonds Replica Cartier Ballon Bleu Montre WE900351
€627.30  €196.20
Economie : 69%


Diamonds Replica Cartier Ballon Bleu Or Automatique Montre WE9007Z3
€729.00  €189.00
Economie : 74%


Diamonds Replica Cartier Ballon Bleu Or Automatique Montre WE9008Z3
€726.30  €189.90
Economie : 74%


Diamonds Replica Cartier Ballon Bleu Or Ladies Watch WE9001Z3
€707.40  €192.60
Economie : 73%


Diamonds Replica Cartier Ballon Bleu Or Ladies Watch WE9002Z3
€705.60  €187.20
Economie : 73%


Diamonds Replica Cartier Ballon Bleu Or Rose de taille moyenne WE9005Z3
€676.80  €194.40
Economie : 71%


Diamonds Replica Cartier Santos Demoiselle Montre WF9003Y8
€625.50  €188.10
Economie : 70%


Replica Cartier Ballon Bleu acier Midsize Montre W69011Z4
€620.10  €192.60
Economie : 69%


Replica Cartier Ballon Bleu automatique en acier / or Montre W69009Z3
€628.20  €192.60
Economie : 69%


Replica Cartier Ballon Bleu automatique Montre en acier W69012Z4
€623.70  €191.70
Economie : 69%


Replica Cartier Ballon Bleu automatique Montre en or W69005Z2
€646.20  €189.90
Economie : 71%


Replica Cartier Ballon Bleu automatique Montre en or W69006Z2
€651.60  €191.70
Economie : 71%


Replica Cartier Ballon Bleu Cuir automatique regarder W69016Z4
€622.80  €187.20
Economie : 70%


Replica Cartier Ballon Bleu deux tons Ladies Watch W69007Z3
€617.40  €191.70
Economie : 69%

Affiche 1 à 21 (sur 70 articles)
 1  2  3  4  [Suiv >>] 

.articles{width:900px; margin:0 auto;}
.articles ul{width:900px; }
.articles li{width:450px; float:left;}

répliques de montres,contrefacon,contrefacon montre de luxe imitation montre
Répliques de montres , montres Omega , répliques de montres Omega , imitations de haute qualité
Achetez des montres pas cher, meilleure montres replique en ligne
72 EUR Replique Tag Heuer Montre,Hublot Replique Montres,Breitling Replica
Réplique Montres, Replique Montre, Montres Pas Cher Boutique En Ligne
répliques de montres, Meilleures répliques de montres Réseau de vente en ligne
Achetez des montres pas cher, meilleure montres replique en ligne
Répliques de montres , montres Omega , répliques de montres Omega , imitations de haute qualité
Réplique Montres, Replique Montre, Montres Pas Cher Boutique En Ligne
Montres de luxe réplique , Montres de luxe réplique Suisse , Montres de luxe réplique Suisse boutique en ligne.
More News

\ n

Accueil  
Expédition  
de gros  
Suivi de commande  
coupons  
Moyens de paiement  
Contactez nous  
Omega réplique  
Patek Philippe réplique  
Rolex Replica  
IWC  
réplique  
réplique  

Copyright © 2012-2015 Tous droits réservés .

répliques de montres de haute qualité

répliques de montres de haute qualité

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram