Pikaiset terveiset ennen hetkeksi päikkäreille torkahtamista! Tämä lauantai jää varmasti mieleeni ikimuistoisen iloisena päivänä, joka starttasi jättimäisellä brunssilla ystävien kanssa. Cloetta halusi kiitokseksi heidän kanssaan tekemästäni yhteistyöstä muistaa minua näin kesälomani alkamisen kunniaksi, ja oli ihanin mahdollinen tapa startata loman ensimmäinen päivä rakkaiden ystävien ja herkullisen ruoan kanssa rennosti hengaillen.

Tänään on ollut myös unohtumattoman tärkeä päivä vähän suuremmassakin mittakaavassa, kun nuorin veljeni sai lukion päätökseensä, ja juhlittiin lakkiaisia perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Pikkuveljeni sai loistavat paperit, eli skoolailulle oli paljon aihetta. Minä ja vanhin veljeni pidimme erittäin liikuttuneina puheen, ja about joka toisen lauseen kohdalla täytyi ottaa happea ja nieleskellä kyyneliä. Tai oikeastaan pyyhkiä niitä poskiltani - niin ylpeä tuosta nuorimmaisesta olen tänään saanut olla! 

Lämpimät onnittelut myös muille koulunsa tänään päättäneille, kannat vaan kattoon ja katse kohti tulevaisuutta luottavaisena ja ylpeinä! 

perhe, tärkeintä maailmassa <3

Seuraavaksi niille torkuille, ennen kuin lähdetään aamupala-leidien kanssa kylille pyörähtämään. Tulkaahan moikkaamaan, jos rämäryhmä tulee vastaan! Kivaa viikonloppua ja hyviä kemuja kaikille! pus

Kommentit (2)

Elli

Hitto sun nuorimmainen veli on komee!! ( ja ollaan sen kaa melkein samanikäsiä..) ihanat sisarukset!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hahaha, välitän veljelle terveiset - siskona on mahdoton katsoa toista sillä silmällä, mutta helkkarin hauska ja terävä kundi se on ainakin :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram