Noniin rakkaat, vuorossa olisi loput vastaukset uteluihinne. Kiitos näistä ja olkaat hyvät: 

Mitä piirteitä arvostat ihmisissä?
-Rehellisyyttä ja avoimuutta, kiltteyttä, älykkyyttä, kykyä tarkastella asioita useammalta eri kantilta, loistavan mustaa huumorintajua, hyvä karkkimaku, kepeää asennetta elämään mutta syvällisiä ajatuksia, optimistisuutta, epäitsekkyyttä, empatiaa, kunnianhimoa, nöyryyttä sekä hartioiden hierontaa.

Mitä ajatuksia sinussa herättävät ihmiset jotka kärsivät psyykkisistä ongelmista?

-Tietenkin surua ja harmia heidän puolestaan, mutta toisaalta sellaista lämminhenkistä tsemppausfiilistä - kenenkään elämä ei ole mitään ruusunnupuilla tanssahtelua vaikka se siltä saattaisi ulospäin vaikuttaakin. 

Voisitko kuvitella työskenteleväsi hoitoalalla?

-Voisin, ja minulla olisi varmasti myös joitain alalle sopivia piirteitäkin. 

Onko sulla vielä tallessa vanhoja irc gallerian aikaisia kuvia? 
-On! En ole koskaan postanut tunnuksiani, ja siellä ne kaikki ovat tallessa. Ja se fukin' päiväkirja myös.

Muistatko kuvan, joka oli muokattu niin, että siinä oli sinä ja Mischa Barton ja tarkoitus oli, että kaikki näkee teidän yhdennäköisyyden? Voitko julkaista sen täällä??

-Muistan, se oli aika hyvä läppä josta kuulen vieläkin, harmi ettei OC enää pyöri ruudussa! Ja hmm, ehkä sua varten joululahjaksi? 

Oletko vielä läheinen vaalean (ex) siskopuolesi kanssa?

-En sanoisi läheinen, mutten mitenkään huonoissa väleissä. 

Mikä on sun kaikista lempparein lempiruoka?

-Aina samat: sushi - pihvi - hyvät salaatit - hampparit- lohikeitto - tofuwokki - karjalanpiirakat ja munavoikin on ihan mielisairaan hyvää. 

Tykkäätkö asua enemmän yksin vai jonkun kanssa?

-Yksin on kyllä vaihteeksi aivan ihanaa asua! Rakastan omaa rauhaa ja vapautta puuhailla kotona mitä ikinä haluan ilman toisen jatkuvaa huomioimista, mutta toki siinä yhdessä asumisessakin oli omat hyvät puolensa. Ruokaa on kivempaa laittaa toiselle ja aamulla on kivempi herätä kun pääsee heti höpöttämään kaikkea tokkuraista ja hölmöä.

Haluatko ikuisesti olla vaatealalla? Haluaisitko opiskella nykyistä pidemmälle?

-Ikuisesti kuulostaa aika kuumottavalta. Mä olen päätynyt tälle alalle rakkaudesta (ja lahjasta) myyntityöhön, se, että tuotteena on juuri nyt vaateet on aika sattumaa. Toki rakastan vaatteita ja muoti kiinnostaa minua jatkuvalla muuttumisellaan ja kehittymisellään, mutta voisin aivan yhtä hyvin myydä vaikkapa, öö, osakkeita. Jos siis osakkeet kiinnostaisivat minua tippaakaan. Ymmärtänet mitä ajan takaa? 
Ja sanotaanko että voisin opiskella, mutta juuri nyt ja tässä en koe sitä tarpeelliseksi. 

Oletko koskaan haaveillut kirjoittavasi kirjaa? Mistä se kertoisi?
-Hahaha kuolisit nauruun jos kertoisin millaisia kirjoja olen ideoinut. Mutta joo, olen mä miettinyt että todennäköisesti tulen sen tekemään. Aiheella ei ihan oikeasti ole mulle paljoakaan väliä - inspiraatio kirjoittamiseen voi tulla ihan yhtä hyvin myrskyisästä romanssista tai lattiakaivon tyhjentämisestä. Voisin ehkä alkaa kirjoittaa karkkiarvosteluja paikallislehteen? Lastenkirjan moraalisilla opetuksilla? Runokirjan? Kaikki on mahdollista. 

Muaki kiinnostais sun opiskelut, mitä olet opiskellut? Entä miten olet päätynyt nykyiseen työhösi? Oliko sulla aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja sisäänostosta?
-Joo tää on selkeesti ollut nyt tää hot topic näissä kysymyksissä. Olen koulutukseltani ylioppilas. Olen työskennellyt esimiehenä kahden eri ravintolan/kahvilan päällikkönä, josta vaihdoin vaatealalle rakkaan harrastuksen johdattamana, ja tähän olen toistaiseksi jymähtänyt. Olen entisessä työpaikassani saanut visualistin koulutuksen, ja silloin myös kiinnostus heräsi sisäänostojen tekemiseen. Oli niin vittumaista myydä kaudesta toiseen jotain toisen ei-myyntitehtävissä-olleen valitsemaa kuraa jolle ei todellisuudessa ollut mitään kysyntää. Nykyisessä työssäni olen sillä saralla vasta ihan keltanokka, mutta ostot ovat yksi työni antoisimmista asioista.

miten haldaat tarjonnanpaljouden? miten löydät omat lempparimestat? 
nyt kyseessä ehk nimenomaan vaatetus-/accessory-mestat.

-Hmm.. Ylitarjonnan läpi on nähtävä se TODELLINEN tarve ja halu, joka sitten motivoi metsästämään juuri niitä täydellisiä vaatekaapin helmiä? Jos on kerran onnistunut metsästämään täydelliset farkut, eikai sitä halua mennä aidan matalasta päästä myöskään takin kohdalla? Lempparimestathan löytyy oikeastaan vain tutkailemalla tavaroita tarkkaan ja kokeilemalla niiden kestoa ja toimivuutta käytössä. Kannattaa kuitenkin avoimin mielin käydä kaikkialla ketjuliikkeistä outletteihin ja kivijalkaliikkeistä marketteihin - jos tietää "perusasiat" joita tarkastella, oppii hyvin nopeasti spottaamaan ns. jyvät akanoista, eikä enää todellakaan osta akryylirättiä vain koska "se on kivan värinen ja ihan ok". Se on ällöttävää. Parhaat korut ja muut spessummat detaljeet löytyvät lähes poikkeuksetta ulkomailta - en haluaisi pitää korua josta joku näkee mistä se on ostettu, tai minkä jokainen voisi saada. 
 
Tiesikö sun vanhemmat Vichyn galtsublogista? Mitä ne diggaili sun biletyksestä, vai teitkö sen salaa?
-Tiesi kyllä, ei se ole koskaan ollut mikään salaisuus, eikä heillä toisaalta ollut siihen mitään sanottavaakaan. Enkä todellakaan bilettänyt salaa - kyllä vastuu pitää ottaa omista päätöksistään ja tekemisistään. Eipä ne varmaan kauheen hyvää ajatelleet siitä että lukio meni sosiaalisen elämän pyörityksessä, mutta koska aina hoidin sekä koulun, työni sekä kotiasiat kunnialla, ei siihen kai paljoa voi sitten sanoa. Ja toisaalta - mitä siihen voi sanoa? Hyi hyi jää ikuisiksi ajoiksi kotiin tekemään kirjontatöitä? Ovat hekin kai legendan mukaan joskus olleet nuoria ja villejä. 

Koetko olevasi "seurapiiriprinsessa"?
- TÄMÄ ON HYVÄT NAISET JA HERRAT PARAS KYSYMYS TÄSSÄ KOKO KYSYMYSPOSTAUKSESSA. 
Riippuu kriteereistä varmaan hahaha. 
 
Monta reikää sulla on ollut hampaissasi koko elämäsi aikana?
-Kaksi, molemmat maitohampaissa.

Onks sulla ollut raudat hampaissa?
-Ei ole, natural talent siis tai sit ihan helvetin iso suu. (Jälkimmäinen.)

Onko sulta poistettu hampaita?
-Ei ole.

Onko sulla hammaslääkäripelko?
-Ei! Mulla on maagisen hyvät hampaat joita hammaslääkärit aina vaan vuolaasti kehuvat, eli ei ole ollut mitään syytä pelätä. Päinvastoin, käyn mielelläni.
 
Kuinka montaa eri miestä olet suudellut?
-Tämäkin oli yksi mun suosikki näistä kaikista kysymyksistä! Todella kauniisti muotoiltu kysymys, johon toivoisin osaavani vastata, mutta valitettavasti en osaa. Mulla on ollut tuuria pussailugeimeissä hahaha. (Liittyy varmaan noihin mun erinomaisen hyviin hampaisiin?!) 
 
pitäiskö mun värjää tummaks tukka?
-liukuvärillä saa molemmat! all in!
 
Haluisitko olla merenneito?
-No todellakin! Ihana se pyrstö ja tietenkin olis upeet hiukset jotka ei lässähtäis vedessä ja prinssei tippuis valtamereen kuin tähdenlentoja taivaalla. 

Kumman menettäisit mielummin, jalan vai käden? 
-Vasemman käden varmaan, vaikka oliskin aivan sairaan ärsyttävää kirjottaa koneella. Tai pestä hiuksia. tai HALATA.

Tappelisitko mielummin kymmentä ankan kokosta hevosta vastaan vai yhtä hevosen kokosta ankkaa vastaan?
-Loistava kysymys. Yksi iso heppa-ankka, kiitos. 

Söisitkö mielummin paperii vai muovii?
-Paperia, kuitua. 

Olisitko mielummin sairaan karvanen vai kaikkialta kalju (myös hiukset)?
-Kalju, ja sit rokkaisin kaikkia kreisiperuukkeja. 

Kumpi on sulle tärkeempää musiikissa, sanat vai biitti?
-Sanat. Toisaalta, tietyn genren musaa kuuntelee vaan ja ainoastaan koukuttavan biitin takia vaikka koko biisi olisi luupilla "ooooooooooooooooooh I love you so but why I love you I will never know"

Kumpaa tekisit ennemmin: säätäisit sun parhaan kaverin poikaystävän kanssa vai menisit koalan kanssa naimisiin?
-ÖÖ koala ihan iisii? Koalat on loistavia, unirytmikin varmaan normalisoituis. 

Haluisitko omata Justin Bieberin äänen?
-Hmm no en oikeastaan. 
 
 
Minkälaisia kriisejä/uhkia maailmalle aiheutuisi jos kaikki maailman ihmiset olisivat luonteeltaan samanlaisia kuin sinä?
-Paha. Kaikki joko olis vaan super iloisia ja huolettomia ja kreisibailailis kaikki päivät, tai sit kadut olis autiot ja tyhjillään kun kaikki vaan diippeilis kotona huopaan kääriytyneinä? 
 
Millä tavalla useimmiten pidät hiuksiasi?
-Joko auki suorina tai kiharrettuna tai pipolla näin talvisin, tai sitten muhkealla nutturalla, letillä, tai matalalla ponnarilla. En oo mikään lahjakas hiusaskartelija, et tohon se mun henkilökohtainen repertuaarini jää.

Montako kertaa olet värjännyt hiuksesi ja millä kaikilla väreillä?
-Värjäsin ekan kerran hiukseni vasta 18-vuotiaana, jolloin otin vaaleita raitoja. Ne oli varmaan sillon aika cool, nyt vaan kuvottaa. Sen jälkeen on ollut tummaa ruskeaa, punertavaa ruskeaa, ja sitten tätä omaa väriä blondatulla latvalla. Aika neutraalia siis.

Mitä shampoota ja hoitoainetta käytät? Sekä mitä kaikkia muita hiustököttejä käytät?
-En ole näissä asiossa natsi, vaan käytän milloin mitäkin. Suosikki on kyllä Malin+Goetzin piparminttushampoo, mutta sen saatavuus on aika nihkeä. Muita tököttejä jokaviikkoisessa käytössä merkkejä vaihdellen hiusöljy, hiuslakka, hiuspuuteri, kuivashampoo, suolasuihke, muotovaahto ja lämpösuoja.
 
mitä kameraa käytät?
-Olympus Pen Lite E-PL 5 
 
Haluaisitko olla kasvissyöjä? Perusteluita puolesta tai vastaan!
-Heh, varmaan olisin jos haluaisin. Syön lihaa aika vähän, mutta tykkään siitä niin paljon etten ole ajatellut luopua siitä kokonaan. Olen myös kärsinyt vuosia anemiasta, ja punainen liha on aika nopea hoito siihen (joskaan ei ainoa vaihtoehto myöskään, tiedän). En tykkää absoluuttisesta asenteesta mihinkään asiaan, siispä sekasyönti sopii minulle vaikka rakastankin kasvisruokaa. 
 
Mitä teet työksesi?
-Olen vaatekaupan myymäläpäällikkö. 
 
Onko sulla koskaan ollut / onko sulla peräti tällä hetkellä jonkinlaista ikäkriisiä?
-Ei vielä! Toistaiseksi olen vielä niissä lukemissa että koen kokeneeni ja nähneeni todella paljon ikäisekseni, ja että on vielä monta vuotta aikaa työstää itseään. Itseasiassa koko loppuelämä. 
mikä on yksinkertasesti päättömin asia minkä oot ikinä tehny?
-Muutto Australiaan olisi varmaan ainoa painokelpoinen vastaus tähän, vastaan siis sen. 
 
Mikä olet koulutukseltasi?
-Ylioppilas.

Työsi parhaat/huonoimmat puolet?
-Parhaat: Ehdottomana ykkösenä tutut asiakkaat. Sitten kauniiden asioiden keskellä häärääminen, tiimi, tavoitteet ja niihin pääseminen, uusien tuotteiden valikoiminen, ongelmien ratkaisu, sellainen tsemppaava stressi, itsenäisyys, päätösvalta, työajat, työpaikan sijainti, luovuus, excelissä monen solun luominen kerralla, hyvä kahvinkeitin, meillä tuoksuu töissä ihanalta. 
-Huonoimmat: Kun kahvimaito loppuu, sellainen latistava stressi, en tajua exceliä tarpeeksi hyvin, vaatteet ei ihan kamalan paljon kiinnosta vapaa-ajalla, eli harrastuksesta on tullut ammatti. Viimeinen on kyllä monella tavalla positiivinen ongelma.
Tykkäätkö korvapuusteista?
-RAKASTAN korvapuusteja ja pullaa ylipäätänsä. Korvapuustit on parhaita.
Tykkäätkö saunoa?
-RAKASTAN saunoa. Kotini pitkä miinus on saunattomuus. 

Juotko shotteja?
-Toisinaan. Useimmiten ei kannattaisi.

Mikä on sun lempidrinkki?
-Amaretto sour ja muut amarettopohjaiset kirpeähköt drinkit ja sit good ol' kossukarpalo.

Mitä ostit viimeksi kaupasta?
-Tomaatteja, kaksi punasipulia, rapeeta salaattia, sämpylöitä, cheddaria, jauhelihaa ja sinappia. Arvatkaa kaksi kertaa mitä keskiviikkona oli ruokana. 

Miltä vesi maistuu?
-Hyvältä, parhaassa tapauksessa viileältä. Raikkaalta. Puhdistavalta.

Tykkäätkö hevoisista?
-Tykkään kaikista eläimistä, mutta hepat on kyllä suloisia ja kunnioitusta herättäviä jättiläisiä.

Onko sun lattiat kylmät talvisin?
-Ei ole, tänne on se huoltomies säätänyt patterit ihan liian kuumalle ja ahdistaa. 

Miltä se tuntuu, kun vauvafoorumi on täynnä keskusteluita sulle läheisestä ihmisestä? 
-No ikävältä tietenkin, etenkin kun suurin osa on sellaista paskaa ja spekulaatiota, ja  kaukana totuudesta. Onneksi niitä ei tosiaan tarvitse lukea, ja vihaajia tulee olemaan aina vaikka miten päin olisi, eli loppupeleissä ihan sama.  

Miten sä otit itse silloin nuorempana sen kaiken demi.fi myllytyksen? 
-Tuntui todella inhottavalta miten tyhjänpäiväisiä asioita ruodittiin tietämättä mistään mitään, mutta mulle on aina ollut tärkeintä läheisten ja perheen mielipide. Kasvottomat demipistefi-keskustelijat saavat minun puolestani purkaa omia paskoja olojaan toisten alas lyttäämiseen. Ja toisaalta, on aina niin kiva kun joku tulee nykäisemään hihasta ja kertomaan että et sä nyt niin kamala ämmä ole mitä voisi kuvitella, hahaha. 

Miten päästä yli erosta?
-Anna itsellesi aikaa, ota päivä kerrallaan, elä itseäsi varten ja tee asioita joita SINÄ rakastat, hanki inspiroivaa ja innostavaa seuraa, ajattele asioiden hyviä ja huonoja puolia, nautiskele, aloita uusi harrastus, muuta kotisi järjestystä, ja muista, että äidille ja tyttökavereille voi aina soittaa ja itkeä ja päivitellä miten kaikki kundit on raskaita ja vituttavia eikä tajuu mistään mitään. Myös erobileet, missä pidetään puheita ja kumotaan skumppaa ja puretaan lähimmäisille ne herkimmätkin asiat , voivat olla paikallaan. 
Parasta on mielestäni kuitenkin se, että ajan X jälkeen huomaa ettei maailma kaatunutkaan, aurinko nousee edelleen joka ainoana aamuna, ja eroaan ja entistä suhdettaan voi katsoa elämänvaiheena joka opetti jotain. Pitää osata olla kiitollinen hyvistä asioista, kunhan ensin saa vähän itkeä ja raivota ja kuunnella Celine Dionia.

Sulla on pieniä koiria. Ootko koskaan istunu vahingossa niiden päälle?
-Hahaha toistuvasti. Onneksi ne ovat nopeita väistelemään ennen kuin punapuu kaatuu niskaan. 

Uskotko horoskooppeihin, enneuniin, kohtaloon?
-Vähän, en, kyllä. 

Ootko ikinä nähny Heikki Paasosta baarissa?
-Teki mieli vastata että tietenkin, mutta, öö, olen. 

Miksi galtsusta on tullut uusi Kuvake?
-Onko? 

Onko Guess laadukas merkki? 
-Ei. 

Onko Kanye West boss vai BOSS?
-BOWSS

Jos pitäis valita, söisitkö mieluummin koko loppuelämäs Mama's nuudeleita ilman mausteita JA saisit shoppailla missä vaan, VAI saisit syödä mitä vaan missä vaan, mutta joutuisit shoppailemaan vain ja ainoastaan H&M:ssä?
-Ruoka ennen rättejä. Mä VIHAAN nuudeleita yli kaiken, hyi helvetti. Ja jos saisi säilyttää mitä omistaa jo nyt niin ei olisi mitään ongelmaa.

Tunnearvoltaan arvokkain esineesi?
-En ole hyvä yhdistämään tunteita ja tavaraa. Tunnearvolta suurimmat asiat eivät ole tavaroita.

Tykkäätkö Ihmebantusta? ( Jos et oo kattonu nii suosittelen!!)
-Rakastan. Maailman paras ohjelma. Tommi Korpela täältä ikuisuuteen. (Suosikki: Sairaalalaulajat, hautakuiskaaja, anteeksi sain juuri viestin HAHAHA) 

Miten saada playboy rakastumaan (mieluiten minuun)?
-Ole oma, ihana, erityinen, itsevarma itsesi. Ja anna maailmankaikkeuden hoitaa loput, omalla painollaan.

Ootko ikinä venaillu kirjettä Tylypahkasta?
-Luulen et mun Hogwartsin juna meni jo, mutta nuorempana kyllä salaa vähän.
 
Voisitko tehdä työtä kehitysvammaisten kanssa?
-Tietenkin voisin.

Mikä on mielipiteesi normeista poikkeavista?
-Tervetullutta, raikasta, inspiroivaa, kiinnostavaa.

Pahin pelkosi?
-Että vanhana ja kurttuisena olisin yksin sairaalassa vihanneksena, ja miettisin että olen elänyt liian tylsän, rakkaudettoman ja hyödyttömän elämän.

Teetkö hyväntekeväisyyttä?
-Teen, haluaisin tehdä enemmän.

Voisitko asua kehitysmaassa?
-Kiinnostaisi olla toteuttamassa jotain hyödyllistä projektia jossain kehitysmaassa, esimerkiksi rakentaa jotain koulua tai muuta vastaavaa johon omat taidot riittäisivät.

Jos saisit nykyisestä vaatekaapin sisällöstäsi säilyttää vain kaksi tuotetta, mitkä ne olisivat?
-Hmmm juuri nyt sanoisin varmaan Samujin Alp-takkini sekä Acnen Trackit.

Kirjoitatko runoja?
-Välillä kyllä, pitäis enemmän!
 
Millä meikkaat sun kulmat?
-Kulmakynällä ja kulmageelillä.

Miten sun blogista tuli kuukaudessa niin suosittu että sulle lähetellään jo lahjoja?
-LAHJOJA hahaha. En mä tiedä, eikös sitä pitäisi kysyä pikemminkin lukijoilta? TIetenkin se jeesasi, että olen tehnyt samaa monta vuotta eri muodoissa, josta olin jäänyt ihmisille mieleen. 
Mikä haluat olla isona?
-Todella kuluneesti ilmaistuna onnellinen. 

Mikä on sun lempiviini? Tykkäätkö enemmän punasesta vai valkosesta?
-Ah, molemmat on paskimmillaankin parasta, mutta kyllä punkero on kauneinta mitä voi kurkustaan alas kipata. 

Mitä mieltä oot UGG talvisaappaista?
-Erittäin pätevät monot kylmään keliin. Rumalla tavalla söpöt. Huono maine. Yllättävän hyvä laatu.

Mikä on sun lempimaa, jossa oot käyny? Entä kaupunki?
-Japani oli kyllä pitkään haaveeni, ja lunasti odotukset todellakin. Tokio oli mielettömän hieno, ihmiset ihania, ja ruoka uskomattoman hyvää minne ikinä menimme. Maasta sanoisin Australian, on se vaan toinen koti.

Mikä on sun lempikahvijuoma?
-Tuplacappuccino tai jäälatte.

Mikä on lempivaatekappaleesi?
-Maximekot 

Mikä on kallein vaate/kengät/laukku jonka olet itse ostanut?
-Vaatteista varmaan Acnen untuvatakki, kengistä Acnen Trackit, laukuista varmaan Chloen Paddington. En pidä kirjaa tällaisista asioista, ei hinnalla tai merkillä ole väliä.

Mikä on sun lempisushi?
-Sushibarissa Korneri, mutta ihan yleisesti varmaan kurkku-avocadomaki. 
 
Kerro jostakin nolosta hetkestäsi!
-Mä olen NIIN nolojen tilanteiden nainen, joka möläyttää aina jotain idioottimaista väärällä hetkellä, lähettelee viestejä vääriin numeroihin, ja joka unohtaa hameenhelman sukkahousujen sisään. Just to name few. Lupaan palata asiaan jos muistan jonkun yksittäisen eeppisyyden.

Miten päädyit laulamaan My Little Pony-tunnariin?
-Mä en ole laulanut sitä tunnaria, vaikka ei se mun lauluääni tuosta oikeasti eroa ollenkaan. Mä olen kuitenkin ollut varmaan 5-vuotias kun se ohjelma on tullut?

Kerro itsestäsi viisi random faktaa, jotka eivät ole vielä käyneet blogistasi ilmi?
-Hmmmm. 
 
  1. Minulla on erinomainen muisti enkä koskaan ole unohtanut avaimiani kotiin tai hoitaa jotain asiaa X töissä. Pystyn myös prosessoimaan monia eri asioita samaan aikaan.
  2. Olen juonut lasin "paljasta" maitoa, siis sellaista tölkkikamaa johon ei ole miksattu esim. kaakaota, vain kerran elämässäni. Maidon maku on oksettava, kahvissa menee. Syön murot aina kuivana tai jugurtilla - siis sen kerran kahdessa vuodessa kun syön muroja.
  3. Pesen käteni vähintään satatuhatta kertaa päivässä, inhoan tunnetta sotkuisista käsistä. 
  4. En koskaan fanittanut Bäkkäreitä
  5. Haluaisin matkustaa avaruuteen. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram