Koska erään ykkösmangustin blogin kautta valtavat lukijamassat ovat vyöryneet blogini ääreen kuin kuuma laava pieneen vuoristokylään, ajattelin järkätä kysymyspostauksen. Myös hämmästyttävän moni on Googlelta saamieni tietojen mukaan etsinyt internetistä tietoa minun iästäni, mutta voin jo nyt helpottaa urakkaanne ja säästää teidät naputukselta; olen 23-vuotias. 

Homma lienee kaikille selvä, mutta aikaa on siis ensi sunnuntai-iltaan asti 10.11., ja kysellä saa ihan mitä mieleen juolahtaa. Vaikken yleisesti ottaen en vedä herneitä nenääni kovinkaan herkästi, otan kuitenkin vapauden jättää vastaamatta kaikkein idareimpiin uteluihin. Muutoin kysymyksiin saa kyllä käyttää mielikuvitusta, sillä rakastan lukea kysymyspostauksia joissa kysytään muutakin kuin ekan poikaystävän mutsin bravuurireseptiä. Ja vaikka klisheisesti tuo tuossa ruotsiksi lukeekin, niin pliide pliide pliide älkää kysykö ruotsiksi mitään. Translator-vastaukset ovat ihan yhtä tyhjän kanssa, luulisin.
Ja hei nyt kerran jos tähän ryhdytään, niin laittakaa toki mukaan myös postaustoiveita, niin voin kerrankin tuottaa jotain mieleistänne materiaalia!

FIRE ON, PEOPLE!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram