Noniiin, nyt saa vihdoin kertoa mitä mulle OIKEASTI kuuluu ja mitä täällä "kulissien takana" on tullut järjesteltyä... Ei täällä ole kuulkaa turhaan rehkitty salilla ja hikoiltu lenkkipolulla, eikä Temptation Island Suomen fanitus ihan tuulesta temmattu sattuma ole...

Nimittäin minut on valittu kisaamaan Tanskan Paradise Hotel- realityn seuraavalle kaudelle!!!!! Huippusuositun sarjan 12. tuotantokautta aletaan kuvaamaan kesällä, ja telkkarista uusi season alkaa heti ensi tammikuussa. Tuotantotiimi antoi luvan julkaista tämän suuren uutisen jo nyt, sillä ymmärrettävästikin blogissa tulee olemaan hiljaiseloa kesällä tulevan Mexicon kuvausmatkani takia. Olen itse niin innoissani tästä, koska olen aina seurannut Ruotsin ja nyt täällä asuessani tätä Tanskan Paradise Hotellia, ja se on mielestäni yksi mielenkiintoisin ja tasokkain realitysarja mitä on, ja olen saanut kunnian olla Tanskaversion ensimmäinen ei-tanskalainen kilpailija! Bikinikunnon lisäksi tanskaa on tullut treenattua todella kovaa, ja se kielitreeni jatkuu varmasti kuvauksiin saakka. Niin jännittävää!

Ah, en malta odottaa että pääsen tuonne aurinkoon! Viikot, kulukaa nopeammin!

Tiedän, ettei moni teistä välttämättä ihan heti kuvitellut mua yhdeksi heistä, jotka haluavat telkkariin tällaiseen viihdeohjelmaan, ja olihan se pieni pohdiskelu mulle itsellenikin.. Näen sen itse niin, että tällaisessa formaatissa voi olla kysyntää kaltaiselleni supliikille naiselle jolla liikahtelee pääkopassa muutakin kuin tekorusketus, hehe. Voitteko kuvitella miten innoissani olen, uskon että tämä kokemus tulee olemaan elämäni parhaita, ja edesauttaa varmasti integroitumistani Tanskan kansalaiseksi sitten myöhemmin. Hyvä saada vähän nimeä täällä tällaisessa asiayhteydessa, auttaa varmaan sitten työllistymisessä jne.

Ohjelma tosiaan pyörii Tanskan telkkarissa kanavalla 3, mutta onneksi lähetyksiä ja klippejä voi sitten varmasti katsoa myös verkosta Suomessakin. Hitto, Suomityttönä tanskalaisten keskellä, apuaaaa, jännittää jo nyt niin hiton paljon! Voitto kotiin ja torilla tavataan, haha! 

Milläs fiiliksillä tällainen vähän päräytävämpi kesäsuunnitelma otetaan siellä vastaan? Kuka odottaa jo popcorn-kulho sylissä ensi tammikuuta?

Kommentit (42)

Vierailija

Huhuh! Olet kyllä rohkea, itse en ikinä uskaltaisi lähteä. :( Mutta popparit valmiina ja jännityksellä odotan tammikuuta! Tsemppiä Vivian! :)

Maimau

Vivve.. Nice try ;) Ikäväkseni joudun ilmoittamaan, että tänä vuonna minua ei aprillaa kukaan. Sen verran tarkasti oon ollut kartalla näistä päivistä, haha!
Mutta 5/5 todella hyvästä yrityksestä!!

Nora

Haha nyt oli hyvä aprillipila !
P.s. Mun norjalainen poikaystävä on tosi kova Paradise Hotel fani ja on kattonu kaikkien maiden kausia ja sanonu et tanskalaiset on ehdottomasti härskimpiä hehe

Suvi

Muahahahaha! Hitsi mitkä räkänaurut vetäsin täällä, oikein kahvit lens! Ihan mahtava aprilli-pila! Oot paras!

annemaris

mää eka luin otsikon ja aattelin et ei hele valpuri pääsee paradise hotelliin lomalle sillee muute vaa ja AI ETTÄ mikä pettymys ku tää oliki aprillipila tosta ohjelmasta :D

E

Hahahah uskoin ihan täysiä ja olin tulossa onnittelemaan ja huomasinkin noi aprillia-kommentit :D
Mutta joo ennen, kun tajusin huijauksen niin googlailin ton ideaa (en siis oo tosta ikinä kuullutkaan), mutta en oikeen tajunnut sitä, että voisitko ihan parilla lauseella tiivistää ton ohjelman idean haha :D

Milla

Uskoin hetken ajan, sitten muistin, että nyt on tää huhtikuun eka :D Hyvää aprillipäivää Vivve!

Piu

Luin tän aamulla sängyssä just kun olin herännyt. Olin sillein että WTF. Mut sit aloin kelaa että oho aikamoinen, ite en uskaltais. Hampaita pestettäsi sit tajusin ja aloin nauraa aivan hervottomasti. Oli koomista katsoa itseään peilistä ja nähdä ilmeet kun aivot tajus ja reaktio tuli perässä.

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

HAHAHHA Kiitos kaikki ihanat ihanat lukuisista kommenteistanne, mulla riitti kikateltavaa eilen sekä koko hönölle huijausyritykselleni ETTÄ etenkin teidän mainioille reaktioillenne! Ei teitä noin vaan huijata, nyt se on todistettu! Olen myös enemmän kuin tyytskäri siihen, että ainakin toistaiseksi blogin kautta antamani kuva itsestäni on sen verran totuudenmukainen, että harvempi teistä tosiaan purematta niemi sen, että lähtisin tällaiseen mappi-Öön realityyn :'D Oootte parhaita kiitos pusut ja ihanaa pääsiJäistä <3

Rsa

Voi apua, eilen jäi blogit kiireessä lukematta joten nyt vasta pääsin tän lukemaan :D Hetken aikaa löi ihan tyhjää ja tuijotin vaan hämmennyksissäni tota tekstiä, ennekun tajusin tsekata postauksen päivämäärän... :D Melkeen menin lankaan, vaikkakin näin päivää myöhässä!

Kepa

Eikääää just palasin tähän postaukseen ja googlettelin tarkempia tietoja tosta ohjelmasta ja tulin lukee viel kommentit et löytyskö niistä mitään lisätietoo. Ja tää olikin pilaa!! Oon niiiiiiiiin helppo huijattava. Damn.

tami

No eiköhän tää nyt menis aika samaan kategoriaan kuin cosmolle työskenteleminenkin, siis sinne "ööö-mappiin".. Vai onko cosmo nykyään fiksujen likkojen lehti? eikä sittenkään enää naurettava ja ennen kaikkea ristiriitainen, meinaan siis niitä vierekkäisillä aukeamilla olevia juttuja ensin siitä, kuinka olla karkoittamatta mies ("älä levitä deodoranttia hänen nähden") ja sitten siitä, kuinka olla itsenäinen ja rohkea ja vahva nainen, joka ei muiden mielipiteistä välitä. Käkäkäkäää. Parasta.

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram