Kirjoitan tätä postausta lauantai-iltana, maaliskuun ensimmäisenä päivänä, ja olen haljeta innostuksesta. Vihdoin, kolme kuukautta ensimmäisestä palaverista, saan julkistaa blogini muuton uuteen portaaliin! Blogbook on ainoaa laatuaan Suomessa, ja sen idea lyhyesti on tarjota mahdollisimman paljon mielenkiintoista selailtavaa mahdollisimman monelle, ja olen ylpeä paikastani lifestyle-kategoriassa. On hienoa olla mukana uudessa konseptissa, ja uskon blogini muuton tuovan paljon mukavia asioita – toivottavasti myös sille puolelle ruutua.

Olen ollut onnekkaassa asemassa siinä, että olen voinut tehdä sellaista asiaa mitä rakastan ja mistä nautin, ja minulla on ollut sataprosenttisesti itsenäinen päätösvalta jokaisesta kirjoittamastani merkistä. Ei ollut siis mikään heppoinen päätös lähteä  pois siltä mukavuusalueelta, mutta kuten monilla muillakin elämän osa-alueilla, that’s where the magic happens. Blogbookin myötä saan taustalleni osaavan joukon niin koodareita kuin markkinointiheppujakin, ja voin keskittyä täysin siihen, minkä osaan parhaiten – pitämään syvällisen pinnallista, ajatuksenjuoksulla pyörivää blogia niistä asioista ja fiiliksistä joista itse inspiroidun. Enää ei tarvitse surkutella köykäistä ulkoasua tai muita hankalilta tuntuvia “taustatöitä”, vaan aika riittää siihen olennaiseen.

Tämän postauksen myötä tulen myös lupaamaan, että mikään ei tule muuttumaan blogin sisällössä, ainakaan huonompaan suuntaan. Jatkossakin Vivve Valpurin päiväkirja on kollaasivapaata aluetta, jossa käsittelen vain niitä aiheita joita itse haluan – minua ei saa hyppimään kenenkään toisen pillin mukaan. Täysi vapaus tuottamastani sisällöstä säilyy allekirjoittaneella, ja se on mulle itselleni tärkeintä.

Kun tämä postaus tulee ilmoille joskus maanantaina, olen itse Pariisin muotiviikoilla tekemässä päivätöitäni, ja todella valitettavasti missaan julkistushetken. Olkaa siis minulle armollisia mikäli kommentit laahaa, sivut eivät näytä vielä ihan samoilta kuin ennen, tai mikäli kuvakoko on hanukasta. Olen tänään lauantaina päässyt kurkkaamaan ensimmäisen kerran omia tekstejäni tähän blogipohjaan sovitettuna, ja ulkoasu oli omaan silmääni täydellinen! Kuulen kuitenkin heti mieluusti palautetta ja fiiliksiä, sekä tietenkin parannusvinkkejä mikäli tulee mieleen. Yritän päivittää Instaani (@vivianvalpuri) mikäli vain ehdin ja kykenen, mutta jätän tietokoneen kotiin tältä reissulta.

Palataan siis reaaliajassa sitten tiistaina, kun saavun iltakoneella takaisin Stadiin. Toivottavasti minua on silloin virtuaalisesti vastassa kaunis ja toimiva uusi blogisivu, sekä parhaassa tapauksessa joukko lukijoita, jotka ovat yhtä innoissaan muutosta mitä itse olen!

Croissanttimuruiset pusut kaikille ja upeaa, uudistavaa ja keväistä uutta viikkoa!

Jännittynein ja ennenkaikkea rakastavin terveisin,

Sama vanha Vivve

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram