Hei kaikki Internet-kaiffarit,

 

tämän viikon lauantaina 9.8. vietetään Vivian Valpuri- blogin ensimmäinen (joskaan ei toki luultavasti todellakaan mikään viimeinen)  blogimiitti, ja vielä olisi tilaa muutamalle iloiselle osallistujalle! Jos siis huonot läpät, vaivautunut bloggaaja, Liemisen keikka, goodie bagit, ilmainen skumppa ja kesäilta kaupungin yhdellä parhaista terdeistä kiinnostaa, niin ilmoittaudu mukaan! Yhdeksältä (21.00) alkava tilaisuus jatkuu klo. 23 asti, jolloin siirrymme fiilistelemään ikisuosikkini Liemisen keikkaa. Koska miittiin mahtuu vain rajallinen määrä, niin blogini nimen mainitsemalla pääsee ilmaiseksi Kappeliin mukaan bailaamaan sinne yhteentoista asti. Jos siis jännittää liikaa, tai oikeestaan kiinnostaa vaan se Lieminen, niin tulkaa edes jälkijunassa messiin! Lupaan jutella kaikkien kanssa ihan niin paljon mitä vaan jaksatte.

 

Ajattelin laittaa päälle yhden mun mustan kivan pikkumekon, jos löydän sen muuttokamoista. Ihan siis infona, jos joku ei sitten tunnistaisikaan minua ilman filttereitä.

Heittäkää siis meiliä osoitteeseen vivian piste valpuri miukumauku gmail piste com, ja viimeiset miittipaikat voivat olla sinun!

Kommentit (3)

Eve

Hei, täällä kaukaa pohjois-Suomessa asuvana miitti jää välistä :( kuitenkin Helsinkiin syyskuussa tulevana, haluaisin käydä tarkastamassa Acnen valikoimat, muta mistä osoitteesta näitä löytää? :))

Anna

Voi hitto vie, jos tää ei olis osunu samalle päivälle ystävieni häiden kanssa, olisin varmasti tullut. Näin kyllä miitti-ilmoituksen jo silloin kun sen laitoit, mutta nyt vasta intoudun kommentoimaan asiaa :) Kaikkea hyvää sun jatkoon Vivian!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram