Terveisiä pikkukoirien ja kirppiskamojen saartamasta henkilökohtaisesta yksityisasunnostani!

Aloitin lauantaiaamuni viemällä kaksi chihu-rääpälettäni lenkille, kiskomalla smoothien naamaan, ja aloittamalla vihoviimeisen kirppiskamojen läpikäymisen ja viikkailun. Nyt on kuulkaas kamaa tulossa myyntiin ja kunnolla! Ikea-kasseihin on nyt viikattu mm. ihania mekkoja, Mangon kapeat nahkahousut, yksi nahkatakki, muutama makea jakku, parit korkkarit ja saappaat (koot 38 – 39 – 40), sekä muutama laukku. Ja vähän asusteita. Parit farkut. Kaikkea! Kamalasti!

Mulle on vielä täysi mysteeri millä ajattelin päästä Kaapelille huomenna kaikkien pakaasieni kanssa (ylläri että veli kieltäytyi jo hyvissä ajoin tästä suuresta kunniasta……), mutta ennenkin on Kovasella menty kirppistelemään. Ei siis hätää! Huomenna sunnuntaina 27.4. kello 12 eteenpäin kuvissa vilkkuvat korkkarit ja tuhat muuta tuotetta löytää sopuhintaan Kierrätystehtaan blogikirppikseltä!

Myös vappuhuuma alkaa olla pinnassa kuin simasammion rusinat! Asun viilailua ja päivän ohjelmaa tutkaillessani pistin viestiä Bankin vappubileiden järjestäjille, ja he kertoivat lippuja menneen jo valtavan paljon vappuaaton isoimpiin juhliin. Etenkin VIP-liput, joilla pääsee jonon ohi ja vip-alueelle, alkavat olla lopussa, mutta vielä ehtii tilata omalle seurueelleen piletit. Meitä on tosiaan tulossa aivan mahtava porukka paikalle, kesäkauden ekat ja eittämättä myös villeimmät krebailut tiedossa keskiviikkona. Cannn’t waiiiiiit!

En taida olla tänä viikonloppuna ainoa, joka skippaa yöjuoksun, ja säästää itseään vapun monipäiväisiin rientoihin. Ajattelin tänään keskittyä koirien kanssa telmimiseen ja rästitöiden tekemiseen, ja saapua freesinä ja ajoissa huomiseen kirppishärdelliin. Kivaa viikonloppua kaikille, ja toivottavasti moni tulee huomenna Kaapelille moikkaamaan! 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram