Heippa kultanuppuset,

Pakotin itseni oksennusta pidätellen avaamaan tietokoneen muistuttaakseni vielä yhden vuorokauden olevasta korumaan arvonnasta! Vastauksenne ovat taas olleet hulvattomia, etenkin keksimänne kysymykset ovat olleet TODELLA hyviä! Jos siis saa jotain toivoa, niin käykää tonne kommenttiboksiin heittämässä vielä muutamat kyssärit tai lempidrinkkinne! Arvonta päättyy tosiaan huomenna illalla, ja valitsen heti maanantaina kolme onnekasta voittajaa parhaiden vastausten perusteella. Jee!

Kuten sanottua, olossa ei ole vieläkään kehumista. Vappua tuli siis juhlittua pitkään ja hartaudella, ja siihen pari töissä vietettyä päivää päälle takaavat tärisyttävän olon. Casa de Valpurissa vietetyt etkot ovat myös jättäneet punavuorelaisyksiön sotatannerta muistuttavaksi loukoksi sipsinmuruineen ja skumppapulloineen.. Lauantain ohjelmassa siis raivausurakka, ja varmaan elimistöönkin pitää alkaa kippaamaan jotain palauttavaa.. Ja nyt en puhu kuplivasta, vaan viherpirtelöistä ja salaateista ja kaikesta muusta, mitä juhlimisen kuormittava kroppa huutaa. Eilinen ilta meni herkkueväiden kera leffassa, ja ylpeydellä voin kertoa nukahtaneeni vain kerran Outolintua katsellessa. Jos siis tänään vaikka siivoilisi ja kävisi varovaisella kävelylenkillä, ja huomenna sitten palaisi ns. sorvin ääreen kirjottamaan jotain järkevää?

Onko muut vielä hengissä vapusta, tuliko tehtyä ylilyöntejä, pystyittekö syödä vappumunkit huulia lipaisematta, ja onko liskodisko jo ohi?

Muisk ja nyt niitä kyssäreitä tänne!

(Oma vastausrivini: juuri ja juuri, ehdottomasti kyllä, en todellakaan, ja sydämeni pohjasta toivon että olisi.) 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram