Ai että mikä keskiviikko takana. 
 
Paitsi että heräsin kuvottavan harmaaseen näkyyn penthouseni ikkunasta, ärsytti ulkona ropiseva vesisade myös niinkin tärkeästä syystä kun uudet, nahkapohjaiset kenkäni. Olo oli ihan yhtä pirtsakka mitä ulkoilmakin, kun harpoin töihin vaihtokengät laukussa. Uusien kenkien sisäänajoprojektia ei luontoäiti pysäytä vetisellä nyrkilläänkään! 
 
Heti töihin päästyäni ryhdyin rivakasti pakollisten paperitöiden ja numeroiden pyörittelyn pariin. Excelin äärellä vierähti ennätyksellisen vähän aikaa, ja palkitsin itseni aamukahvilla ja rauhallisella puuhastelulla, sytytin vähän kynttilöitä, ja heti tuntui lonkeronharmaa sadepäivä kivemmalta. Ihanan rauhallinen työpäivä vaihteeksi, ajattelin, sopii hyvin vähän nuutuneelle mielelle...
 
..Kunnes ovesta saapui kaksi raavasta tavarantoimittaja-miestä, jotka toivat ahkeraan rentoilupäivääni kasoittain laatikoita. Pelkästään niiden katsominen aiheutti hikikarpaloita ja paperihaavoja. 
 
 


Hirmuisen vaikea varmaan arvata, mutta loppupäivä meni tosiaan laatikoiden purkamisessa ja lajittelussa ynnämuussa edes takas palloilussa, lopputuloksena vain kaksi paperihaavaa. Aika hyvin.
Juuri kun olin lopenuupuneena lähdössä kotiin, kaatui netti. Mä VIHAAN noita modeemeja, ne ei koskaan toimi! Ei auttanut muu kuin ottaa puhelin kauniiseen käteen, ja soittaa Elisan yrityspalveluun elvyttämään nettiyhteyttä. Edellämainitun asiakaspalvelun eduksi on kyllä sanottava se, että koskaan en ole joutunut jonottamaan, ja joka kerta asia on hoitunut ripeästi. Sääliksi käy kyllä niitä puhelimen toisessa päässä vikoja määrittäviä kanssaeläjiä, sillä vaikka olen kaikille maailman asiakaspalvelijoille äärimmäisen kohtelias ja kiltti, toistin puheluni aikana ainakin viiskyt kertaa että haluan jo päästä kotiin ja olen niin väsynyt ja kohta multa katkeaa ohimosta verisuoni. Kuitenkin sellaiseen sävyyn, että ne varmasti tajuavat mun ymmärtävän, että niilläkin olis elämässään varmasti hieman mieluisampaakin tekemistä kuin auttaa mua resetoimaan jotain modeemia. Ai mikä oli lopputulos? Modeemi oli kuulemma "vähän juntturassa". Kiva homma, kiitti tiedosta.


Ahkeroinnin ohessa olin -onneksi- ehtinyt sopia spontaanin iltamenon, eli treffit ystäväni Mtimin kanssa. Maailman hauskimpiin ihmisiin lukeutuva iltaseura oli kyllä paras lääke raskaan työpäivän jälkeen! Poikkesin vielä matkalla kauppaan, ja hain vähän comfort food-evästä. Laadukkaan tv-viihteen ja yhden suloisen koirarouvan kanssa nautittiin keskieurooppalaiseen tyyliin myöhäinen tapas-illallinen, eli pussi sipsiä, maitorahkaa, kinder maxi-patukoita (tarjous EDELLEEN voimassa, haistakaa pitkä paska kaikki siellä kaupassa & toivottavasti maksatte kuukauden päästä jonkun painonvartiat pikadetoxin mulle t. nimimerkki huonon itsekurin omaava asiakas), limua ja juustoa. Turunmaata tällä kertaa, eikä valitettavasti mitään ihanan kalliin makuista ja karseelta haisevaa manchegoa. Juusto kun juusto, kyllä kelpaa.

 

Naurunkyyneleet silmillä ja suklaatahrat suupielissä vietetyn rentouttavan illan jälkeen oli oikein miellyttävää käpöstellä eilen siivottuun kotiin, ja kyllä tämä torstai nyt hoituu varmasti vielä samalla sykkeellä. Outoa, että välillä viikot tuntuu sujahtavan ohi sellaisella nopeudella että hädin tuskin huomaa niiden alkaneen, ja sitten on näitä viikkoja, että viikonloppu ei saisi olla tuntiakaan kauempana. Huh. Onneksi perjantaina on tiedossa taas aamulenkki, jonka voimalla jaksaa hoitaa työviikon kunnialla pakettiin! Mulla olis pari suklaapalaa poltettavana hehe, vaikka ei meillä lasketa.


Vielä lopuksi tämä tylsä ja virallinen osuus, eli kuvissa näkyvän asun speksit:


  • nahkatakki: h&m 
  • huivi: Acne Canada 
  • svetari: Disney couture/ Urban outfitters
  • hame: Ginatricot 
  • sukkahousut: Falke
  • kengät: Converse
  • laukku: Chloe
  • plehat: Rayban Clubmaster
 
Kiitos vielä kaikille teille aivan ihanista kommenteista! On ollut todella, todella mukava lueskella niitä, kiitos kovasti piristyksestä! 
 
Ps. Olenko mä ainoa jonka mielestä Mikki Hiiri on kirjoitusasuna tosi outo? Musta jotenkin Mikkihiiri on paljon luontevampi, mutta BFF:ni Google tiesi kertoa muuta. Tai sitten mua väsyttää oikeasti näin paljon hahaha.

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram