FEELS GOOD TO BE HOME, HOMIES!!!! Reissujen ja lomamatkojen yksi hienous on aina takaisin kotiin palaaminen. Vaikka matkalaukku onkin varmaan seuraavat pari päivää viikkoa levällään tossa lattialla, pyykkivuori selättämätön ja töitä rästissä rutosti, on silti aivan ihanaa olla taas kotona Stadissa. Lensin eilen aamulla takaisin Suomeen, ja koska sää upea kuin kaikki kesän morsiot samalla lautalla, oli velvollisuudet skipattava, ja vietettävä päivä auringossa. Mikä olisikaan parempi lopetus lomalle kun lenkkivaatteissa ( -ohikulkijat saattavat erehtyä, että siinä oltiin ihan muina naisina palkkaribisseä nauttimassa kovan huhkinnan jälkeen, todellisuudessa lenkillämme ei muuta agendaa ollutkaan) Mattolaiturin terassilla luuhaus, ja Koffarisesongin korkkaus hyvässä seurassa. Aurinkoinen sää toi selkeästi kesämentaliteetin mukanaan, ja lämpöisillä säteillään kutkutteli skippaamaan velvollisuuksia vielä yhden päivän..

Ennen kun alan syytämään blogin täyteen kuvia (!!! KYLLÄ VAAN HEILUIN JOKA PÄIVÄ CANON KOURASSA) ja fiilistelyjä lumoavasta Istanbulista, pistetään katse tulevaan viikonloppuun SEKÄ petollisesti jo ensi viikolla saapuvaan vappuun!

Kierrätystehdas on Suomen suurin ekologisen kulttuurin ja kestävän elämäntavan tapahtuma, ja se järjestetään nyt tulevana viikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla. Tapahtuman yhteydessä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa myös bloggaajakirppis, missä nimestään huolimatta EI kaupata bloggaajia, vaan jossa iso porukka bloggaajia on kauppaamassa vaatevarastonsa aarteita ja muuta sälää. Itse olen paikalla myymässä sunnuntaina, ja luvassa on tarkoin valikoitu setti keväistä ja kesäistä rompetta. Muut myyjät voit tsekata tästä, ja tapahtumasta lisää esimerkiksi Kierrätystehtaan fb-eventistä. Nähdään siis tänä sunnuntaina Kaapelilla!

Sitten vappuun, tuohon jokavuotiseen kesäkauden starttiin, häikäilemättömän pämpättyyn pakkojuhlaan sekä yours trulyn kolmen päivän nimipäiväputkeen! Vaikka usein pakkojuhlat aiheuttavat stressiä ja turhautumista ja lievää paniikkia, eikä illasta koskaan tule yhtä fantastinen mitä toivoi, niin tästä vapusta mulla on vahva fiilis. Säätutka lupailee kaunista ilmaa, paras mahdollinen porukka on koossa, ja erinomaisen hyvää ohjelmaa tiedossa! Vaikka aikatauluihin on syytä jättää tilaa spontaaneille serpentiinien puhalteluille ja Havis Amandaan pulahtamisille, niin sekä aaton että vappupäivän ohjelma alkaa olla valmiina. Aattona töissä kipaisun jälkeen aion painaa toistuvasti jekussa kylpeneen lakin päähäni, sujahtaa uuteen muhkeaan vappumekkooni, ja suunnata Mattolaiturin vappuvastaanotolle. Siitä olisi tarkoitus pyörähtää yksien kotibileiden kautta vapun suurimpiin ja legendaarisimpiin bileisiin Bankiin! Bankissa on talo täynnä hyviä dj:tä, skumppa ei takuulla lopu, ja paikalle on tulossa esimerkiksi kaikki. Tarkemmat speksit vappuaaton mahtavimmista festivaaleista löytyy tapahtuman fb-eventistä, ja suosittelen lämpimästi ostamaan liput ennakkoon – ne kun loppuvat aina kesken.

Vappupäivänä aion karistaa pölyt ja pyyhkiä jallutahrat samettilätsästäni, ja suunnata äidin kanssa vappubrunssille Eliteen, josta sään suosiessa jatkan takaisin Kaivariin ryömien. Kuten jokaisena vuotena aikaisemminkin, tilasin jo hyvissä ajoin “päräyttävät” vappukoltun. Asoksen uumenista löytyneestä mekosta löytyy sekä volyymistä kellohelmaa että metallikoristetta että vähän eläinkuosiakin (tiedän. kuulostaa piripään sekoamiselta eurokankaassa.), ja ajattelin viettää nuo ihanan pirskahtelevan vanhan viinan katkuiset kaksi päivää samassa lomuksessa, siis mikäli helma ei repeä Bankin tanssilattialla ostoskärry- tanssiliikkeitä esitellessä.

Onko ihan ok venata vappua jo nyt tällaisella omistautumisella? Mitä kaikki muut tekee? Viettääkö joku ihan oikeasti vapun joskus kotona himaillen? Haluiskohan joku paistaa mulle munkkirinkilöitä?

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram