Kuten loppuviikosta huutelinkin, koitti perjantaina kampaajahetki pitkästä aikaa! 
Ylipitkäksi venähtänyt ja latvoista hapsuuntunut hiuskasa kaipasi kipeästi trimmausta, kulahtaneesta liukuväristä puhumattakaan. Rakas ystävä, kampaajani ja uskomaton hiusvelho Demi otti minut taitavien käsiensä hoivattavaksi, ja pikaisen inspiskuvien vilauttamisen jälkeen annoin neidille vapaat kädet. 
 
Parasta luottokampaajassa on ehdottomasti se, ettei tarvitse tuskanhikikarpalot otsalle kohoten vilkuilla jatkuvasti peilistä että mitä siellä oikein tapahtuukaan, ja pari tuntia voi käyttää tehokkaasti rentoutumiseen. Mulle on myös tärkeää rento tunnelma hiuksia ja naamaa puunatessa - tämän mittaisen hiuksen leikkaus, värjäys ja muotoilu kestää poikkeuksetta aina yli kolme tuntia, ja olen joskus viettänyt piinaavia tunteja kampaajien tuolissa, joiden otteet eivät ole olleet varmoja, tai joiden kanssa ei vaan keksi mitään luontevaa juteltavaa. Onneksi on naapurissa tällainen hiuskeidas, josta poistuu varmasti tyytyväisenä sekä ennen kaikkea itsensä näköisenä
 

Before. Hiukset näyttävät entistä suhruisemmilta kiitos ranskanletti päässä nukutun yön. Edellinen lukuvärjäys tehtiin tasaisen voimakkaaksi ja vain yhdellä sävyllä, eikä sävyjen toisiinsa liukuminen päässyt oikeuksiinsa.

After! Olimme Demin kanssa yhtä mieltä siitä, että pidetään tyvessä oma luonnollinen värini, mutta vaalennetaan latvaa entisestään voimakkaasti viileään taittaen. Sadepäivän ankeasta valosta johtuen kuvista ei käy ilmi miten platinaiset ja tuhkaisen viileän väriset nuo vaaleat kohdat ovat, mutta kokonaisuus on silti hyvin luonnollinen ja väri liukuu todella upeasti ruskeasta aivan vaaleaan. Olen rakastunut.


Koska illaksi oli tiedossa Glorian blogikemut, olin pyytänyt josko superlahjakkaalla meikkaajalla Senaylla olisi aikaa tulla viimeistelemään dramaattinen gaalalookkini, ja onneksi tämä kiireinen leidi ehti hätiin! Kovan luokan kosmetiikkafriikkinä olin ihastellut Senayn tekemiä musiikkivideoita ja mainoksia ja näytöslookkeja, ja olin todella iloinen saadessani hänet luomaan vähän erikoisemman meikin uusien, upeiden hiuksieni kaveriksi.

Meikissä jätimme pohjan hyvin kuultavaksi ja kevyeksi, ja keskityimme kolmiulotteisiin tummiin huuliin ja näyttävään rajaukseen. Meikki tuntui hyvin omalta, ja keräsi juhlissa paljon kehuja.
Isompiin tilaisuuksiin on parasta lähteä joko kampaajan tai meikkaajan tuolin kautta, tai kuten perjantaina hyvin onnekkaasti, molempien! Valitettavasti kuvasaldo illalta jäi osaltani vähäiseksi, mutta tässä muutama tärähtänyt ja rakeinen kuva illan goottiprinsessasoturi666- lookistani. Instagramistani @vivianvalpuri voi käydä vilkaisemassa lisää lähiksiä.

Kuvassa kauniit seuraneidit Marianna ja Alexa


 
Iso kiitos siis Luomuksen Demille sekä meikkivelho-Senaylle todella onnistuneesta juhlalookista! Suosittelen taitavien tyttöjen palveluita, ja Kampaamo Luomus löytyy siis naapuristani Iso-Roban rauhallisemmasta päädystä (Iso-Roobertin katu 42) ja muine yhteystietoineen facebookista. Senayn tuore ja erittäin inspiroiva blogi löytyy täältä, ja muut yhteystiedot facebookista
 
Nyt taas kelpaa hiihtää harmaita katuja freesatuissa hiuksissa, ja otan kyllä ehdottomasti tuon luumunpunaisen huulipunan käyttöön muutoinkin kuin juhlatilaisuuksissa. Ja jotta latvat pysyisivät jatkossakin yhtä viileinä, onko jollain teistä suositella hyvää hopeashampoota/-hoitoainetta/-täsmätuotetta platinahapsujen ylläpitoon? 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram