Näin yksvuotissynttäreiden kunniaksi ajattelin järkätä kysymyspostauksen! Sellaista hupia ei ollakaan tällä rintamalla hajoitettu naismuistiin, ja nyt ihan tanskautumisenkin aihepiiristä saattaa monella olla kysymyksiä mielessään.

Juttu on siis sama mitä aina: kysy ihan mitä tahansa. Aikaa on ensi viikon perjantaille 10.10. iltaan asti, jolloin istun tunteja junassa ja koneessa matkalla syyslomalle Helsinkiin. Poikkeuksellista tällä kertaa on se, että aion valita kaikkien kysyjien kesken voittajan (jos riehaannun tai en osaa taaskaan valita, niin pari lohdutuspalkintoa on ihan vakiohomma), jolle lähetän jonkun jännittävän ja eksoottisen palkinnon suoraan Tanskasta! Älkää kuitenkaan kysykö ylläripalkinnon sisällöstä, koska se on onnettarellekin vielä mysteeri.

Jotta voittajan kontaktointi olisi helpompaa, niin keksikää joku tunnistettava nimimerkki, tai jättäkää meiliosoitteenne kommenttinne yhteyteen. Nyt siis luovuutta peliin!

Held og lykke!

 

Kommentit (37)

Finigucci aka Linda K.

Oliko sulle vaikeeta tehdä päätös että muutat suomesta pois? Ootko koskaan katunu että jätit kaverit, perheen ym?

Sulla on ihan mahtava blogi ja oot jollain tavalla jopa hieman mun esikuva.:)

eskob

Vivian, haluan kysyä sulta yhden erittäin tärkeän kysymyksen. Mitä sulle kuuluu sinne Tanskaan? Tiedän että kirjoitat kuulumisiasi aika usein tänne blogiin, mutta koskaan ei voi kysyä mun mielestä liikaa toisen kuulumisia :)

ja toinen mikä tuli mieleen ku dösässä mussutin salmiakkipurkkaa, tykkäätkö sä salmarista? En nyt muista ootko koskaan täällä sitä maininnut. Ja jos et tykkää niin sit mä ihmettelen et miten tykkäät tosta purkasta, ku ainakin mua salmiakkipurkkapussin avaamisen yhteydessä tuleva tuoksu muistuttaa salmarin hajusta :D

höhö, olipa kehittäviä kysymyksiä taas joo... ei muuta ku hyvää päivänjatkoa ja tervetuloa viikon päästä takaisin Suomeen ! :)

Liina / liinalovesit.blogspot.com

Oliko sulla muita maavaihtoehtoja kuin Tanska opiskelun suhteen? :)
Mitä kieliä osaat?
Jos nyt saisit valita, kumpaan lähtisit: Havaijille vai New Yorkiin lomalle?Oudoin tanskalainen tapa/eroavaisuus Suomen kanssa?
Lemppari iskulaini? :D

amanda

Mitä rakastat eniten Tanskassa? Minkä takia valitsit juuri Tanskan uudeksi kodiksesi? Mitkä ovat sinun mielestäsi Tanskan "must see and feel" jutut?

Pia

Kysyisin vinkkiä...top kolme kohdetta Köpiksessä jotka sopii sekä 45 v että 16 v naisille ?!
T. Pia :) ja P muki

monni

Onko elämäsi ollenkaan sellaista, mitä ajattelit sen olevan joskus 16-vuotiaana?
Lempibaarit Helsingistä?
Oletko koskaan harrastanut kirpputoreja?
Kuinka merkkiorientoitunut olet, mitä tulee vaatteisiin ja huonekaluihin?
Milloin olit ensimmäistä kertaa humalassa ja oliko se riehakas kokemus?

Minna

Hei, olen blogisi uusi lukija ja melkolailla jo koukuttunut blogiisi :D uutena lukijana minua kiinnostaa kovin muuttamisesi Tanskaan. Muutit näköjään opiskelujen perässä sinne? Minkälainen on koulusi ja mitä olet pitänyt uudesta asuinmaastasi? Onko Tanska "täysin uusi maa" tai omaatko kenties sukujuuria sinne, onko maa sinulle ennestään jotenkin tuttu? :) Puhutko siellä tanskaa vai esim. englantia, pärjääkö esim. turistit Tanskassa englannin kielellä? Minkälaisia tanskalaiset ihmiset ovat?
Anteeksi kamala Tanska-kysely, blogisi sai minut kiinnostumaan kovin Tanskasta :D Hyvää jatkoa sinulle!
T: pakko stalkata blogisi ja ig:si päivittäin uusien juttujen varalta! :D

suvi (pahvi)

Jos saisit syödä loppuelämäai vain 3 eri ruoka-ainetta niin mitkä ne olisi? Hölmö kysynys mutta niin on kysyjäkin. Hehe. Kaikkea hyvää Tanskaan ja kiitos ihanasta blogista!
terkuin pahvi!

Perusjulpero

Mitkä niistä teini vivven hulluimmistakin unelmista on tähän mennessä toteutunut, näin niinkun suuruudenhullun näkökulmasta katsottuna?

Kate

Kaverilta kysymys: Voisitko antaa vinkkejä aloittelevalle bloggaajalle, joka haluaisi tehdä blogia kenties jonain päivänä osa-aikaisesti? Kun sinä aika nopeasti menestyit bloggaamisessa, niin vinkit olisivat hyviä. Kaverini on pitänyt blogia jo jonkun aikaa (n. vuoden päivät) ja nauttii sen tekemisestä mutta haluaisi vinkkejä miten "edetä" ja esim. päästä johonkin portaaliin. Ottaako nämä portaalit yleensä bloggaajaan yhteyden vaikko toisinpäin? Riippuuko täysin lukijamäärästä? Toisaalta hän on myös miettinut lopettamista negatiivisn palautteen takia ja sen takia että häntä ahdistaa että kaikki näkevät hänen kuvansa netissä, ja tätä hän ei aiemmin ajatellut. Enemmän negatiivinen palaute haittaa, onko tähän mitään vinkkejä, esim. että jättäö vaan huomiotta
Sitten minulta kysymys: suunnitteilla olisi innostua muuttamaan minunkin johonkin pohjoismaahan (ollut jo vuoden tavoitteena hakea opiskelemaan pohjoismaahan), kauankohan menee oppia kieli sujuvasti jos osaa vain alkeet? Osaatko sinä esim. hyvin entuudestaan ruotsia? (tiedän että tanska on tosi erin kuuloista mutta kirjoitettu kieli aika samanlaista). Minä menisin ehkä opiskelemaan sellaista jossa tutkinto tulisi tehdä ruotsiksi, pystyisiköhän kielen oppimaan tarpeeksi jotta voisi opiskella kielellä...sinulla varmaan englanniksi opinnot?
Ja upeita kuvia sinulla, mahtava meikki :)

Kate

Ai niin ja halusin kysyä yhden henkilökohtaisen kysymyksen :D uskotko enemmän "tosirakkauteen"/jokaiselle löytyy se yksi täysin oikea vaikko siihen että jos tulee toimeen ja pitää toista viehättävänä niin se riittää, Haaveiletko koskaan sellaisesta tajunnanräjäyttävästä rakkaudesta joka ei ikinää lopu?

Utelias :o)

Mikä on ollut hirvein treffikokemuksesi? Mikä on vaate jota et ikinä pukisi päällesi?

NooraEemeli

Jos olisit mies olisitko irkku vai aussi? Jos olisit kissa olisitko Karvinen vai Simon's Cat? Jos olisit talk show host olisitko Dr Phil vai Jeremy Kyle? Jos olisit muoti-ikoni olisitko Donatella Versace vai John Galliano? Jos olisit rikas olisitko Donald Trump vai Hugh Hefner? Ja se kaikista tärkein, tuleeko juusto leikkeleen päälle vai alle?

Rosita, siipienhelinaa.blogspo...

Oletko miettinyt sitä vaihtoehtoa, että jäisit opiskelujen jälkeen asumaan samaan kaupunkiin? :) Tuntuuko "lopullinen" Suomesta poismuutto mahdolliselta edes ajatustasolla?

Tuulia V.

Mikä saisi sinut ajamaan kulmakarvasi pois (esim. aina niin suosittu maailmanrauha)?

Merja

Mitä haluat tulevaisuudessa tehdä työksesi? Löytyykö tuleva työpaikka Suomesta vai maailmalta tai mistä haluaisit sen löytyvän? Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua? Mikä on parasta elämässä juuri nyt? Näiden kysymysten saattelemina toivottelen onnittelut 1-vuotiaalle ;)

emem

Miten aina selviät Tinder-treffeillä? Onko ainoa keino vain sietää tietty määrä vaivautuneisuutta/kiusaantuneisuutta/pientä hämmentyneisyyttä siitä, kun kasvotusten kaveri on erilainen kuin mitä kuvien perusteella kuvitteli?

Sinituuli

- Millaista elämää Vivian tällä hetkellä eläisi, jos hän ei olisi ikinä lähtenytkään Australiaan?
- 3 kuumottavinta ja 3 oksettavinta ominaisuutta miehessä?
- Mistä juontuvat sun taitavat kirjoituslahjat? Ootko lukenut esim. pienenä paljon?
- Onko sulla jotain tapaa, mitä häpeät?
- Mikä asia tanskalaisissa vituttaa?
- Taito, jonka haluaisit osata?
- Mitä haluaisit, että sulta kysyttäisiin? Vastaa siihen kysymykseen

Carrot

Koulukiusaaminen ja kiusaaminen yleensä ovat tällä hetkellä tiuhaan otsikoissa. Niinpä kysynkin, onko Vivian koskaan kiusannut tai ollut kiusattu?

Sitten kepeämpiin aiheisiin. Vieläkö Kinder Maxit aiheuttavat suurta himoa ja riippuvuutta?

Anniliinukka

Jos pääsisit treffeille joko Arhinmäen Paavon tai Anthony Kiedisin kanssa,kumpaa lähtisit deittaamaan?
Ja tähän lisäkyssäriks,mikä siinä Paavossa niin viehättää? ;)
Mikä on sun lemppari herkku/karkki siellä Tanskassa?
Millaisia fiiliksiä koit luopuessasi ylimääräisestä materiasta (sohva,vaatteetym.) muuttaessa?Kuulostaa vähän urpolta kysymykseltä,mutta tarkoitan lähinnä,et jouduitko luopumaan mistään "tunnearvosälästä" tilanpuutteen vuoksi :)
..Lopuksi:Mikä on sun turhin omistamasi tavara?

Miia

Tiesin heti mitä kysyn ja ihmettelin kysymyksiä lukiessa kuinka kukaan ei ole kysynyt asiasta, mutta olihan siellä samasta aiheesta sittenkin, eli TINDER. Kuis on Tinder-elämä lähtenyt sujumaan? Joko on Tanskalaisia treffejä kokeiltu? :D

Hukkakukka

Kysymyksiä:
1. Jos olisit luonteesi perusteella jokin eläin, mikä uskoisit olevasi? Miksi?
2. Jos saisit itse valita, mikä eläin haluaisit olla koko loppuelämäsi, minkä valitsisit? Miksi?
3. Olisitko mieluummin kuuro vai sokea?
4. Jos saisit tietää, että kuulosi häviäisi vaikkapa vuoden ajaksi kokonaan, kenen/minkä äänen haluaisit viimeisenä kuulla ennen sitä?

sopeutuja(at)hotmail.com

Unelmaharakka

Miksi Tuplat on sun lempi karkkeja, onko tässä joku tarina takana. Ja onko sulla jotain lempi korua, jos on, mikä se mahtaisi olla?

sannikas,samikoskinen@wippies.fi

Missä asioissa sinulla tulee yleensä kiire,normaalista poiketen?

EmmaLuo

Montako uutta tinder matchia tullut siellä Tanskassa?
Miten päädyit opiskelemaan Tanskaan?
Mitä koulunhaku prosessiin kuului?
Oliko kouluusi pääsykokeita?
Vertaa suomalaisia ja tanskalaisia miehiä. Mitä eroja ja yhtäläisyyksiä?

Jesperi

Tähän nyt vois heittää jotain mukahauskaa, niinku vaikka että "onko väärin purra hyvältä ystävältä lainattua naurista? Ketä tässä skenaariossa kohdellaan väärin, ystävää vai naurista?"

Mutta kysyn nyt oikeasti askarruttavaa asiaa, joka on toisinaan ihan relevantti (valitettavan harvoin nykyään täytyy rehellisyyden nimissä todeta).

Onko moraalisesti/eettisesti/funktionaalisesti väärin, jos vien tytön romanttiselle kävelylle ja olen ainoa ihminen universumissa joka tietää, että se on mieltäkääntävän romanttinen kävely? Onko tästä syytä kertoa jollekin? Äidille? Terapeutille? Kenties tälle nimenomaiselle tytölle?

bikke

Elämää suurempia kysymyksiä:Onko helpompaa olla nainen Tanskassa kuin oma maa mansikka Suomessa?

hope

Mitä suomalaisia asioita kaipasit Tanskassa ?
Mitä hyvää löytyy Suomesta muttei Tanskasta?
josjakun(at)yahoo.fi

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram