Suuren suosion saavuttanut videopostaus saa jatkoa, jihuu! Läpensä uupunut bloggaaja keksi nerokkaan tavan suoda lähes vereslihalle asti näppäimistöä hakanneille sormilleen levon kuvaamalla kuulumiset videolle. Tässä siis hyvin tuoreita kuulumisia, olkaat niin hyvät!

 

 Jos videoita alkais kuvata joka viikko, niin...

1. Jaksaisiko kukaan katsoa niitä koskaan?

2. Tulisiko siitä ikinä vähemmän vaivauttavan tuntuista?

Tämän videon avainsanat: MAHTAVAA ja neiti. Mihinkäs sitä maneerejensa toistelemisesta pääsisi..

Kommentit (28)

Jutta

Tulee kyllä vallan ikävä sua, kun näitä kattoo! Aina mieleeni palaa ne meidän teinivuosien hömppäilyt :)

ÄnTee

höh. Ei mulla ainakaa toimi tuo. Se käskee kattoo YouTubesta, että käyttäjä on estäny katsomisen muualla...:/

epa

En oo tänne aikaisemmin kommentoinut, mutta kun niin nätisti pyysit tuossa videon lopussa niin täältä pesee :) Oon lukenu tätä blogia about alusta asti ja kirjotat kyllä niin hauskasti ja koukuttavasti!! Myös videolla olit oikeen luontevaa katseltavaa! Jään innolla oottamaan cosmon kolumniasi;)

cph asukki

Hei! Kannattaa jollain Köpiksen reissullasi käydä Papirøenilla jossa sijaitsee Copehangen Street Food. Se on Iso halli täynnä erillaisia food truckeja. Asun itse köpiksessä ja aina kun saan vieraita Suomesta tai köpiksen ulkopuolelta vien heitä sinne. Etenkin kesällä se on upee paikka kun voi syödä ruokansa ja juoda kaljansa ulkona kanaalin varressa aurinkotuolissa löhöten ja DJ soittaa taustalla. Kokonaisuus on vähän "Skiffer goes ravintola päivät", kannattaa kokeilla :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Joo on tuttu mesta! :) Ihan mahtava! Tällä reissulla olen varmaan aika pitkälti vapautettu turistioppaan roolista, mutta etenkin kun kelit lämpenee, niin palaan tuonne herkkukeitaalle! Kiitos vinkistä, pitääkin sit muistaa postata paikasta.

H

Nää videot on tosi kivoja, sulla on niin miellyttävä ääni että on kiva kuunnella sun juttuja, puhut sitten mistä tahansa :D Mä en kyl kiinnittäny mitään huomiota et olisit toistelut jotain sanoja- älä ole niin itsekriittinen :D

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

:D en voi sille mitään!!! Ehkä se helpottaa tosin tässä ajan kanssa, toivottavasti. Kiitos kommentista, toi oli ihanasti sanottu. En ole koskaan ajatellut että mulla olisi mukava ääni :D

Vierailija

Vivian, oot jälleen superhurmaava, mahtava video! Piti tulla myös kertomaan omasta mahtava-sanan liiallisesta käytöstä, mutta se tulikin heti tuossa ensimmäisessä lauseessa ilman sen suurempia pohdintoja. Kiinnitän aiheeseen jopa välillä itse huomiota, kun kaikki on niin mahtavaa, mutta toisaalta, parempi se kai niin on, että moniin asioihin reagoi tällä ainaisella MAHTAVAA-sanan toistamisella haha... :)

Kivaa (melkein) viikonloppua! xxe

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hahaaa, mulla on kaksi suosikkia: ihana ja mahtava :D Jos pois lukee kirosanat (heh) niin noita tulee kyllä viljeltyä vuolaasti!

Kiitos siis ihanasta kommentistasi, se piristi ennestäänkin mahtavaa päivää ;)

Vierailija

Mullakin saattaa kuulua noi parit kirosanat välillä puheessa... Noh, ei pienet paheet haittaa, tosiaan kun ollaan muuten niin mahtavia ;) haha

henu

En yleensä jaksa innostua videopostauksista, mutta sua on todella miellyttävä katsoa ja kuunnella :) Oon lukenut blogejasi irc-galleriasta asti, harvaa blogia seuratessa kiinnostus kestää niin pitkään, kiitos teksteistäsi! :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

No huhhuh... Irc-gallerian blogista tuli tässä kuussa YHDEKSÄN vuotta! Ihan uskomatonta, olenhan mä vieläkin viisitoista... :D Suuri kiitos sinulle, tämä on todella mieletöntä kuulla!

Sanna L.

Niin huippuja nämä videot! Ja sulla on niin kaunis ääni, sellainen mukavan ihmisen ääni :-) Videoiden myötä blogisi nousi suosikkeihini :-)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos! Näiden äänikommenttien jälkeen on kyllä herännyt outo olo, miksi kukaan ei ole aikaisemmin sanonut mitään mun äänestä :D Ehkä se on vaan videoituna (tai öö sitten läheisilläni on parempaakin tekemistä.. :D) Kiitos paljon kommentistasi!

smh

Tää oli kiva, sun videpostauksia on mukava katella. Oot ihana.
Ajattelin että tässä olisi myös hyvä tsäänssi heittää pieni postausaihetoive. Musta olis todella kiva lukee sulta jonkinlainen rakkaus/ihmissuhde/rakkauselämäfilosofia-henkinen kirjoitus. Osaat kirjoittaa niin hyvin ja sellasia pohdiskelevia juttuja on ollut aina mukava lukea sulta. En tiedä sitten onko se vaikea aihe, meneekö se automaattisesti liian yksityiseks. Mutta sellaset elämänpohdiskelut, ne sekavatkin, on vaan tosi hyviä - ehkä sen takia, että sillon voi aina todeta ettei ole yksin sekavien ajatustensa kanssa.

Mimi

Katoin ton videon vasta nyt, ja pakko sanoo et sulla kyl on aivan huikee ääni! Sun puhetta vois äänittää ja käyttää samal taval ku jotain rentouttavaa valaiden laulua yms. Ah!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram