Kuten tarkkasilmäisimmät (/tai Instan seuraajat) ovat saattaneet huomata, päästin Cosmopolitanin kotiini, ja kurkistus asuntoni suosikkijuttuihini löytyy tuoreen Cosmon sivuilta. Kuvat kävi räpsimässä ihana Alexa, ja pidin niistä niin paljon, että halusin jakaa ne kuvaajan luvalla myös täällä. Mitään uutta nämä eivät juurikaan tarjoa kotipostaus ykkösen rinnalla - mitä nyt puhtaamman asunnon ja yhden erittäin epäluontevan mallin. 
 
 
Kuten olen useasti kertonut, rakastan kauniita esineitä ja tauluja, ja olen vuosien saatossa keräillyt niitä kotiini, ja vaalinut kuin Roope Ankka ensikolikkoaan. Onnekkaana paskiaisena tauluistani usea on paitsi upea, myös tavalla tai toisella minulle henkilökohtainen. Jani Leinosen simppelin työn ihana tatuointimaisuus ja yksinkertaisuus viehättää, ja klassisten tatuointien ystävänä voisin harkita saman tyylistä teosta myös iholleni. Joskaan en kuitenkaan omalla nimelläni, sen muistan ilmankin. 
 


Mona Lisan ujo ja mysteerinen hymynkare jää kyllä aivan kakkoseksi tämän ollakko-kivikasvo-vai-eikö-olla- muikistelun rinnalla, sori nyt vaan Vincille.  


Fuck yeah tuoksukynttilät! Viimeksi viikonloppuna tein pienen kynttilämeren/ kylpyalttarin itselleni, ja rentouduin hajusafarin keskellä köllien ihan muina norppina kylpyvaahdossa. Tarjotin on kirppikseltä, niinkuin moni muukin ihana ja spessu juttu.


 
Romaanien ja matkaoppaiden lisäksi tykkään kahvipöytäkirjallisuudesta, ja muotikirjat ovat yllättäen suosikkejani. Kate Moss on niin rebel akka ja yksi aikamme kingeimmistä pukeutujista, että vaikka trendit ja villitykset muuttuu, näyttävät aina hänestä napatut kuvat raikkailta ja omaleimaisen ajattomilta. Suosikkini on tietenkin festari-look ryönäisine Huntereineen, ja tietenkin Mossin hää-look. Neon-asiat taitavat olla jäämiä ysärilapsuudesta, niin kovasti niistä pidän pienissä paloissa. Blingaava statement-koru on tuliainen Lontoosta.Kotini toinen Tukiainen on tietysti ansaitulla paikalla ruokapöydän (tunnetaan toisinaan myös vaatetasona, kirjahyllynä sekä kynsilakkojen hautausmaana) kruununa, ja on sieltä tuomitseva syöpöttelijöitä sekä juopottelijoita. Pinkki on mainettaan parempi väri sisustuksessa, ja tuo pehmeyttä muutoin niin mustavalkoiseen makuuni. Jacobsenin tuolit ovat kauneimmat kaikista - oikeat karkit- vaikka kaksi kolmijalkaiset Muurahaiset ovatkin välillä aiheuttaneet lattialle horjahduksia viinipiiriäisten käytössä. Samassa paketissa siis tuoli ja alkometri - multitasking to the maxx. Kartellin Gé- valaisimen kultapintainen versio on hillitty discopallo aikuiseen makuun, vaikka sormenjälkiä saakin aina olla pyyhkimässä. Takana kaksi valokuvateosta Japanista, jotka joku kiltti äiti on teetättänyt samanlaisiin kehyksiin. Ne olisivat varmasti yksinäänkin vaikuttavia, mutta en osaisi enää nähdä niitä erillisinä teoksina.


..Jaaa sitten siitä kenkämaniasta. Suunnitellessani ideoita kuviin, mietin asettelevani vaikka top 15 kauneimmat kenkäparini johonkin siistiin riviin, mutta onneksi kuvaaja oli maltillisempi, ja nappasi suosikki-Parikkani ja Pura Lopezin täydelliset nudekorkkarit yksinkertaisemmaksi kasaksi villamatolle. Säästetään ne loput sitten sellaiseen kirjoitusblokkiin, jolloin voin alkaa käydä yksi kerrallaan läpi kenkäkaappia. 
 
Kuvista puuttuvat suosikit: 
 
- kylpyamme. Kylpeminen on niin ihanaa, rentouttavaa, lihasjumien ja -särkyjen suurin helpottaja, ja ehkä parasta ikinä. Himoitsen jatkuvasti uusia kylpyöljyaromaterapiakuula- settejä, toistaiseksi Thann:in laventelinen kylpyöljy on suosikkini. 
 
- astianpesukone. Ei todellakaan mikään itsestäänselvyys yksiössä, ja sen tarpeellisuuden muistaa aina kyläillessään jossain, missä arvotaan tiskivuoro. Ei mielellään.
 
- ikkunat. Jos asuu kodissa, jossa on koko seinä pelkkää ikkunaa, ja kylpyhuoneestakin voi tiirailla kattojen yli kaupunkia, ei voi ymmärtää miten on joskus voinut elää ilman luonnonvaloa. Verhot ovat mielestäni turhin asia ikinä (ainakin jos asuu korkeimman talon ylimmässä kerroksessa), ja kesälläkin valo on todella tervetullutta. Ihaninta on kuitenkin se, että joka ilta voi nukahtaa katsellen tähtitaivasta, ja herätä auringon helliviin säteisiin. 
 
- sänky. Isompi on parempi, ja Tempur on parasta. 
 
- sijainti. Jälleen yksi päivä kotiin kävellessäni ihastelin ympärilläni kohoavia kauniita taloja, pieniä liikkeitä ja tuttuja ihmisiä, ja päätin etten poistu Puniksesta koskaan. Täällä kylässä on kaikki mitä kaipaan, ja vain täällä tuntuu aina kotoisalta. 
 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram