Harvoin lehtiä selaillessa tulee sellainen hetki, että joku tuote on vaan _pakko_ saada. Yleensä plärättyjen sivujen tuotekuvat ovat kadonneet muistista nopeammin mitä takakantta ehtii sulkea, mutta nyt pitkästä aikaa lehtikuva herätti pakottavan tarpeen rynnätä ostoksille. 
Tykkään kovasti Efva Attlingin vähäeleisistä ja siroista koruista – etenkin siksi, koska niissä tyypillisesti on myös asennetta ja piiloviesti. Tämän kevään mallistossa viesti ei ollut niinkään piilotettu, vaan pikemminkin iskulause; take no shit. Pieni, siro rannekoru jossa yksinkertainen hevosenkenkä, ja suuret merkittävät sanat pintaan hakattuina. Se oli saatava.
 

Näen itse itseni sellaisena ihmisenä joka ei anna eikä todellakaan vastaanota mitään paskaa. Arvostan rehellisyyttä ja aitoutta, ja pyrin elämään niitä arvoja noudattaen. Tekopyhyys, kaksinaamaisuus ja epärehellisyys on suurinta myrkkyä maailmassa, ja sillä on lyhyet jäljet. Uskon että samalla tavalla kuin hymyily rasittaa kasvojen lihaksia monin verroin vähemmän mitä hapan ilme, myös ystävällisyys ja muiden huomioiminen on helpompaa kuin paskamainen käytös. Ei vaadi paljoa olla ystävällinen ja kohtelias kohtaamilleen ihmisille, ja muiden ihmisten ajattelu ja huomioiminen on antoisampaa mitä jatkuvasti pelkkään omaan pussiin pelaaminen. Tämä pieni heppakenkä olkoon siis ranteessani muistuttamassa tuosta pienestä kultaisesta säännöstä.

 

Toinen uusi korurasian kaunokainen on tämä, elämäni ensimmäinen helmikoru. Siro sekin, ja hyvin erityinen. Ehdoton suosikkimerkkini muodin maailmassa on naapurimaastamme ponnistava Acne, jonka kehitystä mainostoimistoläpästä uskottavaksi high fashion-merkiksi on ollut ilo seurata. Acne ei juuri koruja valmista, ja tämä monta vuotta sitten myynnissä ollut palleroinen löysi tiensä kaulalleni fashion market-tapahtuman kautta, josta nappasin sen mukaani. Tässä hopeakorussa on ihanan pitkä ketju, ja on mitä kaunein pari Attlingin symbolisille rannekoruilla. Vielä kun löytäisi muutaman keveän ja erikoisen sormuksen, niin olisi vuosien kultakauden jälkeen hyvä setti kasassa hopeita. Ehkäpä reissusta tärppää, sillä olen samaan aikaan huomenna jo matkalla yhteen ihanimmista kaupungeista maailmassa.. Lisää siitä ja muita isoja uutisia tiedossa sunnuntaina!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram