Hengissä. Uupunut, mutta todistettavasti hengissä.

Viimeiset puolitoista viikkoa menivät sellaista pikavauhtia, että voisin kuvitella sen kuoleman kynnyksellä ohi sujahtavan filminauhan tuntuvan about samalta. Yritän välttää nyt kliseitä, mutta niin paljon iloa, naurua ja rakkautta olen saanut kokea viimeisen viikon ajan, että olo on yltäkylläinen onnesta. En ole varmasti sitten lapsuuden saanut viettää isäni kanssa kahdestaan viittä vuorokautta yhtäjaksoisesti, ja suorastaan latasin itseni sillä lämpöisellä tunteella, mitä yhdessä vietetty loma tarjosi. On vaikeaa puhua muiden puolesta, mutta minulle perhe on aina yli kaiken muun, kiistaton ykkösprioriteetti. Maksan kovaa hintaa omasta onnestani, kun joudun viettämään pitkiä aikoja erossa noista tukipylväistäni, ja vaikka ehkä siinä neljännen-viidennen päivän tietämillä meinasi muutaman kerran ns. hajota naama faijan loputtomaan puujalkavitsien turvaan, tulen kaipaamaan jokaista yhteistä tuntiamme kipeästi.

Loma oli siis onnistunut ja todella ihana. Köpis näytti helmikuisesta viimastaan huolimatta parhaita puoliaan kahdelle iloiselle kulkijalle, ja napsin blogiin järjettömän määrän kuvia ja vinkkejä tänne Tanskaan matkaaville - matkapostauksia on siis tiedossa pian! Oma (melkein)kotikaupunki näyttää aina entistäkin eksoottisemmalta silloin, kun sen saa jakaa jonkun toisen kanssa. Reissumme lukuisat ravintolakokeilut, enemmän tai vähemmän turistikohteet sekä päiväretki Malmöhön olivat kaikki jakamisen arvoisia stooreja.

Täytyy todeta nyt samaan onnen ja ihanuuden puustiin, että olen aivan helkkarin poikki ja rikki juuri nyt. Tulin sunnuntaina tuhannen mutkan ja hajonneen junareitin kautta vihdoin kotiini, ja se omassa suihkussa käymisen ja omaan sänkyyn kaatumisen onni oli jotain sanoinkuvaamatonta. Suurta kiitollisuutta herätti myös maanantaiaamuna piipannut viesti, että aamuluennot ovat sairastapauksen vuoksi peruttu. Univajetta on siis pikkuhiljaa kurottu kiinni, mutta tämä uusi viikko näyttää kyllä aika tukalalta. Tiedossa on huhtikuun deadlinejä, tanskantunnit, hitosti kouluhommaa (ja etenkin sitä kiinni kurottavaa reissuni ajalta..) - ja uusi reissu viikonloppuna. Rakas ystäväni tulee neljän päivän visiitille, eli ylöskirjaamani Köpisvinkit pääsevät heti seuraavaan tulikokeeseen ennen niiden iskemistä tänne blogin puolelle! Ei saisi varmasti valittaa tällaisesta itseaiheutetusta uuvuttavasta aikataulusta, mutta kyllä nyt jos joskus tarvitaan priorisointikykyä, unta, hyvää ruokaa ja salitreeniä. Kävin heti maanantain kunniaksi hikoilemassa lihakset hapoille, ja pikkuhiljaa alkaa tässä neidissä näkyä jotain elonmerkkejä..

Blogi laahaa nyt pikkusen perässä. Haluan ASAP nyt heti öö öö vaikka huomenna arpoa sen risut&ruusut- postauksen voittajan, ja toivottavasti saada myös sen ylläripalkinnon pian onnelliselle voittajalleen. Lisäksi pitäisi saada kirjoitettua se kouluunhakupostauksen toinen osa miljoonan muun postausidean lisäksi, mutta sovitaanko nyt vaikka niin, että arvostetaan tällä viikolla laatua enemmän kuin määrää, ja yritetään ymmärtää itsensä täydellisesti nurkkaan maalannutta rassukkaa.

Ainiin - ja hei sokerilakko loppui! Siitä kirjoitan postauksen tällä viikolla, mutta voin jo nyt juonipaljastuksena vinkata sen verran, että olo on aika pettynyt :D Palataan tähän ja muihin juttuihin pian - esim. heti silloin, kun lauseiden muodostaminen ei tunnu yhtä tahmealta mitä just nyt.

Kommentit (2)

J

Joo Köpis vinkkejä lisää kehiin! Parin viikon päästä lähden pidennetylle vkonlopulle, jos jotain ehdit ennen sitä raapia kasaan :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram