*Postaus toteutettu yhteistyössä The Body Shopin kanssa*
 
Jokainen isän, veljen tai poikaystävän omistaja tietää miehille lahjanoston olevan yhtä tuskaa. 
Vuosi toisensa jälkeen sukkapakettien tai kravattien paljastuessa lahjakääreistä miekkosen suupielien laskiessa alaspäin joutuu todella käyttää luovuuttaan lahjojen hankinnassa. Kirjalahjakaan ei aina toimi, sillä ei niitä Remeksiä ihan joka merkkipäivää varten ilmesty - valitettavasti. Myöskin vaatelahja voi olla kinkkisempi mitä arvaakaan, sillä itse entisenä miesten muodin myyjättärenä olen tehnyt tarkkaa kenttätutkimusta, ja todennut kaksilahkeisten olevan huomattavasti naisväkeä krantumpia mitä tulee releiden valitsemiseen. 
 
Pomminvarma vaihtoehto juhlapäivästä riippumatta on laadukas, hyväntuoksuinen ja yksinkertainen kosmetiikka. Liian harvoin vastaani on tullut mies joka oma-aloitteisesti osaisi ostaa hammastahnaa tai iänikuista Axen suihkugeeliä kummoisempaa kosmetiikkaa - saati edes kykenisi purkkimerestä löytämään oikeat tuotteet omiin tarpeisiinsa. Tässä kohtaa meidän siskojen, tyttärien ja kauniimpien puolisoiden on hyvä astua kuvaan, ja hoitaa nämä meidänkin yleistä viihtyvyyttämme parantavien tuotteiden hankinta. Lukemattomat isänpäivät faija-kulta on saanut pullakahvien lisäksi nauttia peilikaapin täydentymisestä, ja erilaiset kasvovoiteet, parranajoa hieman mukavammaksi tekevät tuotteet sekä freesit suihkugeelit ovat saaneet uuden rakastavan kodin. 
 
Mikähän siinä on, että niin harva mies oma-aloitteisesti etsii ja löytää itselleen sopivat ihonhoitotuotteet? Eksänikin valitti harva se talvi milloin kiristävistä kasvoista, kuivan lohkeilevasta ihosta ja kovista kantapäistä. Mies-ressun saamattomuudelle tuhahdellen kävin noutamassa kaupasta kosteuttavampaa voidetta, miehiselle tuoksuvaa kuorintavoidetta sekä tujua voidetta kuiville käsille ja jaloille. Ja kas! Kaikki purnukat otettiin ilolla ja riemulla käyttöön - etenkin kun niiden funktio selitettiin havainnollistaen. 
 
Koska The Body Shop selkeästi ymmärtää naisten hiffaavan keskimääräistä hiiiiieman paremmin purnukkameren aarteet, he antoivat lukijoilleni alennuskoodin heidän nettikauppaansa, josta voi mukavasti tilata uutta purnukkaa paitsi omaan tarpeeseensa, myös viikon päästä koittavaa the Isänpäivää ajatellen! Loistavaa! Kymmenen pinnan alennuskoodin lisäksi TBS:n kaikki miesten suihkugeelit ovat nyt tuntuvassa alennuksessa, ja irtoavat lahjapakettiin mukavaksi ylläriksi kympillä! Body shopin miestentuoksut ovat aivan ihania myös feminiiniseen nenääni, ja pöhnäisin aina niitä hyvin mielelläni "ihan vaan vertailun vuoksi" yhteisestä peilikaapistamme. 
 
Kokosin pienen kollaasin hyviä täsmätuotteita lahjapakettiin käärittäviksi, joilla kaikilla on se miesten rakastama FUNKTIO, ja jotka varmasti parantavat mies-raukkojen elämänlaatua enemmän mitä he osaisivatkaan arvata. 
 
Onko oikeasti olemassa ihmistä Suomessa jonka kasvojen iho ei kuivuisi karhean koppuraksi ilmojen viiletessä? Tai jonka kätöset eivät olisi haavoilla kuivumisesta, koska ne mummon neulomat lapaset unohtuvat toistuvasti kotiin? Niin, ei auta kuin turvautua laadukkaisiin purnukoihin.


Koodilla QQRU2ECU saa -10% koko The Body Shopin nettikaupan valikoimasta 10.11. asti! Suoraan isänpäiväkamppikseen pääset tästä. Isänpäivään asti jokaisesta nettikaupan tilauksesta saa myös käsidesin kylkiäisiksi, jonka voi pitää vaikka itse. Vielä en ole tavannut yhtäkään sellaista mukanaan kantavaa miestä.

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram