..Okei apua, mulle tuli tota otsikkoa kirjoittaessa jäätävä korvamato Visulahden telkkarimainoksen renkutuksesta! Kolme kohdetta kerralla, kaikki on Saimaan rannalla.. Nyt ei valitettavasti ole nokka kohti rakasta Savonmaata, vaan tämän postauksen tullessa ilmoille olen junamatkalla Köpikseen, josta jatkan nopealla vaihdolla työreissulle Lontooseen!

It-jätti Lenovo kutsui minut visiitille seuraamaan uuden yoga-tabletin lanseerausta. Myyntipuheena kapsäkkien pakkaamiselle toimi Ashton Kutcherin nimen maininta ko. tuoteuutuuden yhteydessä. Sitä, miten paljon herra Kutcher on itse vaikuttanut uutuustuotteen kehittelyyn, en vielä tiedä, mutta koska herra saapuu virtuaalisesti paikalle videohaastattelun välityksellä, saan varmasti tällekin päiväun... mysteerille päätöksen reissun aikana.

Lontoo on mitä ihanin reissukohde - asuuhan siellä hyvä ystäväni, sekä nykyään myös siskopuoleni! Valitettavasti pääsen piipahtamaan kaupungissa vain yhden yön ajan, ja palaan heti perjantaina Kööpenhaminaan. Todella paljon harmittaa, etten ehdi nähdä läheisiäni Englannissa, enkä varmaan juuri poistua hotellista tai itse tapahtumatilasta kertaakaan omiin puuhiini.. No, onneksi Kööpenhaminassa on useampi tunti aikaa tavata siellä asuvia ystäviä, ja kuumeisesti etsiä ensi viikolla olevaan Elle Fashion Awards- gaalaan sopivaa asua.. Onneksi sitten Köpiksessä on reilun kuuden tunnin breikki ennen kuin palaan kentälle, josta nappaan illan viimeisen koneen SUOMEEN! Satamiljoonaa sydäntä tähän.

Vaikka Tanska on saanut minut täysin pauloihinsa ja rehellisesti sanottuna useana päivänä ajatus Suomivisiitistä on suorastaan kauhistuttanut, olen elänyt yli viikon sen ajatuksen voimalla, että perjantai-iltana pääsen hyppäämään isoveljeni kaulaan, ja pääsen rutistamaan lämpimästi mammakarhua. Huhu kertoo, että tanskaantuneelle tyttärelle ollaan leipomassa tervetuliaisyllärinä joulutorttuja.. Lieneekö lähimmäisilläni tarkoitus käännyttää minut takaisin riveihinsä? Oli niin tai näin, voin melkein vannoa tirauttavani muutaman kyyneleen, kun Finskin kone laskeutuu kolealle Helsinki-Vantaan maaperälle. Mahdollisesti olen myös rikkipoikkiväsymyskuoleman partaalla reissuruletista, mutta aika paljon myös ihan jälleennäkemisen riemusta.

Viimeisinä Tanskapäivinä olen painanut kouluproggiksia kasaan, suunnitellut juttuja marraskuun lehteen, pyykännyt raivolla, ja ostanut tuliaisia perheelle. Niin - koko tuliaskonsepti on mielestän järjetön, kun ajattelee minun kuitenkin pysyvästi asuvan täällä. On kuitenkin nyt ekan loman kunniaksi mukava viedä jotain pientä ja ehdottoman tanskalaista, ihan jo siitä riemusta, että jätän tärkeimmille ihmisille jotain muisteltavaa. Broidi sai kyllä eilen mut repslol-kuoleman partaalle, kun hän suorastaan VAATI tuliaisia, siis vakkariylläri-nuuskatornin lisäksi. Kysyin huvittuneena, että mitähän muuta herralle voisi mahdollisesti Tanskasta tuoda, mitä vastaavaa ei Suomesta löydy..? Sain salamannopeasti vastauksen: PAIKALLISIA SIPSEJÄ JA KARKKIA, TIETYSTI! Ahh - niin veli, niin sisko.

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille! Allekirjoittanut yrittää nyt selvitä näistä muutamista hektisistä päivistä, ja palaan sitten jossain kohtaa Suomesta.. Otan koneen (daa tietty) mukaan lomalle, mutta voisin väittää aikataulun olevan suhteellisen tiivis koko reissun ajan. Pistäkää vielä perjantaihin asti kysymyksiä tulemaan kyssäripostaukseen - niihin vastaaminen on varmasti rentouttavaa puuhaa, eli niitä on sitten ainakin odotettavissa pian!

Kommentit (2)

Anna

Oi ihania suunnitelmia sulla! Ja vitsi kun sun postauksia lukiessa tulee niin hyvä mieli, sun sika hyvä kirjotustaito ja omalaatunen kirjotustyyli on ihan parasta!

Pari kysymystä tuli mieleen, mm että
Mitä teit Australiassa (töissä, koulu tms?) ja kauanko ja missä päin siellä olit? :)

Mikä on sun paras blogimuisto?

Miksi juuri Köpenhaminaan? :)

Ihanaa Lontoon reissua ja tervetuloo takasin tänne joulupukin maahan! (En muuten tiiä ootteko vielä paikallisten kanssa käsitelly asiaa mutta ite oon tanskalaisille kavereille yrittäny iskostaa päähän että niitten joulupukki-tulee-pohjoisnavalta-käsitys on ihan väärä! ;D)

www.aduaa.blogspot.com

Laura

Nooooou, miksen ole jo Köpiksessä!? No, nähdään sitten myöhemmin... Can't wait, Tanskahan kuulostaa paratiisilta! T. Pian tanskalaistuva Kanssasisko

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram