..Nimittäin Adidaksen Stan Smithit! Kolmiraidan klassikkopopot olivat kaikkien trendsettereiden jalassa jo viime keväänä, mutta ajattoman mallinsa ansiosta ne näyttävät freesiltä sesongista toiseen. Jotkut hypetetyt jutut minusta jopa paranevat sen ensimmäisen aallon mentyä ohi, ja niin tuntuu vähän käyneen SS:ien kohdalla!

Kokovalkoiset tennarit ovat joka kevät ajankohtaiset, eli ei tässä mitään pyörää olla keksimässä uudelleen, hehe! Olen jo tovin pyöritellyt mielessäni kaikkia lämpimämmän sesongin asuihin sopivia tennareita, ja joku näissä Adduissa viehättää.. Ehkä se on tuo matala leikkaus ja keveä poha, hillityt yksityiskohdat ja pyöreä kärki. Pinterest-seinäni kuvien perusteella näyttävät pelaavan hyvin yhteen sekä rentojen farkkuasujen että feminiinimpien mekkojen kanssa, ja vitsit miten hyvältä käärityt lahkeet näyttävät paljastaen pikkuisen sitä ihoa..

Pakko käydä testaamassa miltä nuo näyttäis tässä 41-koon kanootissa!

Mitä Köpiksestä ei löydy, voi pistää tilaukseen Adidaksen nettisivuilta! Huikeeta, että heillä voi tuunailla klassikkomallit mielensä mukaan, ja hintaa ei näyttäisi tulevan juuri lisää siihen normaalin hinnan lisäksi. Toki moita omia taideteoksia pitää odottaa kolmesta neljään viikkoa, mutta toisaalta, eihän tuollaisia puhtaanvalkeita kaunottaria sujautetakaan jalkaan ennen kuin asfaltti todella on kuiva ja kuraton!

 

Yksi kröhöm kiireettömämpi luento askartelin tällaiset! Näissä eläväpintaiseksi teksturoiduissa valkonahkaisissa tennareissa on tarpeeksi jujua omiin yksinkertaisiin asuihini, mutta kuitenkin harmoninen yhdistelmä mustia yksityiskohtia - ja miten makee olis toi kannan hopea yksityiskohta? Ehkä nää täytyy pistää tilaukseen, heti kun saa oikean koon mallattua.

Mielipiteitä Stan Smitheistä? Menikö juna jo, vai onko tämä ikuisesti roihuavaa rakkautta?

Kommentit (4)

Mikk

En tykkää kyl ite.. Näissä on vähän liikaa sellasen "it-tuotteen" makua. Oon nähny joitain kuvia missä tyypillä on päällä joku tietty tyyli ja sit jalassa Stan Smithit jotka ei sovi ollenkaan asuun ja kun niitä jonkin aikaa on kattonut niin ne alkaa vaan näyttää niin tylsiltä. Okei, itse oon ihan hurahtanut Gazelleihin, tosin tyylikin on ehkä vähän rennompi.. Mutta mielenkiinnolla odottaen tulevia asupostauksia!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Joo oon kyllä samaa mieltä. Tuun tosi nopeesti "allergiseksi"trendituotteille ja kaikille hypetetyille vaatteille, mut joku noissa viehättää kun kuvia katsoo.. Katsotaan, mihin päädyn sovitellessa!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram