Muotimaailmasta löytyy varmasti tuhat ja yksi trendiä jolle olen ensin tuhahdellut, ja sittemmin todella menettänyt sydämeni. Boyfriend-farkut kuuluvat vahvasti tähän kategoriaan (niin, yhtä vahvasti mitä pillifarkut silloin peruskouluaikoina..), samoin tennarivillitys. Olen aikaisemmin ollut tyttömäisen tyylin vannoutunut fani, ja kipsutellut menemään ballerinoissa ja korkkareissa jokaiseen tilaisuuteen. Streetstyle-aivopesu on kuitenkin tehokasta, ja vuosi sitten kenkäkokoelmaani alkoi salakavalasti loikkia keveitä tennareita ja tyylikkäitä lenkkareita pari kerrallaan. Nyt tuntuu siltä, että kaikki ostamani kengät ovat tossuja. 

Mukavuus on tietenkin vaikuttanut pikkukenkien hylkäämiseen, mutta suuri vaikutus on myös ollut tennareiden ulkonäön hioutumisessa sporttisesta tyylikkäiksi. Enää lenkkareiden yhdistäminen asuun ei herätä "matkalla salille 24/7"- vibaa, vaan tuovat juuri sopivasti särmää ja rentoutta asuun. 

Vansin tennareita ei mulla ole ollut vuosiin, mutta Stadin lippulaivaliikkeessä Jarskia viikottain moikkaillessani olen löytänyt itseni toistavasti noita vohvelipohjia ihaillen silittämästä.. Sain ihanalta Natalta viestin, että saan käydä valitsemassa itselleni kesäpopot, ja aijai että teki tiukkaa valita SE ihanin pari! Mulla ei ole enää valkoisia Converseja, joten mietin kokovalkoisia Vanseja. Myös musta matalavarsinen, paksupohjainen tossu viehätti, mutta halusin täydentää kenkävarastoa jollain spesiaalimmalla. Siispä löysin taas sisälläni asuvan keskimääräistä suuremman Riitta Väisäsen, ja valkkasin nämä valkopohjaiset kesäkissat koipieni kannattimiksi. 

Ai että, miten olen näissä viihtynyt! Vansin tuo authentic-malli on juuri sopivassa suhteessa jykevä, mutta matalalle leikattu reuna tekee kengistä ihanan siron näköiset - myös tällaisessa koon 40,5 jättijalassa! Mukavuudesta nyt ei tarvitse riviäkään kirjoittaa, eli siirrytään suoraan kuosiin. RAKASTAN tätä leopardikuosia! Olen ehkä Suomen Tylsin Bloggaaja, ja pukeudun aina hyvin simppelisti, yksinkertaisiin sävyihin ja pelkistettyihin leikkauksiin. Kun vaatekaappi koostuu lähinnä mustan ja harmaan eri sävyistä, valkoisesta ja ehkä villinä päivänä sinisestä, niin asusteissa voi vähän kikkailla ilman huolta näyttää karnevaalikulkueen liideriltä. Ei sillä, että mun vaatemaulla ihan heti oli sellaista vaaraa, kun tuota ylläolevaa sunnuntaiasua katsoo.. 

tennarit: Vans Authentic Leoprad (*saatu blogin kautta)

toppi: Vero Moda

villatakki: Acne Studios

farkut: Acne Studios

Kommentit (2)

Battery

Ihana asu! Oot kyllä niin taitava vaatteiden yhdistäjä että! Mitkä nuo täydellisen näköiset farkut oikeen on!!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos :) Noi farkut on mun EHDOTTOMAT suosikit, eli Acnen Skin 5 pesussa used black! Mulla on ko. housua neljässä eri pesussa - ihana nilkkapituus, joustava mutta napakka matsku, ja sit sellanen aavistuksen, muttei liikaa, korotettu vyötärö. Täydelliset :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram