Toukokuu sujahti ohi sellaista vauhtia, että ajatus nyt alkaneesta kesäkuusta on.. hämmentävä. Kuukausi vierähti sellaista vauhtia, että täytyi äsken avata kalenteri muistuttaakseen pientä mieltä ohi kiitäneistä viikoista. Jokaiselle toukokuun viikolle tuntui olevan niin paljon töitä, tapaamisia, deadlineja ja kissojen nimiäisiä, että ei ihmekään jos nyt hengästyttää ja väsyttää. Loma alkaa pikkuhiljaa siirtyä ymmärrykseeni, aamu aamulta ilman herätyskelloa heräämisellä ja kalenterin autuaalla tyhjyydellä. Aion pitää lomani mahdollisimman vähillä suunnitelmilla, mutta joitakin "must"-juttuja kirjoitin muistikirjaani vikan työpäivän päätteeksi. Sellainen ujo pieni bucketlist, josta ei saa ottaa mitään paineita. Monen kuukauden aikataulutetun elämän jälkeen suunnittelemattomuus ja fiilistely on se juttu.

Jotain kuitenkin piti ensimmäiselle viikolle keksiä! Buukkasin viikonloppuna lennot, ja ylihuomenna olenkin jo matkalla loman ensimmäiselle reissulle, ja olen niin innoissani, että viimeiset kaksi yötä olen nähnyt unia matkakohteestani. Luulen, että Helsingistä lähteminen tuo sen vapauden tunteen ja lomafiiliksen nopeasti, ja varmasti tulee ihana reissu! 

Albertinkadun Street Gastro - naapuri jonka tunnet nimeltä

Pitäisi ehkä kirjoittaa muutama sananen noista kesäkuun ensimmäisistä päivistä. Viikonlopun tähtihetket kirjoitinkin jo edellisessä postauksessa, ja loputkin viikonlopusta sujui oikein mukavasti. Lauantain klubitus Kappelin avajaisissa ei onneksi vetänyt aivan Mordoriin, vaan hyvällä energialla (Street gastron lounaalla) lähdin sunnuntaina Kiran kanssa bailaamaan Miely Cyruksen keikalle. Livenation oli kutsunut kourallisen bloggaajia (mahdollisesti kreisibailaus-asteella valittuja?) heidän seurakseen keikkaa katsomaan, ja ainakin itse fiilistelin showta kovasti. Mun Miley-fanitus juontaa juurensa niinkin kauas kuin au pairina Australiassa vietettyyn vuoteen. Perheen 9- ja 11-vuotiaat tyttäret olivat kovia Hannah Montana- faneja, ja harva se päivä sain kuunnella niitä renkutuksia ja katsoa sitä hölmöä sarjaa. Jotain erityistä siinä kuitenkin oli - ehkä se noihin aikoihin alkanut harkittu ja shokeeraava flippailu? - ja aloin seuraamaan neiti Cyruksen uraa. Meininki on mennyt valovuosia eteenpäin tuon ajan kohahduttavimmista hetkistä, ja tuo hävyttömästi twerkkaileva neiti piti kyllä otteessaan ja leuka lattiassa koko keikan ajan. Haastavaa muodostaa mielipidettään noista lavalla revittelyistä ja rellestämisistä, siispä tyydyn vain fiilistelemään ja popittamaan hyvin tuotettuja pop-biisejä. 

Keikan jälkeen kävin tiukkaa painia itseni kanssa - lähteäkö frendien kanssa yksille, vai mennäkö vain suoraan kiltisti kotiin kirjoittamaan postauksia ja mussuttamaan jäätelöä. Ehkä Mielyn keikan karnevaalifiilis ja kreisit tanssiliikkeet inspiroivat, sillä postaushommat jäivät tälle päivälle. Itseään ei kuitenkaan voi tuosta lainkaan soimata, koska hei - nyt on kesäloma. 

Kommentit (4)

Satu V

Moi! Mua alkoi kiinnostaa, että mitä olet mieltä live-keikan perusteella, osaako Ms. Cyrus laulaa? Show ja revittely taitaa olla pääosassa, mutta mites itse biisit ja laulaminen? :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Mä olen kuunnellut Mileyn akustisia live-vetoja tätä ennen paljon, ja niiden perusteella olen vakuuttunut neidin lahjakkuudesta laulajana. Keikan paras osuus olikin mun mielestä se rauhallinen, akustinen osuus, jonka biiseissä oli tunnelmaa ja fiilistä - ja sitä laulutaitoa!- huomattavasti paremmin esillä. Ihan parhaimmillaan daami ei tainnut olla, vaan valitteli darraa useaan kertaan. Varmaan vaikutti myös eilisen tekniseen osuuteen!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram