Helou,

piti kyllä nyt jostain ihan muusta kirjoittaa, mutta koska olen viimeisen vuorokauden ajan popittanut tauotta uutta Beyoncea, niin en ehkä kykene kirjoittamaan muusta. Olen myös -kuten minulle on varsin tyypillistä, kun kyseessä on musiikki- auttamattomasti myöhässä tästä hehkutuksesta, mutta se minulle suokoon. Beyoncen Drunk in love on alkuvuoden kovin biisi.

Rankan kotona vietetyn viikonlopun rangaistuksena sain mystisen kurkkukipuköhäflunssan, joka pakotti minut jäämään tiistaiksi kotiin sairastamaan. En ole koskaan kipeä, eli nyt on täytynyt jonkun laittaa räkää mun kahviin, tai sitten maailmanloppu on lähellä oikeasti. Niin harvinaislaatuisesta infektiosta on kyse. Ruokaympyräni on täyttänyt inkivääri-sitruuna-hunajakeitos sekä herkulliset ja kadonnutta ruokahalua stimuloivat bafucinit. Nam nam. Ei ihme, että tällaisessa ruumiillisessa poikkeustilassa alkaa haaveilla kännisestä rakastumisesta, ei voisi nimittäin olla kauempana tämän hetken todellisuudesta yhyy.

Beyonce on tänään soinut pyykkäämisen taustasävelenä, kylvyssä, kauppareissulla ja nytkin taustalla ihanana ja sensuellina helinänä. Koska todellakin herään tällaisiin asioihin muita jäljessä, katsoin ko. kappaleen musavideon vasta äsken, ja se oli (sitä omituista pokaalia lukuunottamatta?!?! Whattaaa) juuri mitä osasin kuvitella; kauniisti kuvattu, superseksikäs B ja hyvä -joskin niukka- puvustus. Beyonce ja Jay-Z on maailman ihanin ja sympaattisin pariskunta, ja nämä yhteisvideot herättävät minussa aina voimakkaita awww-reaktioita, enkä varmaan ole ainoa? Toinen asia johon kiinnitin huomiota oli se, että miksei Beyoncen hiekkadyyneissä ja meren pehmeissä aalloissa graindailu herätä minussa myötähäpeällisiä ja sääliviä fiiliksiä? Muiden vastaavien ja samassa genressä rokkaavien naisartistien musavideoiden seksikkyys on niin päälleliimattua ja keinotekoista, että se herättää heteronaisen voimakkaan ihailun sijasta jotain aivan päinvastaisia tunteita. Miksi Beyonce on kuuma ja upea ja suloinen ilmestys puolialastomana biitsillä? Onko se tuo aseistariisuva hymy ja hassuttelu, joka väläyttää neidon leikkisän ja samaistuttavan puolen, vai onko B vaan niin tuhat kertaa koleempi nainen mitä kanssasiskonsa? Kertokaa!

Näihin kuviin & näihin tunnelmiin.. Ja hei – tänään valitsen Tangle Teezer-voittajat, eli viime hetken runoilijat pankaa parastanne kommenttiboksiin nyt TÄSTÄ!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram