Miten ihania kommentteja olittekaan jättäneet edelliseen postaukseeni! Luin niitä synttäripäiväni aattona ja itse syntymäpäivänäni aidosti liikuttuneena. Teidän loputon ystävällisyytenne ja tsemppaava asenteenne on saanut minut rakastamaan bloggaamista jo vuosien ajan. Kiitos <3

Päätin juhlistaa kaksvitosiani oikean syntymäpäiväni aattona, sillä tämä viikonloppu on pyhitetty rakkaiden ystävieni häille. Oli siis "pakko" pistää omat juhlani keskelle viikkoa, eikä tuo kyllä karsinut juhlatunnelmaa ollenkaan. Pikkulauantain kunniaksi kokoonnuimme läheisimpien ystävieni ja perheeni kanssa skoolaamaan, ja kuin synttäreitten kunniaksi, loputtomalta tuntunut sadesää väisti illan tieltä, ja saimme nauttia aurinkoisesta illasta Mattolaiturin terassilla. Vaikken ole eniten elementissäni juhlimassa itse itseäni, oli fiilis kuitenkin varsin juhlava siinä tärkeimpieni ympärillä. Niin moni pääsi paikalle, ja sain vielä lahjojakin, joita en osannut odottaa ylipäätänsä.

Rauhallinen ilta jatkui Restroomiin, jossa laulettiin muutama epävireinen veisu, ja odotettiin h-hetkeä, eli vuorokauden vaihtumista torstaiksi. Onnittelulaulujen jälkeen olikin hyvä aika hoipperoida nurkan taakse kotiin - ei puhettakaan jatkokemuista!

Synttäripäivän aamuna silmät kirveli, mutta ei kauaa. Ihanat siskopuoleni toivat kukkia, laulua ja aamupalaa sänkyyn, ja hetken tunsin itseni viisivuotiaaki kaksvitosen sijaan. Päivä jatkui lounaalla perheen kanssa Stadin suosikkiraflassani Hokussa, josta jatkoin maakuntamatkalle Porvooseen. Porvoo on minusta pieni helmi, jossa mieluusti kävisin useamminkin. Kerran kesässä olkoon minimi, joka tuli eilen suoritettua. Vanhassa kaupungissa kävely ja kakkukahvien nautiskelu ulkosalla oli rauhallista ja mukavaa, ja illallinen kesäravintola Johansissa kruunasi ihanan illan ystäväni seurassa. Johans oli edelleen niin loistava mitä parin kesän takaisissa muistikuvissani - palvelu on välitöntä ja ystävällistä, ruoka erinomaista, ja miljöö ainutlaatuinen. Ravintolan vanhaan venevajaan katetut tilat suojasivat illan kevyeltä kesäsateelta, ja tunnelmallinen jazz-trio oli uskomattoman upea yksityiskohta illallisen taustalla. Kyllä kelpasi! Huvittavaa, mutta seitsemän vuotta sitten, täysi-ikäistymistäni juhliessa, olimme räppäri Ice Cuben keikalla juhlimassa, ja nyt fiilistelemässä jazzia. Same same, but different. Molemmat tavat aivan yhtä hyviä, aivan yhtä minua.

Ihanaa oli myös tulla illaksi kotiin, ja päästä ajoissa nukkumaan. Mattolaiturille iskenyt viima taisi tehdä jotain pientä tuhoa synttärisankarin kurkkuun (..tai sitten se oli se karaokeperformanssi samaiselta illalta..), sillä olo on ollut pikkuisen flunssainen. Tämä perjantai onkin mennyt sohvalla torkkuessa koirien kanssa ja huomisiin hääjuhliin valmistautuessa. Jännittää ihan hurjasti! Juhlat ovat varmasti niin huikeat, että flunssainen olo unohtuu heti ystävien ympärillä.

Muuten - olen opetellut vihdoin Snapchatin saloja! Aiheesta tulee vielä oma postauksensa, mutta reaaliaikaiseen urpoiluun ja Instagramia spontaanimpaan menoon lisätkää minut - käyttäjänimeni snappailuun on yllättäen wanha cunnon vivianvalpuri. Siellä näkyy varmasti häähulinaa ja sunnuntain väsyneitä tunnelmia, ja jo nyt kaikkea "hauskaa". Follow meeeee!

Kivaa viikonloppua kultsit ja vielä kerran kiitos ihanista onnitteluistanne! Mwwwwah!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram