Hei ja moi, 

 

ja terkut laiskanlinnasta! Juhannusjuomat ja herkut on hankittu, mökkikamat pakattu, ja alkuillasta suuntaamme muutaman hyvän ystävän kanssa kaupungin lähistölle viettämään rentoa keskikesän juhlaa. En ole pakkojuhlien suurin ystävä, ja siksi on ihanaa saada sen suuremmin suunnittelematta ja stressaamatta lähteä hetkeksi kaupungista  pelaamaan aliasta, maalaamaan, ja tekemään juhannustaikoja. No, jälkimmäisiä en ole ehtinyt vielä suunnitella, mutta eiköhän punkkulasin kanssa tanssahdellessa jotain maagista keksi, heh. 

Tietokone saa jäädä kaupunkiin, ja puhelinkin tekisi mieli sulkea.. Palataan siis viikonlopun jälkeen! Rentouttavaa juhannusta kaikille, missä ikinä päätättekään sitä viettää. Älkää hukkuko tai riidelkö - tämä on minusta yksi kivoin aika kesästä, ikäänkuin sen parhaan kesän starttaus. 

Pusuja ja haleja ja taianomaista keskikesää! 

Kommentit (2)

Elisa

Vivian! Sun blogia on mahtava seurata, mutta sen jälkeen kun muutit tänne mycosmoon on sitä ollut tosi vaikea lukea kännykällä. Onko tästä mycosmojutusta olemassa jotain mobiiliversiota? Luen mielelläni sun tekstejä metrossa työmatkalla ja siksi toivoisin että voisin lukea niitä kännykällä ilman kauheeta skrollailua ja säätöä.
ps. oot mahtava kirjoittaja ja sulla vaikuttaa menevän tosi lujaa nykyisin kaikkien uusien juttujen kanssa - hyville tyypeille tapahtuu hyviä juttuja :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Heippa Elisa!

Voihan räkä! Mä en osaa tähän oikeastaan mitään neuvoa antaa ennen kun tsekkaan asian tuolta meidän it-puolelta - mulla nimittäin aukee automaattisesti kännykällä lukiessa se mobiiliversio! :/

ja suuret kiitokset <3 Lujaa tosiaan menee, välillä tuntuu että vähän liiankin, mutta olen kyllä hurjan iloinen ja kiitollinen siitä, mitä kaikkea upeaa elämääni on lyhyessä ajassa tullut. Kiitos myötäelämisestäsi :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram