Sosiaalisen median runsaudenpaljous on kuin liian tiheäksi villiintynyt viidakko, josta on kinkkistä navigoida ne itseään kiinnostavat jutut. Ei kuitenkaan aihetta paniikkiin! Olen päättänyt tehdä uuvuttavan ja sormenpäitä kuluttavan osuuden pläräämisestä puolestanne.

Olen Instagrammaajana laiska maltillinen, ja jaan seuraajieni silmien iloksi kuvia aika harvakseltaan. Tyylilleni uskollisena kranttuilen myös mitä seurattaviin tulee, ja ystävien ja bloggaavien tuttujen lisäksi seuraan harvoja ja valittuja käyttäjiä, joista ajattelin jakaa kanssanne muutaman tärkeimmän.

 @9gag
 
Naingägi on meidän ystäväporukassa lähes aloitussivun veroinen nettisivu, jonka hauskojen kuvien arkistoja selaillessa saattaa toisinaan hurahtaa useampikin tunti.. Kenenkään ei siis enää tarvitse koskaan ihmetellä mistä se paljon jauhamani kiire johtuu. Olen tehnyt tietoisen päätöksen vierottautua tuosta aivojen tehokkaimmasta narikkaan vippaajasta, mutta Instaani 9gag on toistaiseksi saanut jäädä. Mistä muualta saisi hölmöjä eläin-memejä ja ajankohtaisille ilmiöille virnuilua? Aivan. Klassikko! Moitimme: liian vähän eläimiä, liikaa supersankariläppiä. 
 
@lindahallbergs
Ruotsalaisen meikkaajan ja bloggaajan Instasta haen useimmiten meikki-inspiraationi sellaista kaivatessani, ja nuoren ja lahjakkaan meikkitaiteilijan upeita töitä Make Up Storelle katselen aina syvästi ihastuksesta huokaillen. Plussaa: myös kissakuvia usein. 
 
@bigbaldhead


Aah. Tulevan aviomieheni Norman Reeduksen kuvavirta osoittaa tulevan siippani olevan paitsi seksikkäin asia telluksella, mutta myös hyvin faneilleen omistautunut näyttelijä, jonka kuvavirrasta löytyy paljon fanikirjeitä ja muuta epäkiinnostavaa sympaattista. Jokainen aamu nousen sängystä onnellisena mikäli Norppa on postannut jotain ihanaa, kuten esimerkiksi tuon ylläolevan kuvan meidän mielikuvitusbrunssista (partasuun tilalle voinee helposti kuvitella pitkähiuksisen kuolaavan bloggaavan), tai tuon erittäin ihon alle menevän hempeilyn lemmikkikissamme kanssa. Mijau! Parannusehdotus: LISÄÄ SELFIEITÄ KEHIIN, REEDUS! Myös Instavideot esim. suihkusta tai aamuvoikkareiden valmistamisesta saisivat ääneni.

 
@jaredleto
 
Jos koskaan päätän muuttaa blogini nimen, niin siitä saattaa tulla fuckyeahjaredleto.cjb.net. 
Toinen aviomieheni/potentiaalinen rattopoikani Jarod kunnostautuu kyllä selfieiden postaamisessa, ja herran upeaa liukuvärjättyä frisyyriä sekä noita seksikkäitä sinisiä kalansilmiä saa tuijotella kännykän näytöltä kiitettävän usein. Nöyrä toivomus: ponnarikuvia! Pinkki irokeesi takas! Instavideo missä naurat ja soitat mulle ukulelellä biisin!
 
@Caradelevingne
 
Haluaisin näin blogipostauksen välityksellä osoittaa suuret kiitokset mallille ja kulmakarvakaksoselleni Cara Delevingnelle täydellisestä Instagramista. Järisyttävän kauniiden kuvien lisäksi osuvat ja raikkaat quotesit yhdessä kreisien ilveilyvideoiden ja -kuvien kera tekevät hänestä suosikkini kaikista muotialan kaunottarista joita seuraan, ja tuo ihastuttava asennemimmi on todella seuraamisen sekä fanittamisen arvoinen. Kuten neiti omalla sivullaan julistaa, embrace your weirdness! 
 
@2pintaa
 
Hiusalan pioneeri ja suomalaisen streetstyle-skenen kuningas Mikko on yksi mielenkiintoisin seuraamistani Instaajista, ja hänen räikeät ja rajoja rikkovat asunsa inspiroivat minua valtavasti. Herran vaatekaappi on täydellinen esimerkki siitä, miten luksusaarteita ja edullisia löytöjä voi sekoitella mielenkiintoisesti, ja miten yhtenä päivänä voi rokata verkkarit ja pipo-tyyliä, ja toisena astella suveneeristi niittibuutseissa ja paljettihousuissa. Ah, toivottavasti tämä yllättävä pukeutuja ei koskaan lopeta ahkeraa Instaamista! Sanaa 'cool' ei voi käyttää paitsi ironisessa merkityksessä, mutta Mikko on se yksi poikkeus tähän sääntöön. 
 
@pornforwomen


 
Paras viimeisenä, kuten on tapana. Mikäli Norppa ja Leto ja muut jättävät kylmäksi, on aina PFW, jonka loputtomat arkistot klassisia komistuksia ja karskeja herroja saavat takuulla huokailemaan ja hapuilemaan rivakasti screenshot- nappuloita. Tarvitseeko tämä sen suurempia myyntipuheita? Mulla tulee about kyyneleet silmiin kun katson tuota vasemman yläkulman suloisesti masentuneen näköistä jamppaa, aijaijai! Toivomus: LISÄÄ!
 
Lopuksi (..ja näin juuri alkavaa joululomaani silmälläpitäen!) kuulisin mielelläni teidän Instagrammienne suosikeista, jos siis vivianvalpuria ja cheekofficialia ei saa mainita. Keitä "spessumpia" ja vähemmän itsestäänselviä Instaajia seuraatte, seuraatteko satoja eri tyyppejä vai vain tarkkaan valittua porukkaa, nyppiikö ruokakuvien/naamakuvien/jumppakuvien/lemmikkikuvien paljous? Suosikit kehiin, lupaan tsekata jokaisen kiinnostavan!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram