Aamuni alkoi kuten muutama toinenkin sunnuntai lähimenneisyydessäni, kamalassa kohmelossa.
Tai no, koska äitini lukee blogiani, niin sanotaan nyt vaikka että keskivahvuisessa, ei oikeastaan kovin paha ollenkaan, join vain kaksi lasia kuohuvaa ja sekös nyt ohimoilla kolkuttaa.  

Aurinko paahtaa laiskanlinnaani täydellä teholla, mikä on ihana asia ensimmäisen minuutin ajan, mutta migreenikohtauksen pelossa rullaan sälekaihtimet tiiviiksi panssariksi ulkomaailman ja tempur-todellisuuteni väliin. Jääkaapissa on eilisiä mimosa-drinkkejä varten ostettun tuoremehun jämät, ja nappaan sen seurakseni. Puhelimeen on tullut kuusi viestiä eri ryhmiltä, ja ystäväni on uudelleennimennyt keskusteluryhmämme nimeksi "kiitos ja anteeksi". Sitten selaan pienissä pelkotiloissa puhelimen galleriaan kuvatut videot ja vessaselfiet - tanssivideot ja keskarin näyttäminen on tainnut olla eilisen juttu. Vielä varovaisemmin avaan Instagramin, ja kiitän rakasta menneisyyden Pinjaa skumppavideon poistamisesta, ja katson käkättäen vuoden happoisimman tanssivideomme.


Lauantai oli loistava, tai siis itseasiassa koko mennyt viikko on ollut aivan mahtava, mutta eilinen oli kaiken tämän kokemani tuskan arvoinen.  Etkoiltiin Casa de Valpurissa Mariannan ja Pinjan kanssa juurikin edellämainittuja mimosoja kumoten, liimailtiin irtoripsiä, valittiin kenkävaihtoehdoista parhaat, Pinja tuunasi käsilaukkuaan ronskisti saksilla, otettiin hississä ainakin viiskyt kuvaa, kerrottiin taksikuskille hauskoja taksikuskitarinoita, ja hurautettiin blogibileisiin Klaus K:hon.

Indiedaysin kemuissa oli yhdeksänkymmentäprosenttisesti samat ihmiset mitä Glorian vastaavissa, eli tosi monta bloggaajaa jotka tiedän nimeltä tai naamalta ja todella monta joista en tiedä mitään. Kaikki tungeksivat lyhyen ruotsalaisbloggarin ympärillä ja halusivat hivuttautua yhteiskuvaan, mutta mä halusin vaan käydä tervehtimässä Karkkipäivä-Sannia. Se oli iisisti mun illan suurin starstruck-hetki.

Kun oltiin syöty tarpeeksi fingerfoodeja (yhdet maistui ihan joulutortuilta, ne oli parhaita!) ja open bar päättyi, napattiin Julia sekavaan seuraamme, ja lähdettiin erääseen todella noloon yökerhoon kuvaamaan lisää tanssivideoita naistenvessaan. Terassilla tuli vastaan muitakin erittäin lauantaipäissään hiihtäneitä ystäviä, kuten juuri bloginsa aloittanut lahjakas raapustelija Olli, jonka blogi tarjoaa silmänruoan (mikäli on haaveillut koko elämänsä ryönärokkarifantasioista) lisäksi viihdyttävää verbaliikkaa. Ottakaa haltuun, te sunnuntain viettelijät.

Mun oli tarkoitus lähteä kotiin vähän ennen yhtä menevällä sporalla Mariannan kanssa, sillä puhelimestani loppui akku ja se oli ahdistavaa, mutta Pinja sai mut ylipuhuttua jollakin nokkelalla verukkeella, johon liittyi jotenkin kuoharia tuopista ja bileet kuin viimeisenä iltana. En tiedä oletteko koskaan tavannut Pinjaa, mutta mä en ikinä osaisi sanoa Pinjalle ei. Krebaus sai siis jatkua kunnes puhelimessa ei ollut enää prosenttiakaan akkua jolla voisi kuvata Cheekin biisien huulisynkkausta (...miksi muuten missään baarissa soi Cheekin hempeät biisit yhden aikaan yöllä?!) ja oli pakko lähteä kotiin.

Kotimatkakin on aina niin kiva. En koskaan ota taksia himaan, vaan kävelen tyytskärinä kotiin musat korvilla. Valitettavasti se hiton akku oli edelleenkin loppu, mutta kotona odottavan laturin lisäksi sipsit huusivat nimeäni, ja pääsin kotiin sukkelasti nukkumaan maailman levein hymy huulillani. Kiitos menneisyyden Vivianille huolellisesta meikinpoistosta ja hampaiden harjaamisesta, olisi jotenkin todella nihkeaa herätä irtoripset repsottaen omasta kodistaan sipsipussin vierestä.

Jos ei lasketa kovalla rytinällä alkanutta päänsärkyä, niin tämä aamu on ollut todella mukava ja ihanan laiska. Uskon säännöllisen liikunnan ja ateriarytmin ja riittävän veden juomisen lisäksi pienen ystävien kanssa rilluttelun, tanssivideoiden ja sipsi-aamiaisen tekevän ihmiselle välillä todella, todella hyvää.

Postaus sisältää paljon todella suositeltavia blogilinkkejä, joista tämän blogin sisällöntuottaja ei hyödy kuin mitä mahtavimman seuran puitteissa. Kiitos ja anteeksi, rakkaat. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram