Arvon Googlaaja,

Mikäli sait selville vastauksen kysymykseesi 'Minne mennä valittamaan väsymyksestä', niin olisitko niin ystävällinen, ja palaisit blogini kommenttiboksiin kertomaan löytämäsi vastauksen. Sille olisi nyt kovasti käyttöä, kun silmäluomet ovat toista viikkoa painumassa kiinni puolihuomaamattani, ja kun aamulla herätessä tuntuu siltä kuin pienet verinorot valuisivat kyynelkanavistani ryöppyinä pitkin kasvojani.

Kahvi ei auta, 

Lenkkeily ei auta,

Allergialääkkeiden syöminen syvien yöunien toivossa on yhtä tehokasta kuin sahajauho kahvinpuruina, 

eivätkä mitkään yöunet ole riittävät.

Jos siis jossain täällä pulppuaa joku energian lähde, josta saisi kaltaiseni väsynyt kulkija käydä hörppäämässä hiukan virkistyäkseen, niin arvostaisin kovasti sen ilmiantamista.


Tositarkoituksella,


Vivian Valpuri - iltaisin uneton Punavuoressa, aamuisin veltosti liikahteleva ruumis, jolla Pistolit jalassa ja kissarajaus silmissä.

On muuten maailman viides ihme, että meikkaaminen onnistuu myös äärimmäisessä väsymyksessä. Tai sitten tämä on jotain, mikä on rakennettu tosi, tosi syvälle naisen selkäytimeen. Ratkaisua odotellessa haaveilen loppumattomista päiväunista ja keitän vielä kupposen kahvia. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram