Väsyneen onnelliset terkut sängynpohjalta, ihanan kotoisesta Helsingistä!

Alkuperäisen kotikaupunkini ensimmäiset tunnelmat olivat juuri niin ihania mitä olin haaveissani kuvitellutkin; isoveli vastassa kentällä, alepan maitorahkaosaston jälleennäkeminen riemunkiljahduksia herättävä (profeelin persikka-rahkarae on AIVAN SAIRAAN HYVÄÄ!), ja äidin kotona oleilu rauhallista ja mukavaa.

Rauhallista lomamodea ehtii varmaan harjoittamaan myöhemminkin, sillä halusin tietenkin käyttää ensimmäisen päiväni mahdollisimman tehokkaasti, ja nähdä niin monta ystävää mitä suinkin mahdollista. Heti aamusta suuntasin kampaajalle, sitten faijan luokse aamupalalle ja koirien kanssa painimaan. Silakkamarkkinoilla nautittu kuohari ja Kämpin terassin kuuden tunnin pituinen lounas täydellisessä auringonpaisteessa toi viimeistään sellaiset voimakkaat FEELS GOOD TO BE HOME- fiilikset, kaunis kaupunkini ei ole muuttunut lainkaan. Heh, jos lokakuinen Suomi tuntuu kauniilta, niin täytyy olla joko seura, eväät, tai mielentila aika kunnossa.. Minulla oli eilen kaikki elementit.

Ilta jatkui maailmanparannuksella vanhassa kantiksessani Punavuoren Ahvenessa (edelleen pelkkää timanttia!) Jarskin kanssa, ja sitten Ahjon tanssilattian kiillottamisessa Hannan yllärikolmekymppisillä. Kun vihdoin kahden kulmilla ryömin pehmeään peittokasaan nukkumaan näitä aika reippaasti kertyneitä univelkoja pois, oli vain ja ainoastaan onnellinen olo. Miten kivalta voikaan tuntua olla kylässä entisessä kodissaan?! Kaikki on samaa, mutta kaikki on erilaista, kun ei enää asu täällä, vaan nimenomaan on vierailulla. Ihan muina turisteina. Sporamatkat tuntuvat jännittäviltä - eihän meillä Tanskassa semmoisia!- ja olen aidosti iloinen saadessani puhua sydämeni kyllyydestä suomea. Ja nauttia laajasta maitorahkavalikoimasta. Miten niitä kaikkein pienimpiä asioita kaipaakin niin paljon? Mistä muistuikin mieleeni - tänään on saatava lauantaipussin autokarkkeja!

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

 

Kommentit (4)

kitiiii

:D hehe, nauti!!<3 tulin tästä hyvälle mielelle, ehkä huomenna voisin itsekkin koittaa katsoa lokakuista suomea uusin silmin:D

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram