Hei rakkaat kaikenkarvaiset ystäväni, ja miksei karvattomatkin!
On tullut aika raottaa hiusten maailman karvaista verhoa, ja mikäpä sopisi paremmin tähän viikonlopun kynnykselle kuin hiusinspiraatiokollaasit! Okei, mulla on myös koko oma karja ojassa, sillä saan viettää huomisen vapaapäiväni rakkaan kampaajani tuolissa, ja todella oppikirjamaisen tyypillisesti se mitämäteenmunhiuksille- paniikki iski näin hyvissä ajoin meikämandoliinille.

Omat hiukseni ovat siis pituudeltaan luokkaa voisin jättää paidan kotiin ja sportata merenneito-lookkia, eli pisimmät hapsut lähentelevät alaselkää uhkaavasti. Tyveni on luontoäidin lahjoittamaa omaa väriäni, joka on sellainen hyvin mitäänsanomattoman keskiruskea, vähän sellanen kesäisen oravan värinen. Yli puolitoista vuotta sitten värjäytin latvoihini kevyen liukuvärin, ja tämä setti on nyt sitten roikkunut mukana siitä lähtien. Paino sanalla roikkunut, sillä oma pitkä hiukseni painaa, ja usein tuntuukin siltä että tuo reuhka vaan valuu pitkin päätä messissä.

Muutaman kerran viikossa kiharran hiukseni piippausraudalla huolellisesti yleensä pesusta seuraavana päivänä, ja kiharat kestävät erinomaisesti vielä seuraavan päivän. Kolmanteen päivään mennessä ilmankosteus sekä usean kerran päivässä rasittanut sotkuponnarille-auki-sotkuponnarille-auki- venkslaus saa jo ennestäänkin kuivat latvat näyttämään yhtä viehättävältä miltä alla olevassa kuvassa... Eli epämääräiseltä hiekkapaperihiuskasalta, josta voi taitella origameja niin halutessaan.


Muutama viikko sitten löysin kuitenkin mitä erinomaisimman tekohengityksen toisen ja kolmannen päivän hapsottaville latvoille, nimittäin Sunsilkin Smooth & Shiny- kevytöljysuihkeen! Olen kokeillut yhtä ja toista öljyä ja silikonitöhnää ja mitä ikinä hapsulatvojen kesyttämiseen, mutta kaikki tuhdit tuotteet vaan saavat raskaan hiusmassani entistä raskaammaksi ja likaisen näköiseksi. Tämä superkeveä pumppuspray ei varmasti vedä hoitotehoiltaan vertoja esimerkiksi käyttämilleni öljyille, mutta tämän funktio onkin minulle täysin kosmeettinen. Kokeilin tätä sattumalta kerran kulahtaneille kiharoilleni, ja kas! Pörröisyys ja sähköisyys siloittui heti, kuitenkaan suoristamatta laineitani! Etenkin jos päähän painaa pipon tai hiukset nostaa ponnarille, haluan latvan olevan yhtä freesin ja keveän näköinen mitä ensimmäisenä laitettuna päivänä. Luulen tämän olevan pipotukkani paras pelastaja tänä talvena!


Nyt niihin huomisen suunnitelmiin.. On aika räväyttää kunnolla ja ASENTEELLA!


En ole vielä aivan osannut päättää pukisiko valkaistu afro vaiko statement-värinen otsatukka minua paremmin, siispä olen hieman kallistumassa yliviivaustussin kanssa seonneeseen skunkkitukkaan. Lisäsin kollaasiin myös muutamia voimalauseita jotka inspiroivat minua aina tarttuessani rakkaaseen TangleTeezeriini. Tai vähintäänkin tupeeratessani juovuksissa. Olisko siellä väkevämpää näkemystä mikä tyyli imartelisi mun puukolla veistettyjä kasvojani ja marsufarmilta karanneita kulmakarvojani? VOTE!

Siltä varalta ettei yksikään näistä upeista ja etenkin näyttävistä hiustyyleistä nouse ylivoimaiseksi voittajaksi, kokosin myös Plan B- kollaasin perjantain varalle. Kieltämättä näyttää ihan helvetisti tylsemmältä, mutta menkööt...


JOS voittajaa ei löydy, sanelen luottokampaajalleni varmaankin taikasanat bayalage, luonnollinen liukuvärjäys sekä aavistuksen tuhkainen brunette. Leikata täytyy tuota kuollutta latvaa, mutta lisäksi toivoisin hiustaikurin saksivan hiuksistani enemmän ryhdikkäät ja ilmavat, kuin tällaiset selkää pitkin valuvat hevi-arit. Veikkaampa muuten että Hevi-Ari saa ihan uutta nostetta blogini ansiosta - onhan tämä jo toinen tai kolmas postaus jossa vertaan itseäni häneen ulkonäöllisesti. Hyvä hänelle, ehdottomasti. 


Katsotaan nyt mitä siellä sitten syntyykään pääni menoksi hehe! Ajoitus on ainakin enemmän kuin täydellinen, sillä täytyyhän tällaisen keltanokka-wnb-bloggaajan saada frisyyri tiptop-juhlakuntoon uran ensimmäistä gaalailtaa varten!

Siitä, ja varmaan Hevi-Aristakin, lisää myöhemmin ja nyt ei muuta kuin kommenttiboxi kuhisemaan hiusideoita!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram