Ihanaaaa, huomenna on taas yksi puolen vuoden paras päivä, kun pääsen istahtamaan luottokampaajani tuoliin! Olin suunnitellut aluksi pelkkien kesän turmelemien latvojen siistimistä, mutta yllättäen uusi värikin alkoi inspiroimaan.. Olen aivan ihastunut uuteen "trendivärjäykseen" ecailleen eli ns. kilpikonnaväriin. Kilpparikutrit syntyvät ruskeisiin hiuksiin yhdistämällä syviä, tummanruskeita raitoja kultaisen ja toffeen sävyisiin raitoihin, jotka näyttävät sinne-tänne sudituilta. Kokonaisuus on upean kesäinen ja tuuhean näköinen, ja raidat eivät tuo mitenkään mieleen niitä milleniumin aikaisia palkkiraitoja, joista jokainen näkee edelleen painajaisia..

Omat hiukseni ovat jo nyt tummaa ja vaaleaa harmonisessa sekasorrossa, sillä vuodesta 2013 päässäni sitkeäsi pysynyt ombre-vaalennus puskee latvasta esiin, tummaksi värjäämisestä huolimatta. Ajattelin tämän monisävyisen raidoituksen vähän tasaavan sitä sävyä, ja tuoman vähän säihkettä pimenevään syksyyn.. Mutta kyllä kuulkaa jännittää! En ole ollut yhtä suuressa (haha, "suuressa") hiusmuutoksessa aikoihin! Pienen hetken olen pohtinyt lobin eli ylikasvaneen pitkän ja tasaiseksi leikatun polkan leikkaamista, mutta toistaiseksi pysyn vielä hevitukkamitassani tytyyväisenä. Ehkä vielä joskus, jos se trendi miellyttää silmää vielä tämän muotileikkauksen laannuttua.

Jotenkin aika laimeita aina nämä mun hiusuutiset, eikö? Varmaan todella tylsää, mutta olen niin kotonani ruskeassa värissä ja pitkänhuiskeissa hiuksissa, etten osaisi luopua siitä. Jos tämä uusin päähänpinttymäni (hehe) osoittautuu yhtä onnistuneeksi kuin se Pinterest-boardillani näyttää, kuvia varmasti seuraa perässä!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram