Tiedättekö kun on sellaisia juttuja, jotka hankittuaan on lähes mahdotonta kuvitella koskaan ollensa ilman? Pulleroisesta merinovillasta neulottu palmikkopintainen villapaita täyttää kaikki kriteerini keskitalven täydelliselle vaatteelle: se on monikäyttöinen, pumpulisen pehmeä, ja niiiiin lämmin. Turvaneuleen päälle kiskoessaan ei todellakaan haittaa se, että se saa hoikan uumasi näyttämään vähintäänkin muumimaisen muotoiselta. Siihenkin on nimittäin keksitty pätevä kikka; kun sisätiloissa kääräisee hihoja muutaman käännöksen verran, paljastavat sorjat ranteet villapaidan sisällä olevan ihminen, eikä Niiskun keskivartalokurvikas sisar.

Heppatyttöneule on suojannut paleltumiselta useina päivinä niin farkkujen kuin nahkahameen kanssa, ja osoittanut pätevyytensä sekä korkojen että maihareiden seuralaisena. Seuraavaksi haluaisin löytää jonkun napakkakauluksisen puseron sen alle, joka toisi tuohon palleroon hieman särmää.

Uskokaa tai älkää/hyppikää riemusta tai naurakaa jo valmiiksi, mutta keskiviikkoksi olen sopinut treffit epävirallisen hovikuvaajani kanssa, ja mikäli hyvänaamapäivä yllättää, tulee blogiinkin hyvin pitkästä aikaa niitä kauan toivottuja asukuvia! Ja jos naama ei skulaa, niin onneksi voi aina cropata.

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram