Viikon eka postaus keskiviikkona - että miten meni noin niinkun omasta mielestä, haha! Tämä viikko tuntuu ehkä about koko vuoden hektisimmältä, ja kiirettä ja monella tavalla uuteen totuttelua on riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Rentouttava mökkiviikonloppu näkyy enää rusketuksena iholla, sillä muuten olen aikamoinen stressiä tikittävä aikapommi. Hyvin iloinen, mutta silti vähän hässäkästä pyörällään.

Aloitin siis tällä viikolla työharjoitteluni Sanomalla, ja istun seuraavat kolmisen kuukautta Cosmopolitanin toimituksessa. Maanantaista alkaen olen painanut töitä sellaisella raivolla, että kyllä tuntuu jo mennyt kesäloma kaukaiselta. Kaiken uuden käytännönasioiden omaksumisen - kuten kulkukortin käyttö, työkoneen toiminnot, työpaikkarakennuksen sokkelot - on pistänyt päätä pyörälle, ja iltaisin kotiin tullessa olen ollut ihan oikeasti väsynyt. Uni on tullut heti kun olen kaatunut sänkyyn, ja joo, myönnettäkööt myös se, että taas noihin seiskalta sängystä nousemisiin on ollut pientä totuttelemista.. Kuitenkin, on niin ihanaa, kun aamuisin herätessä on niin innostunut ja iloinen fiilis, ja oikein odottaa pääsevänsä taas töihin. On ihan parasta, että saa tehdä sellaisia asioita, joista nauttii, ja joissa kehittyminen tuntuu merkittävältä ja motivoivalta. Parhaat 3 kuukautta on juuri pyörähtänyt käyntiin!

Tämän lisäksi takki on tuntunut aika tyhjältä, kun viimeiset pari päivää en ole muuta tehnyt kuin tuijottanut tietokoneen ruutua ja tuottanut painokelpoista tekstiä. Niinsanottu työkirjoittaminen ja blogikirjoittaminen on ollut sellainen setti, johon minulla ei ole entuudestaan mitään rutiinia, eli tekstin tuottaminen on täytynyt tavallaan opetella uudelleen. Työaika menee ideoimalla ja luomalla uutta, ja takki tuntuu todella tyhjältä kotiin lähtiessä. Totuttelukysymys, sanoisin, ja eiköhän se näiden asioiden yhdistäminen tule kuin itsestään, heti kun se normaali työpäivän rytmi pääsee syntymään kahvitaukoineen ja venyttelybreikkeineen. Ihan niinkuin jokaisessa työssä ja jokaisessa työpaikassa, aina alkuun pitää omaksua hirmuinen määrä täysin uusia asioita ja tapoja toimia, ja se kyllä kuluttaa - ja kovaa. Täytyy muistaa ottaa tällä viikolla ihan tietoisesti iisisti ja keskittyä lepäämään.

..Vaan eipä sitä pelkästään pääse pötköttelemään, sillä tällä viikolla VIHDOINKIN muutan ihanaan uuteen Helsinkikotiini! En malta odottaa sitä, että saan avaimet käteeni uuteen asuntooni, ja ensimmäisen kerran viikkoihin tavarani purettua kivasti esille ja omille paikoilleen. Voin kertoa, että alkaa kyllä pikkuhiljaa riipiä se, että vaatteet on joka aamu kaivettava matkalaukun pohjilta, ja että aina on vähän sellainen olo, että kotoisasta fiiliksestä huolimatta ei ole omassa kodissaan. Olen tottakai todella kiitollinen, että sain viettää koko kesän isäni nurkissa, mutta loppuviikosta tapahtuva muutto ei tule kyllä päivääkään liian aikaisin, haha! Lupaukseni ensi viikolle: paljon kotifiilistelypostauksia.

Onneksi on kuitenkin aina jotain mitä odottaa, ja tällä viikolla se on rakkaan ja vanhimman ystäväporukkani jo monta vuotta perinteikkäästi juhlitut rapujuhlat! Lähdemme ystävieni kanssa saareen viikonlopuksi mökkeilemään ja laulamaan juomalauluja nuotin vierestä. Itse en voi sietää rapuja, mutta se ei onneksi tässä poppoossa yllätä ketään, ja omat eväät odottavat neiti erikoisruokavaliota juhlimaan. Ihanaa! Kyllä jaksaa painaa vähän äärirajoille ja roudata näpit verillä muuttolodjuja, kun tietää pääsevänsä useaksi päiväksi aurinkoon lojumaan parhaassa seurassa. Lasken tunteja.

Kommentit (2)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram