Mulla oli suuret suunnitelmat kirjoittaa negatiivinen avautumispostaus omasta typeryydestäni, tai oikeastaan keskittymiskykyni puutteesta, kun kävin maanantaina IKEAssa. Tyytyväisenä keräsin kärryihin kaikkea tarpeellista ledilampuista ja viinipullonavaajasta (joo no more naked neighbour, mikä tragedia!) skumppalaseihin sekä ihaniin satiinilakanoihin, mutta mitäs mitäs. Kotiin saavuttuani huomasin ostaneeni viidelläkympillä vääriä lamppuja (!!!!!) sekä kaksi pakettia väärän kokoisia lakanoita. Meinasin about kuolla vitutukseen ja hetkelliseen hyvin voimakkaaseen itseinhoon, sillä autottomana ja Espooseen aina eksyvänä pienenä naisena niiden palautus on ihan helvetinmoinen rumba. Mitäs keskityin taltioimaan IKEA-reissuamme instavideoilla enkä esimerkiksi lukemaan pakkausmerkintöjä. Onneksi tuli edes aivan helvetin hyvät videot, haha. 
 
Koska kaatuneen maidon takia tai väärän kokoisten lakanasettien vuoksi itkeminen on hyödytöntä ja vaan syventää vitutusta, päätin skipata vuodatuksen ja keskittyä sen sijaan niihin hyviin asioihin maailmassa ja omassa elämässäni. 
 
Kuten koruihin. 


Aivan kuten kaikissa muissakin maailman asioissa maitorahkasta miehiin ja tuoksukynttilöistä pipoihin (profeel mustikka ja klassinen Ehrmanni on parasta, miehet pitkillä hiuksilla ja kauniilla silmillä kiitos, Malin+Goetzin röökikynttilä on täydellinen, ja pipo saa olla löllö ja pehmoinen) olen äärimmäisen kranttu, eivätkä korut ole poikkeus. Less is more ja silleen, ja suurimman osan ajasta hiihtelen ainoastaan Linda Toyen kultainen hevosenkenkä kaulassa onnea tuomassa. Nyt kuitenkin kun ulkona on niin pimeää ja koleaa, alkaa tätäkin nirppanokkaa kiinnostella pienet kiiltävät esineet.

 


Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset kaikkiin nimikoruihin, niistä tulee niin voimakkaat milleniumfashion-vibat. Kuitenkin tällaiset sirot vain yhdellä kirjaimella nimeään huutavat kaunokaiset näyttävät vastustamattomilta - mutta ei siis samaan aikaan näitä kaikkia käytettyinä. 


Heppakenkäni kaveriksi hankkisin mielelläni myös toisen onnenamuletin, ja joku näissä toivomusluissa viehättää. Haaveilen kultaisesta ja sirosta pitkäketjuisesta kaulakorusta jota voisin pitää yhdessä lyhyempiketjuisen onnenkenkäni kanssa, ja esimerkiksi toivomusluu olisi todella suloinen yhdistelmä. Mitä vielä, yksi neliapila joukkoon? Valmistaakohan joku jäniksenkäpäläkoruja?


Jos aivan riehaantuisin, niin kotiuttaisin jonkun hillitysti kimaltavan kultakorun jokapäiväiseen käyttööni. Ainoana rannekoruna tai sormuksena tuollainen hempeän pieni timantilla kuorrutettu rengas pääsisi kunnolla oikeuksiinsa, ja sopisi varmasti jokaiseen päivään. Alexander McQueenin pääkallot ovat todella makuuni sekä koruissa että niissä klassisissa huiveissa, ja kumpaakin sorttia tulisi varmasti ahkerasti käytettyä. Mutta nuo alakulmien pienet sormukset, tui tui miten ihania!

Ostoslistalla: siroja kultakoruja, mustikkaista maitorahkaa & oikean kokoisia led-lamppuja. 

Kuvat Net-A-Porter, Shopbop & Mywardrobe. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram