Tämä voi tulla järkyttävänä uutisena kaikille heille, jotka ovat eläneet aina siinä uskossa, että pukeudun aina ja vain päästä varpaisiin mustiin; rakastan vaaleanpunaista väriä. Valitsen aina käyttötavaroissa pinkkiä kuin suinkin mahdollista, ja niin juomapulloni, hiusharjani kuin hammasharjani on aina hempeän sävyinen. Kieltämättä laskee uskottavuuttani goottityttönä (hehe) aika tavalla, mutta joku siinä pinkissä vaan iskee, olkoonkin sitten niin kliseinen muka-tyttöväri.

Vaaleanpunainen tuntuu todella villiltä kortilta meistä useimmalle, eikä se kieltämättä ole ensimmäinen väri, johon tarttuisin vaatekaupassa. En tunne oloani kotoisaksi korostetun feminiineissä vaatteissa (juhlakolttuja lukuunottamatta!), vaan haen naisellisuutta lookiini mieluummin meikillä, hiuksilla, ja asusteilla, kuten korkokengillä tai pienillä laukuilla. Minun päälläni ei koskaan tulla näkemään yhdistelmää pinkki väri + tyttömäinen design, vaan mielestäni hattaraunelmat näyttävät parhaalta yksinkertaisissa, ja jopa maskuliisisissa vaatteissa, kuten jättisuurissa takeissa tai eleettömissä, salkkumaisissa laukuissa. Painajaiseni olisi joku hempeän värinen röyhelöunelma, ja saan sokerihumalan ihan jo ajatuksesta. Sen sijaan selkeät linjat ja ylisuuret mallit pastelliväreissä näyttävät minusta syötävän hyvältä, etenkin luottopalettiini musta-harmaa-valkeaan yhdisteltyinä!

Jos karkkiöverit huolestuttavat, mutta hempeät sävyt houkuttavat, kannattaa väri ottaa omakseen pienissä annoksissa, kuten asusteissa. Mikään ei näytä mielestäni yhtä hyvältä kuin kokomusta asu suurella, kylmän pinkillä kaulahuivilla tai käsilaukulla. Tai sitten vaan repäistä karkkipussi auki oikein kunnolla, ja hankkia pastellinen päällystakki värittämään syksyisen harmaita katuja!

 

Olen hihkunut onnesta jo monta sesonkia, kun kylmä pastellipinkki on keikkunut muotitalojen rekeissä, mutten ole vielä oikein uskaltautunut sanoista tekoihin. Keväällä olin äitini kanssa shoppailukierroksella, ja silmäni osuivat täydellisen boksimaiseen vaaleanpunaiseen villapaitaan, ja sain tuon villin kortin lahjaksi. Olen hypistellyt sitä ainakin miljoona kertaa vaatekaapissani, mutta toistaiseksi on ollut aivan liian lämmintä 100% villaa olevalle puserolle. Sen lisäksi olen jo pitkään kyyläillyt pastellipinkkejä asusteita sillä silmällä. Yläkuvassa oleva Acnen Canada-huivi upeassa vaaleanpunaisessa sävyssä meni minulta aivan ohi suun silloin kun se oli saatavilta, ja ai että se ämpyily kaduttaa edelleen. Miksi sitä miettii jotain ostoksia pienen ikuisuuden, vaikka heti olisikin sellainen fiilis että tuo olisi minulle täydellinen? Jos jollain sattuu pyörimään moinen ylimääräisenä, niin PLIIIIS myykää se minulle!

Muita, joiden sokerihammasta kolottaa?

Kommentit (10)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

HAhahhahahah mä katoin toga sun header kuvaa kauan niin että näin vaan yläpuolen siitä, ja näin siinä vaan jonkun vanhuksen takaraivon, jota peittää pari haiventa. käkäkäkäkää. eipä mulla muuta! :D

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

AHAHAHAHAHHA ITKUNAURU-emojit tähän, meni patros-fetat (puolikas paketti) nyt aivan väärään kurkkun :::::DDDD

katja k

Mä rakastan vaaleanpunaista juuri yhdistettynä mustaan tai harmaaseen. Olen vain tosi tarkka siitä,että minkä sävyisistä vaaleanpunaisista tykkään. juuri tuo kylmän vaaleanpunainen on mieleen. Oisin kysynyt sulta Acnen raya neuletakista. tilasin sen jaden värisen nettikaupasta ja nyt jännittelen sitä,että mahtaako sitä pystyä käyttämään t-paidan kanssa vai kutitteleeko se kovasti. Olen tosi herkkä kutiamaan villalle. se neuletakki on vaan niin ihana ja se väri...

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Raya ei kutita lainkaan! Acnen neuleet ovat NIIn laadukkaista villoista verrattuna moneen muihin, että ne tuntuvat silkiltä iholle. Voit siis huoletta vuorautua siihen vaikka päästä varpaisiin :) Muista huoltaa sitä rakkaudella, ja se on sinulle uskollinen lämmittäjä ja kaikkeen sopiva partneri monta vuotta <3

Johannnna

Oihh näin ton Acnen huivin kuvan ja aattelin jo että onko se tämän syksyn sävyjä mutta ei ilmeisesti? :(( Hankin viime vuonna ensimmäisen Canadani turvallisena mustana ja nyt tekisi mieli hankkia toinen jossain vaaleammassa sävyssä ja tuo olisi ollut supersöpö!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram