Toivottavasti viestintuojaa ei ammuta, mutta tuon teille uutisen: syksy on täällä pian.

Okei - koko mennyt kesä on tuntunut enemmän tai vähemmän syyskuulta, eikä tänä vuonna syksyn saapuminen tunnu ainakaan minusta niin dramaattiselta, mitä ehkä tavallisesti. Kun joka päivä on joutunut kiskoa ylleen nahkatakkia tai neuletta, on puolihuomaamattaan alkanut jo muutenkin asennoitua seuraavaan sesonkiin.

Syksy on pukeutumisen kannalta suosikkivuodenaikani. Nahkatakki on toinen ihoni, ja muhkeat neuleet kuin ystävän halaus. Mustien nilkkureiden kokoelma on myös jo kertynyt sellaisiin mittoihin, että suorastaan harmittaa pakata ne kesäteloille. Onneksi pian saa verhoutua paksuihin huiveihin ja istuviin farkkuihin lämpimien kerrosten kanssa, ja kaikki syksyasuthan aina kruunaa ikisuosikkini hatut ja pipot. Oikeasti, aika kamalaa toitottaa tällaista heinäkuun viimeisinä päivinä, mutta en miltei malta odottaa syysvaatteiden esiinkaivuuta!

Viimeisen kuukauden olen elänyt silkkaa matkalaukkuelämää, ja olen harvinaisen perillä vaatevarastostani. Olen tehnyt inventaariota inventaarion perään, ja alkanut luonnostella ensimmäistä vaatekaapin haavelistaa, ja suunnitella mitä haluaisin tänä syksynä pukea ylleni. Ajattelin jakaa toivelistani inspiskuvien kera myös teille, ja tässä nyt tämä ensimmäinen ja varmasti myös pitkäaikaisin vaatehimotukseni; The täydelliset nahkahousut.

Olen haaveillut kroppaa imartelevista ja ihan kaiken kanssa sopivista nahkahousuista pikkuruisen ikuisuuden verran. En ole aloittanut varsinaista metsästystä, sillä mitä vaatteisiin ja moneen muuhunkin asiaan tulee, täydellistä ei löydä etsimällä, täydellinen vaan tulee vastaan. Odotan edelleen tuota iloista yllätystä nimeltään kapealahkeiset ja tarpeeksi korkeavyötäröiset, simppelit nahkabyysat, mutta pieni kutina minulla on, että tänä syksynä tärppää vihdoinkin. Parempi olisi, sillä nämä kuvat eivät muuten jätä minua rauhaan.

Nahkahousumetsälle vinkkejä?

Kommentit (12)

Anne

Pliis näitä postauksia vielä lisää! Meillä on niin samanlainen tyyli, enkä mä osaa etsiä inspiroivia kuvia! :D ja nahkahousumetsä - jos löydät niin kirjoita HETI tänne!!!

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Nuo asut on kyllä niin kivoja! Itse olen ihan syksypukeutuja, joten niitä villapaitailmoja odotellessa :) Oletko tarkastanut sukulaisten vintit ja varastot nahkahousujen varalta? Jos tiedät taitavan ompelijan, niin voisihan sitä harkita teettävänsäkin just eikä melkein sopivat housut.

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Joo meidän vinteiltä ei sellasia löydy, harmi :( Ja toi on ihan totta, että taitava ompelijahan tosiaan sellaiset taikoisi.. Sekin vaihtoehto pitää siis pitää mielessä, kiitos! :)

H

Muistelin että sulla oli joku ostolakko aiemmin tänä vuonna, miten se meni , en muista sen koommin lukeneeni siitä mitään? :)

emma

Ei oo totta! Just ostin tänään The täydelliset nahkahousut Selected Femmeltä :D Ne ovat siis joustavaa nahkaa, joku uusi juttu, joka toki nosti hintaa, mutta ne istuivat niin täydellisesti (juurikin korkea vyötärö ja aiivan kapea lahje) että unohdin katsoa hintaa ;) Suosittelen muutenkin tsekkaamaan Selectedin valikoimaa netistä, kaupoista tai instasta kun ilmeisesti tykkäät skandinaavisesta suunnittelusta, laadukkaista materiaaleista ja klassisista vaatteista pienellä tekstillä - itse löysin merkin juuri ja ihastuin :)

Katja

By Malene Birgerin Elenaso nahkahousut on parhaat! En tiiä kuinka monia kokeilin ennen kuin löysin nää täydelliset housut. Tarpeeksi korkeat ja tuntuu niin hyvältä päällä :) Hinta tosin vähä korkea, mutta itse satuin löytämään omani -50 alennuksella.

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram