Töissä tapahtuu taas! 

 
Välillä tulee se hetki, jolloin vaatehuone pullistelee työvaatteista, ja joitakin ihanuuksia vaan täytyy laittaa kiertoon. Laadukkaimpia lemppareitani en viitsi viedä Hietsuun riepoteltaviksi, ja Gaudetessa järjestämämme Fashion Market on näppärä tapa laittaa aarteet kiertoon uusiin, rakastaviin koteihin. Huomenna raahaan siis vaatehuoneesta ratsaamiani vähän käytettyjä ja rakkaudella pidettyjä helmiä, joita voi tulla hypistelemään ja sovittamaan kl. 11-18 Gaudeteen! En ole vielä ihan päättänyt mitä kaikkea raaskin mukanani tuoda, mutta ainakin karsin Acnen perus t-paitojen huojuvaa torniani, sekä Acnelta ja Filipalta neuleita uusille omistajille, roimalla alennuksella alkuperäisistä hinnoista. 
 
Tulkaa siis moikkaamaan mikäli liikutte Rööperissä!
 
 
Gaudetessa järjestetään Fashion Market torstaina 13.2. klo 11-18. Myymme second hand -vaatteita, asusteita, kenkiä ja koruja sekä Gaudeten vanhojen mallistojen helmiä tasarahalla. Second hand -tuotteet ovat vähän käytettyjä ja ovat olleet käytössä Gaudeten henkilökunnalla. Myytävänä tuotteita mm. Acnelta, Vinceltä, Rikalta, Irolta, Stella McCartneylta ja Burberryltä.
 

                                                         Tervetuloa tekemään löytöjä!

Second hand -tuotteissa maksutapana käy vain käteinen.

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram