Koska syksy on mielestäni ehdottomasti inspiroivinta aikaa muodin näkökulmasta, aion valmistautua seuraavaan sesonkiin jakamalla teille tämän vuoden eniten itseäni puhutelleet vaatehimotukset. Viimeksi vouhotin täydellisten nahkahousujen perään (niitä ei ole vielä löytynyt), ja tällä kertaa ajattelin sukeltaa sisään pehmoiseen ja ihoa hellivään suosikkikategoriaani - villapaitoihin. Olen suuri neuleiden ystävä, ja vaatekaapistani löytyy jumppereita useissa väreissä, materiaaleissa ja malleissa. Sitä voisi luulla että kaikki klassikot löytyvät jo kokoelmista, mutta olen vastikään havahtunut siihen, että se klassisin ja kaunein puuttuu.

 

Suhteeni korviin asti nouseviin kilpparikauloihin on ollut aina ristiriitainen. Nuorempana tunsin itseni aina joksikin kirkkotytöksi peittävässä ja tyköistuvassa poolossa, enkä olisi koskaan haikaillut sen perään, lämmittävyydestä viis. Sittemmin olen pyöritellyt päässäni kuvia miljoonasti uudelleen, ja mielikuva poolokauluksista on kääntynyt täysin. Vartaloa hyväilevä ja kasvoja korostava villapaita näyttää omiin silmiini uskomattoman hyvältä, ja jopa vähän seksikkäältä. Haaveilen alkusyksyn asusta, jossa mustan ja ajattoman pooloneuleen voisi pukea bikertakin, rikottujen farkkujen sekä buutsien kaveriksi, tai vetää leidilinjalle, ja pukea kaulaa lämmittävän puseron nahkaisen kynähameen pariksi.

Myös väljät ja päälle käsinkosketeltavan pehmeästi valuvat pooloneuleet miellyttävät silmää, mutta aion aloittaa tämän täysin uuden aluevaltaukseni tyköistuvalla ja pikimustalla neuleella. Yksi potentiaalinen merinovillainen kilppari on pyörinyt nettikaupan ostoskorissani nyt jo muutavan tovin, eli fiiliskuvia ja raporttia saapunee heti kun sen uskallan klikata kohti kotia. Mikäli malliistuu ja materiaali ei kutita, uskon pooloneuleesta tulevan ehdottomasti vaatekaappini kestosuosikki.

Millaisia fiiliksiä teissä herättää korkeat kaulukset?

Kommentit (2)

maija

Hear, hear sister! Käytin myös pienenä paljon pooloja ja etenkin niitä kammottavia trikoopooloja. Ostin vuosia sitten Nanson puolipoolon, joka nostatti inhon uudelleen ja pusero jäi lähes käyttämättä, kunnes löysin muhkeat neulepoolot. Katselin niitä ihailevasti, mutten uskonut niiden sopivan minulle. Viime keväänä uskalsin sovittaa yhtä ja kappas, se ei ollut hassumman näköinen ja mikä tärkeintä- se ei kutittanut!! Viva pooloneuleet!
Ps. Minun oli saatava myös lappuhaalarit, koska rakastin niitä suunnattomasti lapsena ja omistin niitä useita eri sateenkaaren väreissä. Nyt ostin mustat, mutta yhä ne tuntuu comfort-vaatteelta :D

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Odotan tosi innolla oman pooloni saapumista, nyt kun vihdoin uskalsin laittaa tilauksen matkaan.. Ainakin omissa visioissani se näyttää hyvältä, totuus selvinnee kunhan tilaus saapuu :D Ja ooh, lappuhaalarit! Ne näyttää joidenkin päällä tosi nostalgisilta JA mageilta JA hoteilta, itse näyttäisin varmaan ihan kauhealta ne ylläni :D

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram