Moni teistä saattaa muistaa muutamia viikkoja sitten julkaisemani postauksen, jossa paljastan antipatiani Instagramin ja blogimaailman siloiteltuja kuvia kohtaan. Vaikka rakastankin selailla Instagramia aikani kuluksi ja arvostan sitä panostusta, mitkä jotkut jaksavat antaa blogikuvien ottamiselle ja kuvankäsittelylle, se ei juuri itseäni puhuttele. En halua lisätä muiden paineita välittämällä somessa sellaista kuvaa, että elämä on pelkkää juhlaa ja kauniita tavaroita ja täydellisiä kukka-asetelmia, sillä se on paljon muutakin. Tuntuisi kuitenkin hölmöltä "pilata" vaikka juuri Instagramin feedi hassuilla videopätkillä ja ei-niin-spesiaaleilla kuvilla. Sen takia seuraajilta jää aika paljon näkemättä sitä, mitä oikeasti tapahtuu, mitä oikeasti teen, mitä todellisuudessa ajattelen.

Vaan onneksi on vielä se yksi some-kanava, joka sopii minun some-tarpeeseeni kuin nakutettu; Snapchat! Snapchat on ollut olemassa jo vaikka kuinka monta vuotta, ja itse olen ollut sen käyttäjä jo vuodesta 2013, kun eräs aussituttavani esitteli sen minulle. Silloin, tosin, sitä ei tullut käytettyä kuin yhdelle henkilölle viestittelyyn ja kuvien jakamiseen. Nyt tuntuu siltä, että Snapchatin suosio on todella räjähtämispisteessä, ellei jo räjähtänyt, ja se löytyy kaikkien puhelimista Kylie Jenneristä omaan äitiini. Sen ominaisuuksia on muutamassa vuodessa hiottu kiitettäväksi, eikä se enää liene pelkästään kanava vähän liian rohkeiden hinkkikuvien jakamiseksi kolmen sekunnin hetkeksi luokkakavereille.

Vaikka olen aloittanut julkisen Snäppäilyn vasta pari päivää sitten, olen jo nyt täysin vakuuttunut siitä, että se tulee olemaan eniten käyttämäni somekanava. Rakastan itse nähdä niitä aitoja hetkiä, joista huomaa sen, ettei niitä ole aseteltu laskelmoiden tuntien ajan, yksityiskohtia huolellisesti viilaten. Rakastan videoita, joiden tekijän preesens ja aitous on käsinkosketeltavaa. En nauti täydellisyydestä, mitä sometteluun tulee, vaan arvostan hauskojen hetkien ja spesiaalien tilanteiden taltioimista ja jakamistä ilman paineita. Snapchat on uusi paras ystäväni, sillä sinne kuvien tai videoiden lisäämiseen ei tarvitse pohtia muutamaa hetkeä pitempään, sillä ne näkyvät vain seuraajillesi, ja kaikki julkiseen My Storyyni lataama setti poistuu automaattisesti 24 tunnin sisään. Snapchat sopii spontaaniin postailuun ja luovaan meininkiin, jota rakastan. Vaikka vielä treenaankin sopivaa postailutahtia, olen aivan koukussa. Snapchat on kuin minulle tehty, ja siellä jaan teille varmasti sitä aidointa minua.

Minut löytää snappailemasta tietysti nimimerkin vivianvalpuri takaa. Lisäilkää mut & lähettäkää viestejä ja kuvia ja videoita! JEE!

Kommentit (1)

pullaa

Hei, sori tähän postaukseen liittymätön, mutta voisitko kuvitella joskus tekeväsi postauksen mitä kaikkien vaatekaapista tulisi löytyä sekä minkä materiaalisiin vaatteisiin tulisi panostaa ja mitä vältellä? :) sulta kun tietämystä löytyy toisin ku peruspulliaiselta. Sori, jos olet jo tehnyt, sit on vaan mun silimät missannu :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram