En näe mitään järkeä summata Instagramiini iskemiäni kuvia vielä omaan postaukseensa, mutta kieltämättä iPhonen kuvagalleriaa tulee hyvinkin tiuhaan täytettyä ties millä kodakmomenteilla, jotka eivät koskaan pääse tarkoin valittujen filttereiden läpi päivänvaloon. Mä olen siitä paska bloggaaja, etten jaksa roudata minijärkkäriäni koskaan ikinä minnekään, mutta toisaalta koska en myöskään osaa hyödyntää sen upeita toimintoja, ajaa iPhone femman kamera erinomaisesti asiansa. 
 
Tässä siis yhteenveto niiltä päiviltä, jolloin vietin kovasti rakastamaani villiä ja vapaata aikaa parhaiden ystävien seurassa, kukkapanta päässä ja viinilasi kädessä. Ei ehkä ihan niitä kuvia joita tulostaisin valokuva-albumiin jälkipolville näytettäväksi, mutta hyvin kelvollista kuvamateriaalia blogin sisällöksi näin maanantaihin. 
 


Itsenäisyyspäivän illallisella Sandlådanissa pikkusiskon seurassa. Kotona meikatessani puhuin Pinjan kanssa puhelimessa (handsfree on maailman paras keksintö heti vessapaperin jälkeen) ja kysyin että viitsinkö pistää itsenäisyyspäivänä muhkean ruusupantani päähän. "Tietenkin, itsenäisyyspäivä on just se päivä vuodesta kun jokainen saa pukeutua miten tahansa!" Ei Pinja, se päivä on halloween. Sandlådanin herkkuja, jotka tietenkin piti turistityyliin kuvata kännykällä ennen nautiskelua. Ylemmässä kuvassa greippisorbettia, alemmassa suklainen kookosjälkkäri, NAM. Kuulun niihin harvoihin uhanalaisiin ihmisiin jotka rakastavat Bounty-suklaata lähes yhtä suurella intohimolla mitä Kinderiä. Jos sen saatavuus olisi parempi, söisin tuota jumalaista kookossuklaata jokainen päivä kun henki kropassa pihisee. Safkattiin hiekkalaatikossa viiden ruokalajin dinneri puolikkaalla viinipaketilla, ja hyvin lähti nälkä. Puolikas viinipaketti siksi koska kokonaista ei koskaan ehdi nautiskella ennen kun seuraavaa ollaan jo kaatamassa, plus kuusi lasia viiniä on aika tuotanoin tehokas annos jos haluaa esimerkiksi jälkiruoan päätteeksi nukahtaa pöydälle.


Kaunotar. (Ei siis tuo shamppislasi, eikä tuo essulanteinen korsto takavasemmalla.)

  Blogiessa kuulemma ihannoidaan liikaa shamppanjanlöträystä ja kilistelykulttuuria. Itse otan pulloni hiekkaisina.


Viikon(lopun) kivoin asu: Ruusupanta saatu Glitteristä bloggaajien pikkujouluista (kelatkaa ne kutsu mutkin!), yksiolkaiminen suosikkihaalarini erittäin onnistunut klikkaus asokselta viime keväältä, sukkahousut Falken, kengät Acnen ja asunto Jarskin. Ja koska asukuvien perään on kommenttiboksissa huudeltu, niin lupaan yrittää ottaa tavaksi julkaista kerran viikossa jonkun vaatekuvan. Jatkossa voin pyrkiä myös kuvaamaan ne sillä järkkärilläni.


 

Sini Sabotagen levyjulkkarit saivat maksani re-pee-määäään.  5/5 myös Sinin Narttu rauhotu- paidalle.


Seuraava päivä sujui erään erityisen ihanan rakkausmangustin kanssa. Aamupäivä vietettiin blogimirkkujen kanssa Dylanin brunssilla, ja ilta family Vanhasen hellässä huomassa. Ohjelmassa oli joulutunnelmointi reissuun karkaavan Annan kunniaksi, ja olin otettu saadessani osallistua maailman tokaparhaan perheen joulunviettoon. Kinkun skippasin kuten aina, mutta punaviini, konvehdit sekä hysteerinen alias-turnaus loivat lauantaihini juuri sitä oikeaa joulutunnelmaa.

 


Samalla teemalla jatkui myös lepopäivä, jolloin käytiin lounaan jälkeen syömässä tapaksia ja nuuskaa Punavuoren Ahvenessa, joka sunnuntaisin tyhjyyttä ammottavana tarjoaa lämpöisen ja kotoisen tunnelman nahkasohvineen meille maanantaisin vapaata viettäville työmyyrille.


Lopuksi komeiden urosten pariin - niitä kun ei voi koskaan olla blogipostauksissa eikä oikeassakaan elämässäkään liikaa. Viikonlopun eläinkorneri tarjoilee tässä yhden komean ja karvaisen mallipojan joka usein viihtyy kainalossani, ja yhden villipedon. Saatte itse päätellä kumpi on kumpi. Vihje: vain toinen kuvissa esiintyvä karvanaama on kykenevä kirjoittamaan elämänviisauksia tietokoneen näppäimillä. Loppukevennykseksi vielä ikisuosikkileffani loistava laini omaan elämääni sovellettuna. Ja hei - BRING BACK VELUURIPUVUT! 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram