Kirjoitan tätä postausta mukavasti futonin nurkasta kylpytakki päällä. Aamupala syöty, Fleetwood Mac taustalla, vieressä vielä santsikuppi kahvia. Hitto, miten hyvin kaikki onkaan.

Loma alkoi perjantaina, mutta taidan sisäistää sen kunnolla vasta tulevan viikon mittaan. Edessä on ahkerointia koulutyön parissa, muiden työasioiden järkkäystä, PALUU BLOGGAUSRYTMIIN, ja pakkaamisen suunnittelua.. Muutama viikko, ja nostan kytkintä. Fiilis Tanskaan palaamisesta herättää juuri nyt ristiriitaisia tunteita. En toisaalta mitenkään malttaisi lähteä, mutta toisaalta - pieni maisemanvaihdos ja paussi hektisestä Helsingistä tulee tekemään hyvää.

Loman alku tarkoitti siis työharjoittelun loppumista. Tuntuu epärealistiselta, että muistan elävästi miten kirjoitin blogiin aloittavani harjoittelun Cosmon toimituksessa, ja että se kolmikuukautinen jakso on nyt ohi. Työharjoittelu oli aivan parasta aikaa. Nautin kiireellisistä päivistä ja nopeasta tahdista tekstien tuottamisessa, ideointipalavereista, lukijapalautteen lukemisesta, kirjoittamiseen uppoamisesta. Työpaikan puuroaamiainen, automaattikahvi, pyörän selässä viiletetty työmatka, lounasravintolan palautekirjan lukeminen - kaikki jäävät ihaniksi muistoikseni.

Kuitenkin kaikkein erityisintä oli saada olla osa dynaamista ja osaavaa tiimiä. Cosmon toimitus on täynnä upeita naisia, joista kaikista tuli vielä entistä läheisempiä minulle. Kuten perjantaina läksiäisskumppaa kilistellessä totesin, harvoin kokee niin yhteen hiileen puhaltavaa ja lämmintä työyhteisöä kuin meillä. Kun tyhjensin työpöytäni ja irroitin nastoilla esille laittamani valokuvat, oli fiilis haikea. End of an era, todellakin. Tunsin niin suurta kiitollisuutta läksiäislahjoista ja ihanasta kortista, että pyyhin silmäkulmiani vielä kotonakin.

Onneksi viikonloppu on ollut näin ihana. Oli fantastista tulla perjantaisten tunnemyllerrysten jälkeen valmiiseen pöytään, juoda lasi tai kolme skumppaa, ja vaan olla. Eilen kävin pitkällä kävelylenkillä, ja ihailin aurinkoista ja hämmästyttävän lämmintä lokakuista säätä. Tämä syksy oli juuri mitä tilasin - ja vielä niin paljon enemmän.

Tänään aion ottaa vielä ihan rennosti, ja vain nauttia. Seuraavaksi ohjelmassa on Narcosin aloittaminen (VIHDOIN!!) Netflixistä, velvollisuuksien kutsuun vastaan vasta huomenna. Ihanaa sunnuntaita kaikille, ja kiitos kun olette malttaneet poissaolevaa bloggaajaa. Edellisen postauksen kommentteja lukiessa hymyilytti entisestään - kyllä te minut selkeästi tunnette. <3

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram